2 Ekim 2011 Pazar

Rough Cut



Orijinal adı: 영화는 영화다 / Yeonghwanun Yeonghwada
Bilinen Adı: Rough Cut
Yönetmen: Jang Hun
Yazar: Kim Ki-Duk, Jang Hun
Süre: 113 dakika
Vizyon Tarihi: 11 Eylül 2008

Oyuncular:
  • So Ji Sub / Gang Pae

  • Kang Ji Hwan / Jang Su Ta




          The Chaser tiksindirici hikayesi ve dehşet dolu sahneleri ile yavaş yavaş bilinç altıma yerleşip psikolojimi bozmaya başlayacağını hissettiğim 5.dakikadan sonra bu durumdan kurtulmak için Kang Ji Hwan ile So Ji Sub izliyeyim bari dedim. Film kötü olsa bile bu iki iyi oyuncuyu izlemek yeterli olur düşündüm. Ama evdeki hesap çarşıya uymadı. Çarşı yoluna gidelim derken karanlık bir mağaraya girmiş bulundum film ile birlikte.
          İzlediğime izleyeceğim bin pişman olduğum film yani. Hiç ama hiç beğenmedim. Ben zaten o çooookk beğenilen Kim Ki Duk'a önyargılı bir insandım. Artık bu filmden sonra hiç bir filmi izlemem yani. Belki bu çevrede Kim Ki Duk'u sevmeyen tek insan benim ama umrumda değil. Sevmiyorum bu adamı, filmleri bana hitap etmiyor işte. Şekil A:1. Hiç birşey anladım filmden. Kesinlikle saçmaydı. Güzelim oyunculardan az daha nefret edecektim yani ramak kaldı. Belki bu onların çok iyi oyuncu olduğunun kanıtıdır bilmem ne... Ama bu benim için kesinlikle olumsuz birşey. Hele So Ji Sub kıza herkesin için tecavüz etti ya... Düşünün bendeki nefret duygusunu. Nasıl da belli Kim Ki Duk filmi olduğu. :S
           Filme ve Kim Ki Duk'a olan kinimi de kustuğuma göre sizi fragman ile baş başa bırakıyorum.:))



2 yorum:

  1. Chaser' ı 5. dakikada kapatan tek ben değilmişim demek :) Herkesin kaldırabileceği bir film değil, nesine ödül verdiler, yani sırf o kadar yazıldı çizildi diye izleyecektim neredeyse.. Rough Cut'a da sadece SJS için katlandım, çok boş bir filmdi gerçekten, sanki SJS' ı da bir mafya filminde oynatalım demişler de çevirmişler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynı fikirleri paylaşıyoruz. Nasıl denir bu durumda; klavyenizi mi seveyim denir, klavyenize mi sağlık denir.:) Bende Kang Ji Hwan'ı özellikle hedef aldım ama pişman oldum fazlaca. Chaser ı hatırlamak dahi istemiyorum.

      Sil