1 Eylül 2011 Perşembe

Heechul Asker...

          Bir kaç hafta önce SM Heechul'un askere gideceği tarihi açıkladı. 1 Eylül 2011. Yani bugün.
Yani bugün Heechul hayranlarına veda etti ve orduya teslim oldu. Bir ay ön eğitim alan Heechul izne geldikten sonra 23 aylık askerlik görevine geri dönecek. Hayranlar ve grup üyeleri ise bu ayrılık yüzünden oldukça üzgün.



          Bana gelirsek bende de bir üzüntü var. Heechul'un bazı kesimlerinden kabul görmez davranış olsa da ben çok severim onu. Kangin askere gittiğinde nasıl yokluğu hissedildiyse ve hala hissediyorsak Heechul için de durum aynı olacak tabiki. Çok merak ediyordum her zaman değişik saç kesimleri ve renkleri olan Heechul'u asker traşı ile görmeyi. Bu saçıda çok yakıştırdım ben. Beklediğimden de kat kat iyi tabiki:))
          Super Junior Mr. Simple ile başarısını devam ettiriyor ve Heechul geçen hafta son performanslarını sergiledi. Yine ödül kazanan grupta sevinçten çok üzüntü hakimdi. Heechul veda konuşmasını yaptı ve Leeteuk tahmin edersiniz ki göz yaşlarını tutamadı.
          Diğer üyeler Tweetlerinde ya Heechul ile ilgili düşüncelerini paylaşıyor yada onun son hali ile çektikleri resimleri. Biliyoruz çok fazla üzüldüklerini. Haklılar, kaç senedir aynı hayatı paylaşıyorlar; anne, baba, abi, kardeş, çocuk gibiler adeta.
          Strong Heart programının bu hafta ki bölümüne konuk olan 10 üye çok özel şeyleri paylaşmış. Özellikle Heechul'un askere yolcuğu herkeste bir üzüntüye sebep olduğu için bence çok özel bir program olmuştur. Mutlaka Türkçe alt yazı çıktığı an izlemek istiyorum. Sizlere de tavsiye ederim:))
          Sırada Leeteuk var asker yolcusu. Aslında 2012 diye açıklandığını duymuştum her ikisininde gidişlerinin ama ne oldu da 1 Eylüle çektiler Heechul için bilmiyorum. Ama ani bir karar olduğu ortada.
          Bende onlar kadar çok özleyeceğim Heechul oppayı...

          Aslında Suju hakkında biriktirdiğim bir kaç haber var ama vazgeçtim. Şimdilik bundan bahsetmek yeterli.

2 yorum:

  1. Öncelikle merhabalar bloğunuzu yeni gördüm girdim ve daha çıkamadım :)) Yeni bir ELF olarak Suju hayranı olmanız süper.. uzun zamandır Super Junior dinliyorum ama ben grup üyelerine pek takılmam yani takılmazdım noldu bilmiyorum bu aralar Suju manyağı oldum çıktım Heechul grupta en çok sevdiğim kişiyken şimdi askere gitmesi beni çok üzdü geç buldum erken kaybettim yani... onu çok çok özleyeceğiz gerçekten:(( Diğer Suju haberlerini bekliyor olacağım

    YanıtlaSil
  2. Suju'ya bulaşan (bulaşan derken bu kesinlile iyi birşey bence:) ) herkes birgün üyelerle de iç içe buluyor kendini. Bende asla hepsini bu kadar tanıyabileceğimi bilmezdim, isimlerini bile hatırlayamam sanıyordum. Ama onları gerçekten seviyorum. Güzel ve iyi elektrikleri var hepsinin.
    Çok Suju haberi paylaşamıyorum ne yazık ki. Genelde kendi yorumlarını paylaşıyorum onlar hakkında. Ama elimden geldiği kadar daha çok haber paylaşmaya çalışacağım.:))
    Teşekkürler...:))

    YanıtlaSil