25 Eylül 2011 Pazar

Kimi Ni Todoke 2. Sezon

          İstesem 1. sezondan hemen sonra 2. sezonu izleyebilirdim. Ama o kadar çok bayıldım ki Kimi Ni Todoke'ye, kıyamadım hemen tüketmeye araya birkaç dizi girsin istedim. Ama Harvest Villa gibi abuk ötesi sıkıcı bir dizi izlemeye çalışınca hemen Kimi Ni Todeke'ye koştum.
          Resmen özlemişim karakterleri, Kuronuma'yı, Kazehaya'yı, Chizu'yu, Ayane'yi, Ryu'yu, Kurumi'yi hatta inanmazsınız psikopat öğretmenlerini bile özlemişim.:))
          İlk sezon ve ikinci sezon karşılaştırması yaparsak ilk sezonu daha çok seviyorum yalan yok.:)) Ama ikinci sezonda güzel. Zaten Sawako'nun saflığı ve mimikleri o kadar şahane ki nasıl sevmem. 
          İlk sezonun özeti modunda bir giriş bölümü hazırlamışlar ve Kurumi'nin gözünden anlatmışlar hikayeyi. Ben zaten her uyuz hareketine rağmen Kurumi'yi seviyordum. Daha da sevdim vallahi. Onda kendimden bir parça buluyorum. Belki ikimizde sarışın olduğumuzdan ve karşılıksız aşk sıkıntısı çektiğimizden bilemiyorum.:))
         Diziye yeni bir de karakter katılmış ki aman Allah'ım çocuk sırf ve sırf ortalığı karıştırmak için var yani. Kurumi'ye kötü diyenler bu çocuğu boğazlamak ister bence:)) Ama onun amacı da iyilik yapmak olduğundan bitişte ona olan kızgınlığınız geçmiş oluyor. 
         Sawako ilk sezona oranla daha çekingen aslında. Çünkü artık Kazeyaha'yı sevdiğinin farkında. O yüzden endişeli ve korkak. Kazehaya ise tam saftirik osman. Nasıl Sawako'nun kendisini sevdiği anlamaz hala şaşıyorum. Bizde sanıyoruz Kazehaya akıllı. pehhh... Ama çok seviyorum Kazehaya'yı. Kazehaya ile Sawako çiftine ise bayılıyorum zaten.Güzel romantik sahneleri var bu kez çiftin. :))
         Yanlız bir ara fenalık geçirecektim. Kavuşun artık, söyleyin artık birbirinizi sevdiğiniz diye çıldıracaktım yani. Uzadıkça uzadı o kısım. Ama şöyle çıktıkları 5-10-20 bölüm daha olaydı çok iyi olacaktı.:)) İkinci sezon çok kısa geldi yani bana.:))
          Beni en çok üzen şey ise Ryu ile Chizu'nun yine havada kalması, geride kalması, aralarında yine yine ve yine birşey olmamasıydı. İkinci bir hayal kırıklığı daha yaşadım. Yeni gelen sarışın oğlan Sawako'ya yakın davranırda bizde Kazehaya'nın kızarmış suratlı kuru kıskançlığını izler eğleniriz diye bekliyordum. Ama beklediğim bulamadım ne yazık ki. 
          İkinci sezonun en akıllananı ise acayip öğretmenleri Pin'di. Bu sezon akıllı lafları ile pek bir işe yaradı Pin.:))
          Ahh bir kaç sezon daha yese bu anime ne sevinirim bilemezsiniz. Mangasını bulsam Türkçe onu okuyacağım ama onu da bulamadım. Duyduğuma göre ikinci sezon finali biraz aceleye gelmiş yani daha erken final vermek zorunda kalmış anime. Nedenini bilmiyorum ama bu da başka bir sezon olmayacağının işareti malesef....


19 yorum:

  1. Oh çok şükür, ne zamandır yeni yazını bekliyordum itiraf edeyim :) Yine çok eğlenceli bir yazı olmuş eline sağlık, bu anime konusundaki merakım gittikçe artmakta yazıların sayesinde :))

    YanıtlaSil
  2. Bu aldığım en güzel yorumlardan biri.:))
    Benimde yazmamı bekleyen birilerinin olmasına çok sevindim. Hoplaya zıplaya sevinç çığlıkları atmak istiyorum.:)) Çok teşekkür ederim.:)
    Mutlaka izleyin. Çok güzel ve eğlenceli bir yapım:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nereden izleyebilirim ??? Heryere baktım bloğunun ama bulamadımm. Acil cevapppp plz🙏🙏

      Sil
    2. Benim blogumda izleme linkleri yok maalesef. Benim o zamanlar izlediğim site kapandı ama turkanime sitesinde izleyebilirsin.
      http://www.turkanime.tv/anime/kimi-ni-todoke-2nd-season

      Sil
  3. Döndüm dolaştım yine geldim Kimi Ni Todoke 'ye:)Dayanamadım hemen başladım 2.sezonuda izlemeye ve bi sitenin yorumlarında okudum mangasında 2. sezon sonuna kadarı 46 sayfaymış ve mangasında şuan 56 sayfa varmış yani 10 sayfa animeye çevrilmemiş bu yüzden herkes 3. sezona çok büyük ihtimalle gelicek diye bakıyor ve hatta 3.sezonun başı Ryu ile Chizu arasındaki olaylar olucak diye söyleniyor(mangada öyleymiş sanırım).Okuduklarım böyleydi valla dua ediyorum inş. yazdıkları gibi olur.Yani böyle söylentilerde var bil istedim :))

    YanıtlaSil
  4. Oooo bu söylentilere çok sevindim:)) Çok teşekkür ederim. :)) İnşallah 3. sezonda gelir de bizde seve seve izleriz. Kazehaya'nın kızarmış suratı, Sawako'nun saflıkları ve korktucu çizimleri, Chizu ile Ryu'nun mutlu bölümleri, hepsini hevesle bekliyorum :))

    YanıtlaSil
  5. İnş. gelir benim henüz bitmedi ama çerez gibi nasıl bittiğini anlamıyorsun zaten:(Hatta bence onlar üniversiteye gidene kadar devam etsin sonra üniversitede lisenin tam aksine Sawako müthiş tatlı okulun popüler kızı olsun falan böyle sürsün gitsin hiç bitmesin :))

    YanıtlaSil
  6. :)böyle animeleri dizileri izleye izleye hayal gücü ister istemez aşıyo artık kendini :D

    YanıtlaSil
  7. :D Haklısın. Bende yeni bir anime izledim, Kimi Ni Todoke'den konuştukça canım anime çekti hehe:))
    Kaichou Wa Maid Sama adı. Benim hayal gücümünde aşmasına o sebep olacak:))

    YanıtlaSil
  8. :)) Yazı biran önce gelsin o zaman çok merak ettim şimdi.Kimi Ni Todokede bitti anime izlemenin tadınıda aldım hazır.:)

    YanıtlaSil
  9. Ben yazmadan sen izlemeye başla bence. Çok güzel yani ben çok beğendim:)) Umarım sende beğenirsin:))

    YanıtlaSil
  10. :)Tamam indirmeye başlıyım o zaman ben.İlk bölümden anlaşılıyor az çok nasıl olduğu bakıyım hemen:))

    YanıtlaSil
  11. Şimdi diyceksin ki bu kızda ben ne yazsam ne tavsiye etsem hepsine bayılıyor.Ama napıyım hem güzel yazıyorsun maş. hemde şahane tavsiyeler veriyorsun.'Kaichou Wa Maid Sama' tek kelime bayıldım.:)He Kimi Nİ Todoke ayrı ilk göz ağrımız nede olsa ama buda bambaşka.Kimi Ni Todoke izlenebilecek en güzel masal;Kaichou Wa Maid Sama ise hımm ya başka bir şey henüz bir tanım bulamadım ona.:)Birde Sawako-chan'la pek bir benzerliğim yoktu ama Misa-chan'a çok azda olsa benziyorum en az onun kadar sinirliyimdirde.:))O bağırıp çağırması erkekleri azarlaması.Tanıtımlardaki türde tam olmuş;komedi,romantik,okul...:)
    Kaçıncı teşekkürüm bu bilmiyorum ama tekrar tekrar çok çok teşekkürler inanılmaz keyif alıyorum izlerken.:))

    YanıtlaSil
  12. Kaichou Wa Maid Sama ile ilgili aynı duyguları paylaşıyoruz. Kimi Ni Todoke ilk göz ağrı olma sebebi ile çok özel ama Kaichou Wa Maid Sama çok başka. Ahhh helee Usui... Kelimeler ile anlatamam yani. Usui... diyip kalıyor insan. Hiç bir kelime söyleyemiyorsun:)) Yani ben Usui'yi kelimelere sığdıramıyorum. Sığdırdığım zaman anime ile ilgili bir yazı yazacağım inşallah:))
    Ben teşekkür ederim beni kaale alıp, tavsiyelerimi izlediğin için:))

    YanıtlaSil
  13. Est. canım ne demek:)Ben senin tavsiyelerine göre izliyorum çok beğeniyorum sonra etrafımdakilere baskı yapıp zorla izlettiriyorm bi bölüm sonra onlarda bayılıyor.Böyle böyle uzayıp gidiyor:))
    Usui'ye gelince;öldüren cazibe bkz. Kaichou Wa Maid Sama Usui!:)Sadece bir çizgi karakter ama kendine hayran bırakıyor resmen.Böyle bir karakter tasarlayıp böyle harika öyküler yazan o yazarları çok kıskanıyorum.Nasıl bir hayal gücüdür ya...

    YanıtlaSil
  14. Kuronuma ve Kazehaya' nın ilişkileri çok az ilerlemiş durumda mangasına göre. Ben mangasını okudum. Şimdi 81. bölümü bekliyorum. Yani mangası hala devam ediyor. Daha da devam ederse konu ve olaylar çok ilerlemiş olacak, bu da 3. sezonu gerektirecek bence. 3. sezon mutlaka olmalı. Kimi ni Todoke' nin takipçi sayısı çok fazla. Bu yüzden 3. sezonun çıkmasının önünde bir engel yok. Çıkarmazlarsa çıkarmazlar ama o da var. Yine de çok ama çok ama çok isterim çıkmasını.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok isterim bende 3. sezon çıksın ama hiç umudum da yok.:(

      Sil
  15. müthiş animeler var bunu da beğendim lakin akame ga kill . Hajime no ippo . Sakurasou no kanajo bunlar vazgeçilmezlerim :D

    YanıtlaSil