6 Kasım 2011 Pazar

Kim Hyun Joong İkinci Minisi

          Millet birinci mini albümünü yapamazken, Kim Hyun Joong ikincisi bile piyasaya sürdü. Hatta bir ay olmak üzere bile albüm çıkalı.:)) Aslında SS501 fanlarının beklentisi tüm üyelerin solo performanslarını tamamlayarak bir grup çalışması yapmasıydı ama Kyu Jong albüm çıkarana kadar Hyun Joong ikincisi bile çıkardı. Bu da hayranların hayallerinde küçücükte olsa bir kırkılığa sebep olmuştur diye tahmin ediyorum. Şahsen bende bile biraz oldu yani:))
          Neyse gelelim albüme. Albümün adı Şanslı. Çıkış şarkısıda Şanslı Adam.(!) Konsepte ise Kim Hyun Joong kumarbaz aranan bir suçlu.(?!)


          Klip; eski film klasiklerinden olan arabası bozulmuş sekşi bir hatuna rastlayan Hyun Joong'un sırf sekşi olduğu için kadını arabasına alarak yardım etmesiyle başlar. Aldıktan sonrada her fırsatta kıza dönüp dönüp sapık bir Nuri Alço edası takınmaya çalışarak sırıtmayı dener. Bu Nuri Alço edası tabiki Kim Hyun Joong üzerinde başarısız olur. Sonra ne akla hizmetse, eski Kemal Sunal filmlerinde olan benzer bir sahne ile gece kulübünden bozma kumarhaneye giderler. Hyun Joong kazanır ama kazanırken takınması gereken " Noldu aldım tüm paracıklarını ifadesini" aranan suçlu gibi değilde daha çok mahallede cilli oynayan ve inatla o cillinin matematik problemlerinindeki bilye olduğunu kabul etmeyen çocukların kazandıklarında takındığı çocuksu ifadeyi takınır. Aralarda da yarı dansçı kızlarla yarı klibin sekşi kabul edilen bayan oyuncusu ile dans sahneleri gösterilir. Klibin sonunda kumarbaz Hyun Joong'u tutuklayan sekşi sayılan hatunun polis olduğunu çakarız. Sekşi kılıklı polis hanım aslında Lie To Me'deki kıskanç arkadaştan başkası değil. Yani aslında sekşi de değil. (Benim fikrimce:D)
         Klibinin sonunda doğal olarak şarkıda bitiyor tam o esnada Hyun Joong oppa önüm arkam sobe modunda arkasına bakarken Do You Like That şarkısından bir bölümde izleyiciye sunuluyor.
Peki bu kadar uzun uzun anlatmam ki amaç ne? Amaç şu: bu rol Kim Hyun Joong'a yakışmamış yada becerememiş siz karar verin.:)) Ben yakışmadığı tarafındayım. :))
O halde tuhaf klibimizi bırakıp dans performansına bir göz atalım.:

Performans sonrasında da tamamiyle idrak ediyoruz ki eski Las Vegas filmlerinden bir konsept oluşturmuşlar bu minide (kendilerince).:))
Üstelik bu performansı ile bir de günün kazananı oluyor Kim Hyun Joong:


Ahh canım veda ederken gözyaşlarını tutamayan MC'ye çiçeğini de verirmiş.:))

          Albümde 5 şarkı + Lucky Guy enstrümantal verisyon mevcut. En çok sevilen şarkı ise "Nanın Ne Namjaya " yani Senin Erkeğinim. Sözlerinin genelinde ; "Senin erkeğinim. Benim kadınımsın" gibi sahiplenici ifadeler var. Şarkının en sonunda da büyük vuruşu yapı evlenme teklif ediyor Kim Hyun Joong. Nasıl sevilen şarkı olmasın fanlar tarafından:D
          Kim Hyun Joong ikinci minisini de görücüye çıkara dursun, 2011 MAMA'da SS501 üyelerinden sadece Kim Hyun Joong Break Down ile aday gösterildi.(Bir rekabet ortamı yaratmaya çalışmıyorum. Sadece şaşırdım, çünkü ben Break Down'u o kadar da sevmiyorum:D) Üyeler tabiki hyung, çingu fighting modundalar bu ara.:))

(Gelecekteki Kpop sunumu; MAMA 2011 adaylarında gözüme takılanlar yada oy verdiklerimde diyebiliriz:))

Bu arada bayramınız mübarek olsun sevgili okuyucular;)

14 yorum:

  1. yeni stili hakkında ne düşündüğünü merak ettim (yazılarını sevitorum bu arada belirtmek isterim) güzelim çocuğu şebeğe döndürmüşler resmen bence

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim:))
    Ne zaman Hyun Joong ile ilgili yazı yazsam hep değinmek istiyorum ama kötülemeye kıyamadığımdan Hyun Joong'u, görmezden gelmeye çalışıyorum:) Her seferinde ha düzeldi ha düzelecek diye beklerken ben daha saçma birşeyle insanın karşına çıkıyortıyorlar sanki. Saçının rengini biraz daha kolaştırmaları daha iyi oldu. O civciv sarısı rengi hiç yakışmamıştı. Hala ümidim var bir gün düzeltecekler oppamı:))

    YanıtlaSil
  3. çok bişey istemiyoruz aslında playful kiss in son dönemindeki haline dönse yeter bence :)

    YanıtlaSil
  4. şu halinden kurtulsunda, bu yıl hariç ben son 2 yıl ki her haline razıyım:)) Love Like This klibindeki halini de beğeniyorum mesela:))

    YanıtlaSil
  5. cn blue ile ilgili yazılar verebilirmisiiniz? bide saçın kısa olunca çok kötü olmuş playfull kis yada boys over floversdaha iyi idi...

    YanıtlaSil
  6. meraba takibe tıklayınca bir yer çıkıyor orada googleye tıklayınca hesaplar çıkıyor yardım edermisiniz?

    YanıtlaSil
  7. Google tıklayınca gmail adresi ve şifresi girildiği takdir üye olabilirsin. :)

    YanıtlaSil
  8. CN.Blue'yu pek takip etmiyorum. Sadece bir kaç şarkılarını ve Yong Hwa'yı biliyorum:)

    YanıtlaSil
  9. yani cn blue olmiyacak. teşekkürler birde ben aynı kişiyim bu arada buraya kaç kişi üye??

    YanıtlaSil
  10. Malesef olmayacak. Kpop benim için çok karışık bir dünya. Yetişemiyorum kimselere.:)) Zaten yaptığı tek şeyde albüm tanıtımı oluyor DoubleS ile Suju hakkında:))

    Şuan 25 Takipçimiz var resmi olarak bende görünen. Ama email ile de takip ederler var mıdır bilmiyorum:))

    YanıtlaSil
  11. ya yeni saçı okadar iyi değil en güzel boys over flover teki kısa saçlı hali idi ..ddd

    YanıtlaSil
  12. pardon kore günlükleri sen buraya koyduğun tüm dizileri izledin mi acaba ???

    YanıtlaSil
  13. Evet yazdığım her diziyi izledim.:)

    YanıtlaSil
  14. gelin lütfen gelin.

    YanıtlaSil