9 Nisan 2011 Cumartesi

My Girlfriend is a Gumiho



     Konusunu biraz garip ve anime tarzında bir dizi. Ama Shin Min Ah'nın güzelliği, Lee Seung Ki - Shin Min Ah uyumu tatlı sempatik bir yapım ortaya koymuş. Hani bazı dizilerin sıcaklığını özleriz ya işte bu dizide onlardan biri...
    Efsanevi bir karakter dokuz kuyruklu tilkinin insan olma mücadelesi :D Gumiho oldu Gu Mi Ho:D
    Ben çok sevdim diziyi. İlk bölümde Seung Ki kadar bende korktum valla. 
Güzeller güzeli Gumiho Cha Dae Woongcuğunun yanında kalmak istediği için onu korkuttması çok tatlıydı. Canım Gumihocum ya ne kadar çok sevdi Cha Dae Woongcuğunu. Onu korudu. Onun için insan olmak istedi. Onsuz olacaksa ölmeyi tercih etti... Gerçek aşk bu değil midir? Tabi kızlar sevdi mi böyle sever :p :D
Gumiho'nun rahatlığına bayılıyordum. İki de bir çiftleşmekten bahsetmesi ve çevresindeki erkekleri tedirgin etmesi çok komikti. "Neden insanlara saygılı davranayım ben onlardan büyüğüm" derken ki masumluğu... Shin Min Ah kesinlikle favorim oldu burada:)) 
    (Shin Min A çok hoş, çok güzel, çok alımlı bir kadın olmasına rağmen içinde çok saf masum bir kişilik. Ben asla onun öyle biri olduğunu tahmin etmezdim. Ama Seung Ki'nin programdaki tavırları hayranlığımı bir kademe daha arttırdı. Dünya üzerinde hala masun kızların olabilceğini gördüm. İnşallah Seung Ki emellerine ulaşır da çok mutlu olurlar. :D )
    Dong Joo Seonsaeng  ne kadar kötü olursa olsun çok karizmatikti. No Min Woo'yu herkes Pasta dan şef olarak tanırken ben onu Dong Joo Seonsaeng olarak tanıdım ve çok mutluyum. Dong Joo Seonsaeng'i sevenlerde var bir kaşık suda boğmak isteyenlerde. Tipine bitenler var, o tipi bir kaşık suda boğazlamak isteyenlerde... Ben sevenler grubundayım:))
    Boys Over Flower'da Kim Bum'un ilk aşkı burada Cha Dae Woong'un nuna aşkıydı. O kızı bu dizide boğabilirdim. pis cadı :@ Gumiho bayıldığında Dong Joo Seonsaeng nasıl korkuttu onu hahaha. Oh canıma değsin :D 
     (Zaten şu Kore dizilerinde klasikleşmiş bazı şeyler beni sinir etmeye başladı: onlardan biri de şu ilk aşk olan nuna aşkı:@. Bu ne ya Kore'de her erkek kendindenbüyük birine aşk olmak zorunda sanırım.)
    Ama beni dizi de daha çok sinir eden bir şey vardı. O da My Girl' ün harabeojisi idi. Bu adam her dizi de aynı karakteri mi oynayacak. Anlamadan dinlemeden kendi kafasına göre hareket eden, ani fevri saçma salak kararlar veren acayip dede. Burada da sinir etmeyi başardı beni:D

    Dizide Gumiho - Dae Woong dışında bir harika çift daha vardı ki sormayın. Süper ötesi komiklerdi. Onların sahnesinde çalan şarkı süperdi. Eski filmlerden birine mi ait acaba? Öyle bir havası var şarkının. Onlar çıktıkça, o şarkıyı duydukça ben sürekli güldüm.:))


Adı: 내 여자친구는 구미호 / Nae Yeojachinguneun Gumiho
Bilinen Adları: My Girlfriend is a Nine-Tailed Fox
Tür: Romantik, Komedi, Fantastik
Bölüm Sayısı: 16
Yayınlandığı Kanal: SBS
Yayın Tarihleri: 11.08.2010 - 30.09.2010
Yayınlandığı Günler: Çarşamba - Perşembe 21:55

Oyuncular:
  • Lee Seung Ki / Cha Dae Woong

















  • Shin Min Ah / Gumiho

















  • No Min Woo / Park Dong Joo

















  • Park Soo Jin / Eun Hye In

My Girlfriend is a Nine-Tailed Fox Original Soundtrack
01. Lee Seung Gi – Aklımı kaybettim
02. Lee Sun Hee – Tilki Yağmuru
03. Lee Seul Bi – Onu Seviyorum
04. Kim Gun Mo – Oh La La
05. LYn – Two As One
06. Shin Min Ah – Sha La La
07. No Min Woo – Trap
08. Park Hong – Bana bak
09. Shin Min Ah – Sana herşeyimi veririm
10. Lee Sun Hee – Tilki yağmuru(Acoustic Version)
11. Lee Seung Gi - Bundan sonra seni seviyorum







15 yorum:

  1. diziyi de ost lerini de çok sevdim ben ama gumiho nun kuyruklarını kaybettiği kısımda çalan hüzünlü müziği bi türlü bulamadım.yardım edersen çok sevinirim (hoi hoi):))

    YanıtlaSil
  2. Hoi hoi:))
    Bu diziyi izleyeli tam bir yıl oluyor. O yüzden hiç hatırlamıyorum o müziği. En kısa zamanda arşivimden tekrar izleyip, yardımcı olmaya çalışacağım.:))

    YanıtlaSil
  3. Daha Salı günü arkadaşımla bitirdik (arkadaşımın ilk, benim ikinci izleyişim) ama hala Dong Joo seonsaeng'in ne olduğunu hala çözmedim :/

    YanıtlaSil
  4. Niye böyle yapıp meraklandırıyorlar ki :D

    YanıtlaSil
  5. Uzun zamandır hiç yorum yapamadım unni belki adımıda unutturdum biane..:) ama şuan yeni biten ve 15.dizim olan gumihoya yorum yaparak başlayayım. Çok methini duymama rağmen nedendir bilinmez izlememekte inat ettiğim dizilerden biridir gumiho. Nitekim ilk bölümü izlerken sıkılmamın nedenide bu olsa gerek. Ama devam ettikçe sıkıldığımdan ve inat etmemden utandıran da dizidir kendileri:)) ''Shin Min Ah'nın güzelliği, Lee Seung Ki - Shin Min Ah uyumu tatlı sempatik bir yapım ortaya koymuş. Hani bazı dizilerin sıcaklığını özleriz ya işte bu dizide onlardan biri...'' demişsin ya unnim kelimesi kelimesine katılıyorum. Gerçekten çok güzel bir diziydi.İzleken insanın içini ısıtan cinsten:) bunun yanıda genelden biraz daha özele inersek Hye In noonayı izlerken yüzü aşina gelmişti ama bir türlü çıkaramamıştım, dizi sonrası herzamanki gibi senin değerlendirmeni okurken hatırladım sevgili yi jung'un ilk aşkı olduğunu, ve bu dizide öğrendim başta acıdığın ve sempati duyduğum karakterden nasıl nefret edilir:)) Dong Joo Seonsaeng gelecek olursak bende kendisini Dong Joo Seonsaeng olarak tanıdım, bundan memnunum fakat bazen bir kaşık suda boğmak istedim kendisini bazende çok sevdim, karizmatikliğide cabası tabii:) lafı çok uzattım sanırım uzun süredir yorum yapmadığım için özlemim kabarmış hoş gör unnim. Özetleyecek olursak gerçekten çok güzel ve izlemeye değer bir diziydi:)) hoi hoii:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. " ''Shin Min Ah'nın güzelliği, Lee Seung Ki - Shin Min Ah uyumu tatlı sempatik bir yapım ortaya koymuş. Hani bazı dizilerin sıcaklığını özleriz ya işte bu dizide onlardan biri...'' demişsin ya... " bir an 'ne zaman demişim' diye düşündüm.:) O kadar uzun zaman oldu ki ben izleyeli, yazalı unutmuşum.:D Bende bazen bir kaşık suda boğmak istedim kendisini, bazende çok sevdim. Dong Joo Seonsaeng'i ve dediğin gibi karizması daha ayrı bir hoştu.:)) Benimde 17. dizimdi Gumiho. Hey gidi günler hey...:)) Yaşlandığımı hissettim şuan.:D
      Daha sık gel Hicretcim, unutturma kendini.:) Uzun yorumlarını ve seni her zaman beklerim.:))

      Sil
  6. süper bi diziydi yaa :)) yazdıklarına aynen katılıyorum ama ben bu dizide sadece ve sadece no min woo ya odaklandım dong joo seonsaeng harikaydı :) no min wo nun başka dizilerinden de önerebilir misin izlediysen :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pasta ve Full House Take 2 'yi izledim No Min Woo 'nun oynadığı...
      Pasta'da başrollerden biri değil ama çok kaliteli bir dizidir Pasta. Tavsiye edebilirim.:)
      Full House 2 fena değil ama son bölümleri sıkıcı geldi bana o yüzden yarım kalan dizilerim arasına katıldı. Ama bir gün bitireceğim inşallah.:)

      Sil
  7. school 2013 ü izlediniz mi acaba? yada i hear your voice

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Henüz izlemedim ama izlemek istediğim iki dizi...

      Sil
    2. ben i Hear Your Voice izledim.gerçekten çok güzel ve yaratıcı olmuş.Bunu izleyince savcı mı olsam acaba diye düşündüm :) kesinlikle tavsiye ederim :) School 2013 ü de koreli bir arkadaşım tavsiye etti.Kore de çok popüler olmuş bir ara.ama daha izlemedim..Doğrusu bu diziyle ilgili yorumlarını alıp başlayacaktım :)Neyse izlersen umarım bir şeyler yazarsın..Bu arada çok güzel bir site olmuş.Emeğine sağlık :)

      Sil
    3. School 2013 bir Koreli tarafından tavsiye edildi demek. Korelilerden gelen tavsiyeler gerçekten güzel oluyor. Daha da izlemek istedim şimdi. İzleyince fikirlerimi paylaşacağım.:))

      Sil
    4. bekliyorum ozaman :)

      Sil
  8. shin min ah hastası yapan dizidir. kadın tek başına sürüklüyor diziyi.

    YanıtlaSil