19 Şubat 2011 Cumartesi

Park Jung Min İlk Sola Çalışması: Not Alone

    Herkesin bildiği gibi SS501’in üyesi Park Jung Min 20 Ocak 2011’de beklenen klibi Not Alone’ı yayınlayarak solo çıkışını gerçekleştirdi. Aynı gün Mnet’te canlı performans ile karşımıza çıktı Jung Min. Ertesi gün yani 21 Ocak’ta KBS Music Bank’taki performansı ile dinleyici karşısındaydı bu kez. Ondan sonraki gün 22 Ocak’ta MBC Music Core’de göründü.Ve böyle ediyor her hafta Park Jung Min'in performasları...

    Şarkısı Not Alone yani "Yanlız değilim". Her ne kadar yanlız değilim dese de Jung Min gözüme o kadar çok yanlız göründü ki anlatamam. 

    Bahsettiğim performanslardan biri:
Sizce de yanlız görünmüyor mu, hemde çevresinde onlarca insan olmasına rağmen ?
   
    SS501 çok geç kalarak tanıdığım bir grup ama kısa sürede gönlüme taht kurmuşlardı. Dağılmaları beni çok üzdü. Her ne kadar farklı şirketlerde olsak da dağılmadık diye ısrar eden grup kendiside bal gibi biliyor ki artık bir arada iş yapmaları oldukça zor. Jung Min sahnede yanlız görmek beni oldukça üzdü. Ama şarkıya başlamadan önce SS501 üyesi Park Jung Min'in solo çalışması Not Alone yazması çok hoşuma gitti. Benim gözümde her zaman SS501 olarak kalacaklar. 5i sonsuza dek 1 arada kalamasalarda TripleS lerin gönlünde her zaman biraradalar. Hepsine başarılar diliyorum:)

4 yorum:

  1. evet bende aynı sekilde dusunuyorum.ss501 olarak cok iyiydiler.sen ne kadar gec tanıdın bilmiyorum ama ben oları dagıldıktan sonra tanıdım yani 2012 daha yeni yanıi son bir kac aydır tamames ss501 dinler oldum.cok sevmiştim ve cok samimi bulmuştum aralarındaki muhabbeti.tam bana gore demiştim aama dağıldıklarını ogrendigimde dumura uğradım cok uzuldum.nede olsa ilk kpop grubumdu

    YanıtlaSil
  2. ben korede bulunmasam bile hala ss501 fanlarını cogaldığını hissediyorum.cunku her gecen gun bir tribles daha cıkıyor ve hala sarkıları bir gunde binlerce kez dinleniyor.korede ne oluyor bilmem ama ss501 hala cok seviliyor.hergün yabancı ve bizim ulkemizde binlerce fan video,sayfa ve site acıyor. herkes bir COMEBACK istiyor.ne olusa olsun benim gözumde cok guzel, bazen anlamlı,bazen sevimli bazen duygusal sarkılar yapan bir grup olarak kalacak!

    YanıtlaSil
  3. evet bende oyle düşünüyorum.ben ss501 kim hyun joong la birlikte tanımıştım iyikide tanımişim.cok memnunum onlar her zaman bir butun benim gozumde!

    YanıtlaSil
  4. Bende aynı düşünceleri paylaşıyorum aşağı yukarı. Ben onları tanıdığımda yeni dağılmışlardı yada ben tanıdıktan bir kaç gün sonra dağıldılar o aralığı tam hatırlamıyorum yalan olmasın.:)
    Her üye sola albümü tamamladığında şimdi grupça bir geri dönüş olacak diye umutlandım ama olmadı. KyuJong'un askere gitme kararı alması ile tamamen umutlarım kayboldu. Ben artık kolay kolay grup albümü çıkarabileceklerini düşünmüyorum. En azından 2 sene daha böyle bir olay söz konusu olmayacak. 2 senede bir sürü şey değişeceği için Kyujong askerden söndükten sonrada comeback yapabileceklerini sanmıyorum. Yine de hayat garip ne olacakğını yalnız Allah bilir.
    Fakat TripleS ler her zaman durumu koruyacak ve bencede çoğalacaktır. Bir üyeyi bile sevse bir fan, TripleS olmuş bulur kendini bir süre sonra çünkü.:))

    YanıtlaSil