5 Şubat 2012 Pazar

Büyük Haber : Jae Joong nerelere gelmiş öyle...

           Bugünün bir hediyesi var aslında bana. Yıl dönümü hediyesi niyetine yazıyorum bu haberi...:))

          Günün belki de 100 günün büyük haberi. Bugün Kim Jae Joong Türkiye topraklarında Türk fanlarına imzalarını dağıtmak için bulunmakta ama hala ben Bursa'da oturmaktayım mecburiyetten ötürü. Napalım kısmet değilmiş diyorum. Ama başka zaman gelsin Allah izin verirse bende uçacağım Ankaralara...:)) Uçakla falan değil direk kanat takacağım. :D

Esenboğa Hava alanından dünkü bir resim:

          Facebook'da şuan fan buluşması sırasında çekilen videolar, Jae Joong'un söyledikleri, resimler vs. paylaşılmakta meraklısı için bildireyim. :))
          En dikkati çeken şeyleri söylemek istiyorum hemen. Birincisi çok utangançmış, tüm yorumlar bu yönde bir ara masanın altına bile eğilmiş sanırım utancından.:) Utanacak ne var, neyi var halbuki, elma şekeri.:))
          Twitlerinde de eksik etmedi Türkiye'yi. En son twitinde "I love you TURKEY" demiş daha ne desin aaa bizde...:)) Fan buluşmasında da Türkiye'de yaşayabileceğini ve videolardaki kızların güzel olduğunu söylemiş. Ne diyecekti çocuk, kızlar çirkin mi? Tabiki güzel diyecek. Ah beni de göreydi keşkeee :D:D Boy boy veletlerimiz olurdu belki...:D
          Benim şakalarım bir yana Kim Jae Joong ile yakın arkadaş olan Kim Hyun Joong'un gelmesini ümit ediyor şimdide fanlar. Facebook yorumlarından bu sonucu çıkardım. Kısmet kim bilir daha kimler gelir belki. Olmaz hayal dediler, hayal dedik, ama yaptılar oldu. Konser turları başlar bakarsınız birgün Türkiye'ye de...
          Hepiniz sevdiğiniz Koreli ünlü ile tanışırsınız umarım birgün...:))
Benim çok var yakından görmek istediğim. :D Bir tane treni kaçırdım bile. Ahh canlı canlı o billur sesi dinlemek vardı ya... :D
         

13 yorum:

  1. Aaahh Aaahh :D Kim Hyun Joong ve Lee Min Ho 'da bi geliverseler daha ne isterim ben :) Bide burda İStanbul dururken neden Ankara yaa neden ? :)

    YanıtlaSil
  2. NE ZAMAN GİDİYİO

    YanıtlaSil
  3. Ahh keşke gelseler Hilal ne güzel olur. Ama benim daha gelmesini istediğim çok kişi var.:))

    YanıtlaSil
  4. Canım bloggerım :) Sen muhasebe okumuşsun ya excel i biliyomusun? Biliyosan excel de ortalama hesaplarken geçti kaldı formülünü biliyomusun?? :)

    YanıtlaSil
  5. Çok zor bir soru oldu sanki.:) Exceli biliyorum ama cevap vermek biraz uzun olacak sanırım. Onun yerine " http://bmyo.bartin.edu.tr/aliozsoy/ders_notlar/Excel.html " bu adreste uygulamalı olarak anlatılıyor. Umarım sana yardımcı olur.:))

    YanıtlaSil
  6. Cevabı biraz geç yazıyorum ama dün yardımların sayesinde ödevimi hocaya atmış bulundum :D Çok çok çok teşekkür ederim canıımm bloggeriim :)

    YanıtlaSil
  7. Rica ederim, ne demek.:) Yardımcı olabildiğime çok mutlu oldum.:))

    YanıtlaSil
  8. Bloggerımm :) Senden yeni yazılar bekliyorum , sabırsızlıkla :D

    YanıtlaSil
  9. Sana ve yazılarına güveniyorum :)

    YanıtlaSil