19 Ağustos 2011 Cuma

Bir Manga... Koi Hirari


          Huyum değildir, ben Kore Dramalarla o kadar meşgulüm ki başka birşey ile ilgilenmeye vaktim olmaz. Ama isteyince oluyor işte. Kimi Ni Todoke beni çarpınca (çarpınca diyorum çünkü adeta bayıldım animeye) bir de manga okuyayım bakayım dedim. Öyle önemsemeden seçtim bir tane. Koi Hirari 12 bölümlük sadece 2 saatte okuyup bitirdiğim ilk mangam...:))
          Anladım ki manga okumak benim kör gözlerime göre değil:) Okurken gözlerim karıştı. Hangi yazı önce geliyor kısmını da biraz karıştırdım. Ve okumak bana izlemek kadar heyecan vermedi açıkçası. Bunu animesi var mı bilmem ama varsa kesin daha iyi tat alırdım ondan. Çünkü güzel bir hikaye aslında ama ben pek sevmedim manga okumayı. İzlemek daha güzel bence:))
           Konuya gelirsek sapık bir zengin oğlancıkla yemekten başka birşey düşünmeyen bir kızın birbirine aşık olmasını anlatıyor. Sapık oğlancık diyorum çünkü çocuk her bulduğu fırsatta kızı sıkıştırdı yani. Zaten oğlan okulda çapkınlığı ile meşur. Ama gerçek sevgisini kıza veriyor falan filan. Ama kız buna hemen güvenir mi dersiniz. O güvense araya zengin baba giriyor o yetmiyor düşman bir abi ortalığı karıştırıyor.
           Yani demek istediğim hikaye güzel de olsa olmasa da ben manga okumayı pek sevmedim işte. Zaten renksiz siyah beyaz şeyleri pek sevmem:)) Yeni bir tane okur muyum bilmiyorum ama eğer siz okumayı seviyorsanız bunu da seversiniz çünkü çok seveni var Koi Hirari'nin...=)

4 yorum:

  1. Nereden bulup okuyabiliriz? Link versen süper olur :)

    YanıtlaSil
  2. Ben genelde yeppudaa yı kullanıyorum. Çok güzel bir forum, site aradığım herşeyin %80'ini orada buluyorum neredeyse.
    Link vermem ne kadar doğru olur bilmiyorum bir seferlik sorun olmaz sanırım:))
    http://yeppudaa.com/showthread.php?t=6879

    YanıtlaSil
  3. Teşekkürler :) Aldım, kaydettim, hastası oldum. Siline bilir isterseniz ;)

    YanıtlaSil
  4. Yardımcı olabildiğime sevindim:))

    YanıtlaSil