3 Temmuz 2012 Salı

Düşündüren Mim: Süper Kahramanlar

          Bir haftalık yokluğumda bir dünya yorum almışım ki bu beni mutluluk dalgalarına sürükledi resmen. Yüzümde kocaman sırıtmalarla cevapladım hepsini.:D Birde mimlerim olmuş ki.. Evet mimler.. Eskiden tek mime muhtaçken bu blog, şimdi üç tane daha var. Ekstra mutluluk dalgası...:D

          Üçüncü Mim'in için sevgili Irmak'a çok teşekkür ediyorum. (Evet mimleri saymakta kararlıyım. Yüzüncü mimimi bile sayacağım.:))

En sevdiğiniz süper kahraman kim ve neden?

          Sorudan ve başlıktan da anlaşıldığı üzere bu kez konumuz süper kahramanlar.
Üzerine çok düşündüm konunun. Süper kahramanlarla hiç alakam olmadığını fark ettim. Süper kahraman deyince ilk akla gelenler pek içime sinmedi. Bir kere ben Superman'i falan hiç sevmezdim. Zaten biz küçükken Superman'den çok Gazman izledik. Gazman'ın iğrençliği yüzümden canım Clark Kent ve diğer bütün Clark Kent kılıklılar bilinç altımda itici bulundu bu yüzden.:))
Küçükken Batman'de izlerdim ama hayır benim kahramanın o da olamazdı.:))

Ajan 6'ya vurulduğum bölüm.:)

          Eskileri bıraktım bende. Yeni bir kahraman var şu aralar gözümde. O zaman vakit kaybetmeden sizleri tanıştırayım. Televizyona yapışan kardeşim ne izliyor diye yanına yanaştığımda karşılaştım Ajan 6 ile. Ne buldum bu adamda bilmiyorum ama başrolün ardındaki gizli kahraman olması ve karizması etkiledi beni sanırım. Bu yüzden şimdilik en sevdiğim kahraman Ajan 6.:))


 

Sevgiliniz bir süper kahraman olsaydı hangisi olmasını isterdiniz?

          Sevgilim süper kahraman olmak yerine süper kahraman kılığına girmiş Shahrukh Khan'ın kılığına girse yeter benim için. :D Sevgili ve süper kahraman kelimeleri bir araya gelince aklıma sevgili Shahrukh Khan'dan başkası gelmedi de.:))
Şu blogda Shahrukh Khan'ın resmini de paylaştım ya gözüm açık gitmem bu gece ölsemde. Oh bee:))

         Soruları cevapladıktan sonra süper kahramanlar mimini en süperle bitirmeye karar verdim. İki sorunun da alternatif cevabı olarak gördüğüm süper grup Super Junior. Sevdiğim tek Superman'ler onlar...:))
(Bu arada Super Junior yazmaya o kadar alışmışım ki ü ile süper yazmakta çok zorladım mimi yazarken. Sürekli super yazıp silip süpere çevirmekten helak oldum resmen.:))


          "Aaaa benim kahramanlarım bunlar" diye kimse çıkışmaz umarım. Çok düşündüm, zor karar verdim ama asla kopya çekmedim, çekmem.:D

13 yorum:

  1. benim de yazasım geldi bu mimi ama yaa :))

    YanıtlaSil
  2. Yazmalısınız o zaman:))
    Bu mimi bende Leithy Cat 'e paslıyorum o zaman.:))

    YanıtlaSil
  3. önemli değil....Kopya çekmediğin belli oluyor ben ikisini de tanımıyorum :D Sayende Ajan 6 ve Shahrukh Khan'ı tanımış oldum. :D Eline sağlık.

    YanıtlaSil
  4. :D Doğru tercihler yapmışım o zaman.:))
    Teşekkürler...

    YanıtlaSil
  5. Yine güldüren bir mim olmuş , senin yazılarını okumaya bayılıyorum ya ve daha çok yaz istiyorum (sanırım bencillik yapıyorum) :D Şu tatil günlerinde yazılarınla eğlendiriyosun beni teşekkürler sevgili bloggerim :D

    YanıtlaSil
  6. Ben teşekkür ederim, eğlendirebiliyorsam ne mutlu bana.:))

    YanıtlaSil
  7. Öncelikle alternatif cevabına bayıldım:)Bana sorsalar bende bu cevabı verirdim.supermanlerim benim ya:D.. Mimmin çok güzel olmuş diyerek ve hilal arkadaşımıza katılarak devam etmek istiyorum.Tatılde olmasamda şu sıkıcı staj günlerimde yazılarını okumak çok eglendiriyor beni(bu her zaman için gecerli sadece bu günlere mahsus degil yanliş anlasılmasın:)bu yüzden bende sana teşekkür edrim ve berat kandilin mubarek olsun...

    YanıtlaSil
  8. Allah razı olsun Zeynep, seninde kandilin mübarek olsun.:))
    Staj mı? ahh korkulu kabuslarımıdan biridir. Allah kolaylık versin diyorum. Öyle sıkıcı günlerde bir parça yüzünü güldürüyorsam gerçekten çok mutlu olurum.:))

    YanıtlaSil
  9. :). Ah ah gel bide bana sor. 4 yıllık lise hayatımın hersenisinde bana yapılan bu cin işkencesi üniversitede devam ediyor.O sıkıntılı günlerden sonra asla staj yapmıcan demiştim ve çok büyük konuşmuşum:( Aslında çok faydalı ama bir okadar hatta daha fazla sıkıcı ve yorucu :( ah ah Kore günlukleri,Kdram,Kpop olmasa kesin kafayı yerdimde iyiki varsınız yani :):)

    YanıtlaSil
  10. Staj faydalı olsa da seninde dediğin gibi tam bir çin işkencesi. Nice kötü stajlar nice insanları iş hayatından soğutmuştur eminim ki onlardan biri de benim. Stajlarım yüzünden çalışmanın tam bir eziyet olduğunu düşünüyorum. Ama el mahkum çalışacağız, n'apalım.:))
    İyi ki varsınız sıralaman da yer almak beni çok mutlu ederim. Teşekkür ederim.:))

    YanıtlaSil
  11. İşimi çok seviyorum ama iş ortamımı sevmiyorum. Ev insanı oldugum icin her seyi evde yapmak veya kendimi huzur içinde hissettigim bir yerde calışmak istiyorum.Buda pek mümkün olmuyor malesef... Dedigin gidi el mahkum calışacagız..:)
    :):):)

    YanıtlaSil
  12. Aynı şeyleri düşünüyoruz. Bende ev insanı olduğum için iş ortamının iki yüzlü kalabalık halleri beni de huzursuz ediyor. Allah bize ve bizim gibi olan herkese kolaylık versin.:))

    YanıtlaSil