24 Şubat 2011 Perşembe

Super Junior M 'e Yeni Kadro

    Super Junior tanıtım yazımda Hangeng gittikten sonra Super Junior M muallakta demiştim. Ben bunları söylerken SM yeni kadroyu çokdan kurmuş halbuki. Tam ağzımdaymış yani yada aptal bana malum oldu:)

    Eunhyuk ve Sungmin gruba yeni katılan üyeler olmuş. Eunhyuk'un katılacağını birkaç gün önce duymuştum ama Sungmin beni şaşırttı. Emin olamadım, kendi kendime gerçekten Sungmin diye bir kaç tekrarladım klibi izlerken:)
    Ben Hangeng'i çok sevdiğimde eksikliğini hissetmedim desem yalan. Güzel şarkı olmuş, Çince'den her ne kadar hoşlanmasamda Suju şarkı yaparda ben sevmem mi? Şarkının Korece versiyonu da vardır inşallah:))
İşte video klip ve yeni şarkı "Perfection"...

    Eunhyuk şarkı söylerken mi kendine güveni beni hep şaşırtmıştır ama burda çok farklı bir güvene sahip olmuş sanki. Bakışları duruşu bir öncekine göre çok daha farklı göründü gözüme. Zaten Kpop gruplar gözümüzün önünde büyüyor resmen. Eunhyuk'da büyüyenlerden oldu sanırım:)
    En çok merak ettiğim ise Hangeng'in yerine kim lider oldu acep?
    Klipte gördüğümde ve genele yayılan bir eleştirim olacak son kez. Bu oğlancıklarının gözünü neden bu kadar çok kara boyuyorlar yahu. Allah korusun gözleri çıkacak yakında. Her geçen gün bu makyaj dozunu daha da arttırıyorlar, bu da benim hoşuma gitmiyor. Ne tuaf bir moda anlayışı var bunlarda. Sonra bir sürü dedikodu çıkıyor çocuklar hakkında yok gaydi bilmem neydi. Böyle boyarlarsa bunları moda diye daha çok dedikodu çıkar haklarında benden söylemesi.

2 yorum:

  1. Hangeng gidince yeni lider Zhou Mi olmuş sanırsam :D

    YanıtlaSil
  2. Gerçekten mi? Ne zaman belirlenmiş?:)
    Hayırlı olsun o zaman, Sungmin'den de iyi lider olurdu bence.:))

    YanıtlaSil