25 Kasım 2011 Cuma

Can You Hear My Heart

          İzlerken hem ağlayacağınız hem güleceğiniz, severek izleyeceğiz hatta izlerken yaşayacağınız bir diziye daha göz atıyoruz bugün blogumuzda.:))



          Öncelikle söylemeliyim ki, ben diziyi çok sevdim. Karakterlerin -iyi olanlardan bahsediyorum- hepsini çok sahiplendim. Özellikle Cha Dong Ju ile Bong Ma Ru'yu:)) Her ne kadar şu ortadaki basketpotası kafalı kızın peşinden bütün oğlanların koşmasını için için kabul edemesem de diziyi bütünüyle sevdim.
          Bu sebepten ötürüdür ki siz bu diziyi izlemediyseniz, bu yazıyı da okumayayız. Her ne kadar karakterler üzerinden gitsemde içerisinde bol spoi bulunacaktır. Her yazıda bu uyarıyı yaptığımın farkındayım ama sonra şikayet alıyorum uyarmayınca.:))
          İlk 4,5 bölüm çocukluk dönemi anlatılıyor bildiğiniz gibi. O 4 bölümde herşey o kadar hızlı, orjinal ve hüzünlü ki göz yaşlarınıza engel olamıyorsunuz. Çocukluk dönemleri 5. bölümün ortasında küçük Dong Ju'nun dünyasındaki tek ses olan fasulye kesesine bağlanıp, ayaklarının üzerine durmaya psikolojik olarak kabul etmek zorunda kalışı ile son buluyor. Ve 15 sene boyunca sessiz, yanlız dünyasında bin bir entrika ile yıllarca savaşmış ve gelecekte de savaşmak zorunda kalan Dong Ju'yu görmek içinizi burkuyor.


          Bu oyunculuk çok acayip bir şey yahu. Bir oyuncuyu bir kez izlemeye görün sırf göz aşınalığından için için sahipleniyorsunuz. Karakteri daha çözümsemeden sırf oyuncu sayesinde sevebiliyorsunuz hemen. Mesela Kim Jae Won. Önceki yapımlardan olan tanışıklığımız onu hemencik sahiplenmeme sebep oldu bu dizide.:))
          Zaten Dong Ju karakterini kim oynarsa oynasın sahiplenilebilecek modda bir karakter. İçten içe kaçık anası gibi duyamadığını kabul edemedim bende bir süre. Hatta tüm dizi boyunca Dong Ju duyuyormuş da diğerleri duyamıyormuş gibi hissettim ben çoğunlukla. Zaten aslında Dong Ju'nun en şikayetçi olduğu durum bu değil miydi? Herkes kendi kafasına göre hareket edip yanlızca kendini duyuyordu. Tıpkı gerçek hayatta olduğu gibi. Yani demek istediğim karşı tarafa (bu taraf ben oluyorum:)) dizi geçirmek istediği tüm duyguları geçirebilmiş. Senaryo oyunculuk gayet iyiydi.:))
          Hani hep denir ya " En azında yürüyorsun, konuşuyorsun, duyuyorsun, görebiliyorsun. Ne olursa olsun sağlıklısın, en önemlisi de bu. Halinize şükredin." Hepimiz bu durumu biliriz ama tam olarak algılayamayız ya, Dong Ju bize buna anlatabildi. Nasıl mı? Herşeyin sesini kendi çıkararak, rüzgarın, havlayan köpeğin, fışkıran suyun... İşte o zaman gerçekten mutlu oldum duyabildiğime. Şarkı dinleyebildiğimde, sesleri ayırt edebildiğime... İnsanları anlayabilmek için gözlerini onlara dikmek zorunda oluşu, sadece dudak okumak değil gözlerinden geçenleri anlayabilmek için gözlerini ayırmayışı; önemli olanın birini görmek yada dinlemek olmadığı aksine tüm bunları bir araya getirerek önemli olanın birini anlamak olduğunu anlattı bize gizliden.:)
          Zorlu haline rağmen Cha Dong Ju çok sevimliydi. Büyümemiş ufak çocuk tavırları, U Ri 'ye yaptığı oyunları çok güzeldi. Keşke romantik sahnelere azıcık daha ağırlık verebilselerdi. Daha iyi olurdu. Romantik sahne demişken en sevdiğim romantik sahneden bir resim paylaşmak istiyorum hemen.:))

           Cha Dong Ju'nun dünyasındaki tek ses, Bong Ma Ru'nun sevmediği dünyasındaki birlikte olmaktan mutlu olduğu tek canlı Bong Woo Ri, Uri Uri Bong Uri. Bu kızın en sevdiğim yanı ismi.:)) Ağabeyinden kopamayan, Dong Ju'dan cayamayan, babasını avutmadan yatamayan, büyükannesine bakmadan duramayan, cadaloz üyev halasına; hala diye seslenmekten vazgeçemeyen saygılı sevecen başrol kızımız. En baştada dediğim gibi kıza karşı bir gıcıklığım olmasada o pota saçlının peşinden üç oğlanın koşmasını için için kabul edemedim:) Yani kızımız yine pota saçlı olaydı kabulümdür ama az daha güzel olaydı, ne olurdu yahu. Yani beni oynatsalar ben daha güzelim işte hıh:D
          Dizimizin en yanlız karakteri Bong Ma Ru yada kamuflaj adı ile Jang Jun Ha. Belki her seferinde en çok ona üzüldüm. Çocukken kötü biri olacakmış gibi bir izlenim verse de büyüdüğünde şeker mi şeker bir oğlancık oldu bizim Ma Ru. Ailesini her ne kadar sevmiyor görünse de her zaman özleyen ufaklık ailesi ile karşılaştığında üzüntüden darma duman oldu. Hiç bir şey bilmeden etrafta Dong Ju'ya yardım ettiği zamanlarda çok şekerdi bizim Maru. Gerçekleri öğrendiğinde kötü adam olmasın diye içim parçalansada kötü olduğunda bile sevdim Maru'yu. Hatta kötü olduğuna hiç inanamadım. Dizinin sonunda "Dong Ju'ya sana yardım etmek için böyle davrandım, şakaydı hepsi" demesini bekledim. Her ne kadar öyle bir sonuç çıkmasa da sonunda Cha Dong Ju'yu gerçekten kardeş yerine koyduğu gösterdi yangın sahnesiyle birlikte. En güzeli ise ailesine geri dönmesiydi. 16 yıllık hasret ve bekleyen pilavlar sonunda son buldu. Sürekli ağlayacakmış gibi bakan psikopat Marucan da yüzünde güller açan haline geri döndü. Gülümsemek daha çok yakışıyor ona.:)) Nam Goong Min'in oyunculuğunu genel anlamda beğensem de o büyükannesi ile konuşurken ki sahne neydi öyle yahu. Elinden şekeri alınmış anaokulu çocuğu gibi zıplaya zıplaya ağlaması, o an gözünden yaşlar süzülen bende gülme krizine sebep oldu. :)

          Dizinin sonunda adalet yerini buldu, mutlu sona kavuştuk tam diyecektik ki büyükanne ölmesin mi? Young Kyu'yu küçükken taşıdığı gibi büyükanne Young Kyu'nun sırtında öldü ya o kadar anlamlı geldi ki bana ağlamadan duramadım. Young Kyu demişken, herkes ona aptal dedi ama bence en akıllı oydu. Küçük yaşına rağmen üvey olduğunu asla unutmayan, herkesten çok kafası çalışan tek insan oydu. Sadece biraz saftı. Çok sevdim Young Kyu'yu da büyükanneyi de. Hele söyledikleri şarkı dudduridururiri, diziyi izlerken sürekli o şarkıyı mırıldandım bende. Küçük Mi Suk ile Young Kyu'nun "yıldızlara soralım" deyişine bayıldım bir de.:))

          Diziyi çok sevmiş olmama rağmen anlam veremediğim bazı noktaları da oldu. Woo Ri'nin Ma Ru'ya neden elbise çanta aldırdığı anlamadım. Gerçi onlar nedeni açıkladı ama bana yine de mantıksız geldi. Bong Woo Ri'nin hep arkadaş olarak gördüğü halde ilk başta Lee Seung Chul'u neden öptüğünü, neden sapık gibi davrandığını hiç anlamadım. :) Choi Jin Chul ne ara insafa geldi, pişman oldu anlamadım, çok araya sıkışık kaldı o kısım. Oğlanların hayatını karartan Dong Ju'nun dengesiz annesi Tae Yeon Suk'un son bölüm üzüntüsünden kendisini eve kapattığı, yataktan çıkmadığı halde makyajından ve değişik takılarından vazgeçemeyişini hele hiç anlamadım. :)) Dong Ju ile Woo Ri'nin gereksiz ayrılışını hiç anlamadım, anlamak istemedim:D Zaten 2011 dizilerinin modası haline geldi bu çiftlerin kendi istekleriyle bir bölüm ayrılması. Bütünlemesine anlam veremiyorum bu olaya.

          Yinede çok sevdiğim bir dizi oldu Can You Hear My Heart. MBC'den güzel dizi izlemek kolay değil malum.:) Bu diziyi bana tavsiye eden çingucuğum Trebleclef 'e sonsuz teşekkürler etmek istiyorum. Ve bu yazıyı da kendisine armağan etmek istiyorum. Ben yazıdan pek memnun kalmasamda umarım çingum beğenir.:))


Adı: 내 마음이 들리니 / Nae Maeumi Deulrini (Kalbimi Duyabiliyor Musun?)
Bilinen Adları: Can You Hear My Heart / Do You Hear My Heart
Tür: Romantik, Dram
Bölüm Sayısı: 30
Yayınlandığı Kanal: MBC
Yayın Tarihleri: 01.04.2011 - 10.07.2011
Yayınlandığı Günler: Cumartesi - Pazar 21:55

Oyuncular:
  • Kim Jae Won / Cha Dong Joo

  • Hwang Jung Eum / Bong Woo Ri

  • Nam Goong Min / Jang Joon Ha - Bong Ma Roo

  • Go Joon Hee / Kang Min Soo

  • Lee Kyu Han / Lee Seung Chul


OST:
1 Beni Duyabiliyor Musun 들리나요 (지아)
2 Sadece Seni Duyabiliyorum 그대만이 들려요 (
Kim Jae Suk 김재석)
3 Seni Seviyorum 당신을 사랑합니다 (
Gavy NJ 가비엔제이)
4 Küçük kızla küçük oğlanın karşılaşması 소녀 소년를 만나다 (마술모자 퍼레이드)
5 İyi İnsan 좋은 사람 (
Hwang Jung Eum 황정음)
6 Aptal 바보야 (
PostMen 포스트맨)
7 Orada Olacağım 내가 거기로 갈게
8 Beni Hatırla
9 İlk Saat
10 내 마음이 들리니 
11 Funeral Home 
12 U Ri Dong Ju 우리동주 
13 Gizli Sevgim
14 Benimle Oyna
15 Benimle Oyna (Gitar Ver.) 
16 들리나요 (Enst.)
17 그대만이 들려요 (Enst.)
18 Seni Seviyorum 당신을 사랑합니다 (Enst.)
19 Aptal 바보야 (Enst.)


49 yorum:

  1. Hwang Jung Eum / Bong Woo Rİ NİN SAÇI ÇOK KOTÜ YA ilk yorum bendem xxd

    YanıtlaSil
  2. kaç böüm birde internette japon dizisi diyorlar doğrumu

    YanıtlaSil
  3. Canım bloggerim,
    Eminim ki yine süper bi yazı yazmışsındır.Tahmin edebiliyorum sadece, çünkü diziyi izlemedim daha bildiğin gibi.Spoiler almayayım diye gözlerimi kısıp şööyyle bir gezindim o kadar ://

    YanıtlaSil
  4. İlk yorum için teşekkürler:)

    30 bölüm, Japon dizisi olduğu ilk kez duyuyor. Köklü bir araştırma yapmamıştım:)

    YanıtlaSil
  5. Işıkcım bu kez güzel bir yazı olmadı gerçekten:))
    Spoiler cirit atıyor, izlemeden okumaman iyi olmuş. Çünkü çok güzel bir dizi. Bir dram olarak çok samimi ve sıcak işlenmiş herşey.:))

    YanıtlaSil
  6. konusu ne ben anlamadım yaa kısa bir şekikle yazabiilirmisiniz acaba!___!

    YanıtlaSil
  7. Konusu çok karışık bence. Her karakterin kendine ait bir konusu var çünkü. Hangisini söylesem. "Küçük yaşında kaza geçiren ve duyma yeteneği zarar gören bir çocuk ve çevresindekiler hakkında" demek yeterli gelmese de başrol karakterimizin konusu bu.:))

    YanıtlaSil
  8. hahaha.."Gerçekten" güzel olmadı mıı?? Hay Allah.. İlk kez senden böyle bişi duyuyorum :D İzler izlemez ne kadar "karmakarışık" yazmışsın konuşuruz ;)Alçakgönüllü blogger ;)

    YanıtlaSil
  9. Ahh nasıl beğenmem.Eline koluna yüreğine sağlık.Çok teşşekkür ederim.:)Çok mutlu oldum.Ayrıca diziyi beğenmenede çok sevindim.Işıkcım canım sende zaman kaybetme müsait bir zamanında hemen başla derim:))(yorumun devamında bol spoi bulunmaktadır :))

    Diziyi çok güzel özetlemişsin canım.Kesinlikle aynı duyguları hissettim bende çok şükrettim duyabiliyorum diye.Her duyguyu çok rahat ve net bir şekilde aktarabilmiştiler belkide bu yüzden bu kadar çok sevdim bu diziyi.Hani öyle bölümler oldu ki Woo Riyle Ma Ru oppaaa diye ağladım;ağlarken bianda büyükanne ve Young Kyu ile bende şarkı söyledim;Cha Dong Ju'yla beraber duyamadım;Ma Ruyla beraber bende nefret ettim öz annesinden ve babasından...Ben çok fazla dram sevmeyen biri olduğum için o yüzden benim için tam tadında güzel farklı bir diziydi.

    Anlam veremediğin noktalarda ise bende şu elbise aldırma kısmını anlamamıştım.Hatta o kısım bi bölüm sonuydu ve diğer bölüm çevrilmemişti henüz o yüzden olayı bambaşka algılamış ve Woo Ri'ye az laf söylememiştim :))He bide dizi boyunca hep tavuk yedim ben söylemeden geçmiyim dedim :D

    YanıtlaSil
  10. Beğenmene çok sevindim trebleclefcim. Ama biliyorum ki nezaketinden beğendin.:) Çünkü ben bile ikinciye okuyamadım o kadar sıkıcı olmuş yani.:D Işıkcım sende okuyunca bu kez güzel olmadığı göreceksin:D

    Bende Kore dizileri gibi oldum değil mi? Her yazıda standart cümlelerim var mutlaka. Bol spoi uyarısı, bir yazıdığından memnun olmama sendromu. Napalım üzüm üzüme baka baka kararır.:D Bu kadar Kore Drama izlersem olacağı bu.:))

    Bu yorumun devamında da spoi bulunmaktadır :))

    O tavuk meselesini hiç sorma. Benim zaten en çok sevdiğim yemeklerden biridir tavuk. Her bölüm canım nasıl çekti anlatamam. Birde gece yarısı izlediğim için ben düşün halimi:))

    Benimde bir yangın sahnesi izleyişim vardı uzaktan gören kesin uzaylı zannederdi beni.:) Bir yandan ağlıyorum ki çok da ağlıcak birşey yoktu aslında:D Bir yandan da fanatik maç seyircileri gibi hop oturup hop kalkıyor. Bunu fark ettiğimde ne yapıyorum ben oldum bir an.:) Uzun süredir böyle kendimi kaptırarak bir dizi izlemedim herhalde. Tekrar teşekkür ederim tavsiyen için.:))

    YanıtlaSil
  11. ne zaman büyücekler yani kaçıncı bölüm de...

    YanıtlaSil
  12. Deme öyle deme deme :))Gerçekten beğendim.Hem bu bana armağan edilen ilk yazıydı.Çömleği yazarın birinde bulmazsam aynı zamanda son yazıydıda:DBen hiç sıkılmadım gerçekten.Sana niye öyle geliyor heralde birgün yazmaya başlarsam anlayacağım.:)

    Evet evet kore dizisi gibisin,kaliteden asla ödün vermiyorsun.Yüksek çözünürlük olsun efendime söyleyelim mekan seçimi,oyuncu kadrosu vb. gibi.Seninde cümle kuruşun olsun,samimi bir şekilde yazman olsun.:D

    DİKKAT spoi!:D Bende çok severim o yüzden gündüz izlediğim zamanlarda hep yedim.Zaten bu diziler yüzünden kilo aldım GuMiHoda et,My Girlde ramen...Yemeleri birşey değil çok iştahlı yiyorlar insanın canı çekiyor yemiyeceği varsada yiyor.:)
    Bende hani Woo Ri anladı duymadığınıda arkasından koşarken hem bağırıp hem ağlıyordu ya gece gece içli içli sessiz sessiz çok ağlamıştım.Ah bide şarkı söyledi ona dükkanın içinden işaret dilinide kullanarak.Çok ağladım ben bu dizide ya.Helak olmuştum resmen:))
    PS:o nasıl bir cümle olmuş ya 'gece gece içli içli sessiz sessiz'çok güldüm kendime :D

    YanıtlaSil
  13. Hehehe beni de güldürdün.:D
    'gece gece içli içli sessiz sessiz'
    Diziyi bildiğim için ne demek istediği yani nasıl hissettiğini çok iyi anladım:)) Çok anlamlı bir cümle olmuş aslında:))

    Hakikaten o nasıl bir yemek yemedir yahu tok insanı açıktırıyorlar bazen dizilerde. Bir dönem "İçinde spagetti ağacı çıkacak" diye dalga geçiyorlardı benimle evde. :))

    Övgülerin için çok teşekkür ederim. Gerçekten bunlara layık mıyım bilemiyorum:)) Elimden geldiği kadar Kore dizileri gibi olmaya çalışacağım o zaman.:) İyi özelliklerini açısından tabiki:D

    YanıtlaSil
  14. :))Bende aynı durumdaydım Allahtan şu ramenler geldide bizim buralarada;ramen nedir öğrendik.:D

    Rica ederim ne demek.Daha öncede dediğim gibi samimi yazıyorsun öyle bloglar bloggerlar var ki görsen sanki dünyaca ünlü fantastik seri yazıyorlar.Öyle ukalalar.Aman nazar değmesin sana maşallah maşallah.İnşallah herşey gönlünce olur.Mutlu olursun;mutlu oluncada güzel güzel yazılar yazarsın bizde yorum yaparız :))

    YanıtlaSil
  15. Treble,Kore, çok tatlısınız <3 Yorumlarınıza bile spoi uyarısı yazmışsınız. Teşekkür ederim çingularım. Yazdıklarınızı okadar merak ettim ki, diziyi hemen izlemek istiyorum. Karanlıkta kalmış tae Kyung gibi okumak zorunda kaldım ://

    YanıtlaSil
  16. nezaman büyüceklere cevap yokmu???

    YanıtlaSil
  17. İnşallah bende sapıtan bloggerlardan olmam. En çok korktuğum şey o; kendi çizginden çıkmak.:))

    Yazmak gerçekten psikoloji işi eğer içimden gelmiyorsa kesinlikle yazamıyorum. Günlerce bekliyor bu yüzden yazılar, utanarak söylüyorum ki.:)

    Işıkcım izlediğinde umarım sende bizim kadar beğenirsin:))

    YanıtlaSil
  18. 5. bölümüm ilk yarısında büyüyorlar. Bu çok önemli mi? :)

    YanıtlaSil
  19. bence evet çünkü küçüklükleri okadar güzel değil bir de ben aynı kişiyim cevap için teşşekkürler. sapıtan bloggerlardan olmassın inşallah !_!

    YanıtlaSil
  20. Hiç zannetmiyorum canım Allah izniyle öyle şeyler olmaz sende.Hani olmazda oldu diyelim hafif bir kayma;sen merak etme o zamanda şöyle güzel bir uyarı yorumu yazarım :P :))

    Hiç utanma bence yazar olan sensin sen yazıcaksın biz beklicez.Dünyanın her yerinde kural böyle değil mi. :D

    Işıkcım merak etme en güzel sahnelerden bahsetmedik sadece çok ağladığımız sahneleri yazdık.Sende izledikten sonra ayrıntılı bi analiz yaparız artık sahneleri.:)) kkk

    YanıtlaSil
  21. bazı insanlar dizilerde güzel ve ya yakışıklı oluyor Kim Jae Won bunun örneği bence !__!

    YanıtlaSil
  22. Cha Dong Joo u duyacak mı ilerideki bölümler de

    YanıtlaSil
  23. Bong Woo Ri ye maa ru da aşık oluyormu

    YanıtlaSil
  24. Cevaplar için izlenemesini tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  25. BARİ BİRİN CİYİ SÖYLE LÜTFEN

    YanıtlaSil
  26. sitenin en alt kısmındakı resimlerin adlarını nereden bulabiliriz yani dizilerin

    YanıtlaSil
  27. Söylersem dizinin özelliği kalmaz.:)

    En alttaki kolajlama bana ait. Sırasıyla isimleri ise şöyle: Capital Scandal, Hello My Teacher, Capital Scandal, Goong(Düşlerimin Prensi), My Girl, 49 Days, A Love To Kill, My Princess, Hong Gil Dong, I'm Sorry I Love You, Bad Love, Full House, Sungkyunkwan Scandal, My Girlfriend is a Gumiho, You're Beautiful, Secret Garden

    YanıtlaSil
  28. ne isimleri ben anlamadım ????????

    YanıtlaSil
  29. piyona çaldıkları bölme geldim çok tatlı görünüyorlar ...d

    YanıtlaSil
  30. acaba bana hangi siteyi önerirsiniz izlemem için

    YanıtlaSil
  31. Kim Jae Won gerçek te okadar yakışıklı değil bence

    YanıtlaSil
  32. 23. bölüm deyim herşey süper bence izlemyen ler izlesin

    YanıtlaSil
  33. çok güzel yazmıssınız bende dızıyı yenı bıtırdım dong ju ya bayıldım woo ri ye hem gıcık oldum hem kıskandım bıraz guzeelıgı olsaydı keske dizi çok güzeldi bitirince bi ekskik hissttim kendimi herkese tavsiye ediyorum..

    YanıtlaSil
  34. Teşekkür ederim, beğenmenize sevindim.:))

    YanıtlaSil
  35. ya ben diziyi çok severek izliyodum taa ki videolar açılmayana dek :) ya 15. bölüme kadar izledim gerisi açılmadı videoların :) lütfen nereden izliyosanız yada nereden indirdiyseniz banada söyleyin yoksa çatlayabilirim meraktan ve üzüntüden :(

    YanıtlaSil
  36. Ben diziyi izleyeli 2,5 ay oluyor ortalama. Ben yeppudaa.com 'dan indirmiştim.

    Ama videolar Megaupload sitesinden izleniyordu.
    Yakın bir zamanda Megaupload yöneticilerinin tutuklanması ile birlikte Megaupload siteside kapatılmış oldu. Bu da tüm online izleyicilerine büyük bir darbe indirdi. Bu yüzden bu aralar online yayınları takip etmek zor oluyor malesef.

    Ama yeppudaa.com 'dan sizde indirebilirsiniz. :))

    YanıtlaSil
  37. Teşekkür ederim ama sorunumu çözdüm yani gerek kalmadı :) izlediğim sitedeki videolar güncelleniyomuş ondan açılmıyomuş :) bu arada ben yorum atarken ismimin çıkmasını istiyorum nasıl yapabilirim :) madem yorumda ismim çıkmıyo o zaman yorumların altına ismimi yazıcam yardımlar için teşekkürler :)
    Hilal :)

    YanıtlaSil
  38. Tanıştığımıza memnnun oldum.:) Sorunun kendiliğinden çözülmesine sevindim.:)

    Yorumlama biçiminden Anonim" yerine "Adı/URL" seçeneği seçerek adınızı yazabilirsiniz. URL yazmanız şart değil. Adı bölümünü doldurmak yeterli.:))

    YanıtlaSil
  39. Bende memnun oldum :) Bide bir ricada buluna bilir miyim :) Flower boy ramyun shop la ilgili bi yazı yazarmısın sevgili bloggerim :)

    YanıtlaSil
  40. Henüz izleyemedim malesef. İzlediğim gibi hemen yazmayı planlıyorum.:))

    YanıtlaSil
  41. ilk yorumu ben yazmıştım bu arada çok sevdiğim bir dizi olmuştu ama (bence tabi izlemedim ama) yazıyadan anladım 49 daysin yazısı falean daha güzel niye bunu çok sevmişler anlamadım ... Ama bu yazıda çok çok çok güzel merek etme sevgiler adsız .d

    YanıtlaSil
  42. Teşekkür ederim. Hepsi birer karalama aslında sevgili adsız. Bana sorarsan çoğu güzel değil.:)

    YanıtlaSil
  43. Uzun süre izlemekten kaçındığım bir diziyi (bölüm sayısı çok olduğu için) sizin sayfanızı okuduktan sonra izledim. Öncelikle blogunuz çok güzel. Uzun zamandır kore dizisi izliyorum. Genel olarak çok beğensem de belki kültür farkı anlam veremediğim pek çok şey var dilerinde ve filmlerinde. Örneğin genellikle filmlerde başrolü öldürmeyi çok seviyorlar. buda bende paranoya oluşturdu. Bu nedenle dizi izlemeden önce yorumları okumaya başladım. Bu nedenle blogunuzu çok beğendim. Ellerinize sağlık. Bu diziye gelince dediğiniz gibi çok sıcak ve güzel bir diziydi. Ama kötü karakterler fazla abartılmıştı diye düşünüyorum. Anne ve babanın sahnelerinde dizideki gerçeklik duygusundan çıktığımı hissettim. Ayrıca bu kötü karakterlerin son bölümde canciğer kuzu sarması olmasıda çok mantıksızdı. Bu da naçizane benim yorumum.

    YanıtlaSil
  44. Blogumu beğenmenize çok sevindim, teşekkür ederim.:) Birbirimize çok benzesekte aslında bir o kadar da farklıyız tabiki. Bunu da filmlerden ve diziler öğreniyoruz bizde kendimizce. :))
    Bu dizide uzun olduğu kadar samimiydi de.:) Tabiki her dizinin kusurları oluyor. Kötülerin anından 180 derece dönüşüde bir kusurudu işte.

    YanıtlaSil
  45. selam unni. bende izlemediğim için okumadım ama bir sürü arkadaşım önerdi. en yakın zamanda başlamayı düşünüyorum. bide unni ben hikaye yazıyorum bana bi konu önerir misin ?? rica etsem . :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaa hiç bilmediğin yerden sordun Sedefcim. Aklıma birşey gelirse yazarım buraya.:))
      Diziyi bende severek izlemiştim.:)

      Sil
  46. teşekkür ederim unni. :::D:D:D

    YanıtlaSil
  47. Ben 6. bölümdeyim. Bu yazıyı şunu ararken buldum: ''Dong Joo duyabiliyor mu?''
    Bunu merak ediyordum çünkü o duymadığı zamanlar sanki onu hissedebiliyordum. Yani sevdiği kızın sesini asla duyamayacak mı? 30 bölüm boyunca bunu yaşayacağına inanmak zor geliyor bana. Başka benim gibi hisseden var mı?

    YanıtlaSil