30 Ocak 2013 Çarşamba

To The Beautiful You

           İlk Japon dizim Hanazakari No Kimitachie yazdığımda SBS'in 2012'de Hana Kimi'nin Kore versiyonuna ev sahipliği yapacağını söylemiştim. Bir çoğumuzun hevesle beklediği dizi nihayet yayınlandı.
          Adı Yakışıklılar Cenneti olan dizi, Korecanlara bir başka yakışır dedik fakat ben biraz hayal kırıklığına uğradım. Hana Kimi'nin o absürt eğlenceli hikayesini göz önüne alınca The Beautiful You sıradan bir Kore Dizisi gibi göründü bana.
          Herşeyden önce Hana Kimi'nin arka planında yakışıklılıkları ile ortalı kasıp kavuran şahane bir okul vardı. 45 dakikada ve 12 bölümde öğrenciler ne çok sevildirmişti ve ne güzel anlatılmıştı. Üstelik her bölüm eğlenceden yıkılırken...:)) Ama Beautiful You da sadece baş karakterler ve hiç alakası olmayan kendini beğenmiş, başta cadaloz sonradan ne olduysa melaike kesilen ikinci kadın vardı. Oysa ben isterdim ki okulun yakışıklı oğlanları üzerinde yine durulsun, kameranın döndüğü her yerde gözlerimiz pançak pançak olsun. Ama onun yerine Kore dizilerinde alışılagelmiş özellikle benim için sıradanlaşan sahnelerle diziyi ortalama durumuna geçmeyi tercih etmişler. Hana Kimi'nin izleyiciye aktardığı arkadaşlık sevgisi, önemi, bütünlüğü yerine Beautiful You sahterlıklar üzerinde duruyordu üstelik... Benim için bu ayrıntılar olumsuzluk oluştursada dizinin güzel yerlerinide mevcuttu gözümde.Hatta kalpleri tugın tugın ettiren romantik sahneler üstün bile gelmişti Japon Versiyona.

          Dizinin prödüktörlüğünü üstlenen SM Entertainment. Başrol kadrosundan da bir parça belli ediyor kendini. Soğuk Sano'yu; Shinee Min Ho ve erkek fatma Mizuki'yi; f(x) Sulli oynuyor hepinizin bildiği gibi. Zaten bu yıl SM kpopcularını drama sektöründe fazlaca gözümüze soktu. Bir dramaya da ev sahipliği yaparak noktayı koymuş kendince sanırım. Yayınlanan her 10 diziden 1'inde SM'in popçusu mevcuttu çünkü 2012'de.:)

          Shinee karşıma defalarca çıkmış bir grup. Ama ben pek sallamadım kendilerini. Yine de hayatıma OSTilerle girmeyi başarmışlardır. Dolayısı ile Min Ho ile ilk tanışıklığımız oldu dersem abartmamış olurum. Hana Kimi adına yakıştığını düşünüyorum yüzünün. Kız kadar güzel bir yüzü var. Özellikle Salamander Guru izlerken daha da fazla onayladım bu görüşümü kendi kendime.:)) Gelecekte bir gün kısmetse ondan da bahsedeceğim.:) Ancak bu çocuktan bir negatif enerji dalgası çarpıyor bana. Güzel yüzünün altında çok ters bir insan yatıyormuş gibi hissediyorum her karşılaştığımızda. Acaba dizideki karakterin etkisi mi dersiniz?

Bir de söylüyor, utanmaz...:))
          Sulli gerçekten erkeğe benziyormuş yalnız. Vay arkadaş ne makyaj nelere kadir? :D Hana Kimi'de Mizuki'nin kız olduğu ilk dakikada duruşundan, vücudundan belli oluyordu. Ama Sulli en azından görünüş olarak iyi gizlendiğini, dahası yakıştığını düşünüyorum. Yalnız erkekken çirkin. Kızkende şahane sayılmaz ama neyse.:D Fakat kendisini diziden sonra MAMA müzik ödüllerinde gördüm. Kırmızı halı da en çok o kasılıyordu. Hayırdır dedim, duymadı beni, cevap vermedi...:D

          Hana Kimi deyince Nakatsu derimde başka birşey demem. Nakatsu karakteri Beautiful You'da Cha Eun Kyul olmuş ve genç oyunculardan Lee Hyun Woo can vermiş karaktere. Başarılı değildi diyemem, gayet iyi iş çıkardı ama Ikuta Toma'nın yerini asla alamaz diye düşünüyorum.:)) Cha Eun Kyul'da tam Kore Dizilerine yakışan ikinci adam karakterdi. İlk dakikadan Goo Jae Hee ile arkadaş oldu. Oysa bizim Nakatsu, Mizuki sınıfa ilk girdiğinde ilk kafasını topu yapıştırandı.:))

          Ama benim dizide en sevdiğim karakter şu resimde gördüğümüz sevimli şeydi. (Min Ho değil yanındaki...:D) Normalde çok hayvan hastası biri değilimdir ama bu köpeciği çok sevdim. :)

-Spoiler-
          Hana Kimi'nin Japon versiyonu olduğu için ister istemez bir kıyaslama yaşasamda bağımsız düşündüğümde oldukça eğlenceli yerleri de vardı. Hatta ilk bölüm Goo Jae Hee'nin bavulu ile merdivenler uçuşunu görünce dedim ki "bu dizi güzel olacak sanırım"... Eun Kyul ve Tae Joon'un abuk hayalleri, Tae Joon'un o ciddiyetinin ve havasının bir kedi ile yerle bir olması, unutulmazlarım arasına yerleşti.
O kadar hoşuma gitti ki, bir kaç tekrarla izledim bu sahneyi.:)
Ve ayrılmaz, kıskançlıktan ayrılamaz üçlü...





Kim sapık acaba? :D
          Tabiki komedi diyince Hanazakari No Kimitachie, Beautiful You'yu döver ama Koreliler'in de romantik sahneleri Japonlar'ı ezer geçer... (bence...)


          Bir yağmur sahnesi vardı çok beğendiğim ama onu çekmeyi unutmuşum. Hani şu şakır şakır yağmur yağarken, otobüs ıslatmasın diye Tae Joon'un şemsiye'yi fırlatıp Goo Jae Hee'yi kucakladığı sahne... Hani otobüsün ıslatmayıp ta, atılan şemsiye sayesinde yağmurun sucuk ettiği sahne...:))
          Secret Garden'in ünlü mekik sahnesinin bir benzeri vardı dizide mutlaka dikkat etmişsiniz, hatta daha da abartılmış lise öğrencilerinin konu olduğunu(!) bu dizide.

Evet ne olur bunu geçin. Herşey katlanırım ama buna asla... Bu kadar sevgi dolu olmasın bir namja istemem, istemem.:D

          Ve final böyle düz bir sahne ile son buldu. Kang Tae Joon niye bir sene bekledi çok merak ediyorum görüşmek için kızla. Bıraktıp gitti diye kızdıysa anacım kızgınlığını göreydik o zaman. Final bana göre kötüydü demek istediğim. Hana Kimi beni ne kadar çok güldürdüyse finaldeki Mizuki'nin vedası ile bir o kadar da ağlatmıştı. Ama Goo Jae Hee'nin gidişi çok savsak ve çok sıradan oldu. İkinci kıza yer verdikleri kadar Goo Jae Hee'nin vedasına önem verselermiş daha iyi olurdu diye düşünüyorum ben...:))

          Dizinin OST albümü güzeldi. Ama ben en çok It's Me 'nin başlangıcını sevdim.:))


Adı: 아름다운 그대에게 / Areumdawun Geodaeege
Bilinen Adları: To The Beautiful You / Hana Kimi / For You in Full Blossom
Tür: Romantik, komedi, gençlik
Bölüm Sayısı: 16
Yayınlandığı Kanal: SBS
Yayın Tarihleri: 15.08.2012 - 04.10.2012
Yayınlandığı Günler: Çarşamba - Perşembe 21:55

Oyuncular:

  • Choi Seol Ri (Sulli) / Goo Jae Hee

  • Choi Min Ho / Kang Tae Joon

  • Lee Hyun Woo / Cha Eun Kyul

  • Kim Ji Won / Seol Han Na

  • Suh Joon Young / Ha Seung Ri

  • Kang Ha Neul / Min Hyun Jae

  • Hwang Kwang Hee / Song Jong Min



OST:
1. Butterfly - 제시카 & 크리스탈 / Jessica and Krystal
2. 일어나 Stand Up - 제이민 / J-Min
3. 나야 It`s Me -써니 & 루나 / Sunny and Luna
4. In Your Eyes - 온유 / Onew
5. 아름다운 그대에게 - To the Beautiful You - 규현 & 티파니 / Kyuhyun and Tiffany
6. SKY - 슈퍼주니어 K.R.Y. / Super Junior K.R.Y.
7. 가까이 Closer - 태연 / Taeyeon
8. 어쩌면 우린 Maybe We - 다나 더 그레이스 / Dana The Grace

40 yorum:

  1. Ben izliyordum ama ara vermiştim, kaçıncı bölümde kaldığımı unuttum. Bitirmediğim diziler listesinde duruyor :) Çok harika diyemeyeceğim ama yine de izlebilir bir dizi. Japon uyarlaması diye duymustum başta izlemek istemedim ama sonrasında neden izleme kararı aldım bilmiyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Genelde öyle olur zaten. Bende ne zaman bir diziyi izlemem desem bir süre sonra izlerken buluyorum kendimi.:))

      Sil
  2. TTB'yi ben sevdim aslında. Gerçi en son 8. bölümünü izledim sonrası nasıl bilemem. :P

    Kore dizilerine kıyasla (bir çoğuna) daha komikti benim için. Baya eğlendim sonra aff(x)tion'lık temellerini attım. Fakat şu Korelilerin mutlaka araya sokuşturduğu kötü kadınlardan gına geldi artık! >.<


    Unniciğim sana Hana Yori Dango'yu özellikle tavsiye ederim. Çünkü Japonların romantizmi baya farklı Koreliler'den ve yine bir şekilde bir anlam bir mantık fışkırıyor ama HYD gerçekten inanılmaz farklı. Özellikle meşhur "asansör" sahnesi... Neyse spoiler yok! :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hana Yori Dongo'yu izledim canım. Kaçar mı:D Bir final filmi kaldı sadece. Gerçi bir kaç sahnesini atlaya zıplaya geçtim BOF'dan biliyorum diye ama asansör sahnesini kesinlikle atlamadım:D Güzel işlemişler romantizmi.

      Ama Hana Kimi'de daha çok komedi hakimdi. Romantik sahneler bir elin parmaklarını geçmeyecek kadardı. Yada bunak unnin unutmuşta olabilir, emin değilim.:))

      TTB'yi başta bende sevdim. Farklı ve güzel olmuş demiştim. Ama şu Kore Dizileri sonlara doğru niye kendini aşığı çekiyor bilmiyorum. Son bölümler resmen vasat kaldı benim gözümde. Bitiş böyle olunca dizide gözümde aşağılar kaydı az az...:)
      Ya bir dizide de drama bağlama olayı dimi? Bırak romantik-komedi, olarak bitsin işte. Korelilerin dram aşkını çözmüş değilim henüz kaç yıldır takip ettiğim halde.:))

      Bitirdiğinde seninde fikrini merak ediyorum ama.:)

      Sil
  3. Dizinin reklamlarında Hana Kimi Kore versiyonu diyorlardı."Nedir bu Hana Kimi ya?" diyip duruyordum. Meğersem tam adı Hana Kimi değilmiş :D -.- (Ne kadar cahilim, izlemediğimi daha nasıl belirteceğim anlamadım -.- ) Kızın kız olduğunu herkes anladığından finaline kadar beğenmedim, gerisi güzeldi. Ve evet, Kore dizileri romantik oluyor bayağı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hana Kimi'yi izlemeni tavsiye ederim. Acayip eğlencelidir kendileri. Gülmediğim bir bölüm bile yok. Çok absürt olmasına rağmen, çok sevilesi bir yapım.:)

      Sil
  4. izlemedim ve sanırım izlemeyi de düşünmüyorum :( yani japon hali o kadar güzeldi ki ben hep bu hikayeyi o oyuncularla hatırlamak isterim sanırım (:
    hana kimi de en sevdiğim karakter nakatsuydu kore versiyonunda duygusallık ön planla olduğu için nakatsunun eminim bir çok haline es geçmişlerdir :( kalbim dayanmaz :D izlemeye..
    ama tabii belli de olmaz yine bana bir bakmışım iki günde silip süpürmüşüm diziyi gelip burada yine yorum yapıyorum :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kore versiyonu "Ben Kore Versiyonu'yum" diye bağırır sanki, izlerken ben öyle hissetim.:)) Benim için ikiside birbirinden çok farklı yapımlar. Sadece konu olarak birbirlerine benziyorlar.:)

      Sil
  5. Bazı yönlerden eksik olmasına rağmen yine de eğlenceli bi diziydi sevdim ben hele o ilk bölümdeki bavulla uçma sahnesinde ne güldüm yaa karnıma ağrılar girdi resmen.:D Ama Tae Joon niye 1 yıl bekledi gerçekten anlamadım bende Goo Jae Hee giderken bunlar sevgiliydi zaten yani o 1 yıl içinde Eun Kyul'la bile mailleşiyorda Tae Joon'la nasıl hiç görüşmüyorlar çok saçma olmuş gerçekten aşklarının ne kadar büyük olduğunu göstermeleri için illaki bikaç yıl ayrı kalmaları mı gerekiyor yani ..
    Bu arada ellerinize sağlık bloğunuz gerçekten çok güzel çok eğleniyorum okurken, hergün bakıyorum nerdeyse acaba bugün bişey yazdınız mı diye izlediklerim hakkındaki düşüncelerimizin çoğu benzer olduğu için dizileri izlemeden önce yazılarınızı okuyup öyle karar veriyorum diyebilirim :)) Nomu nomu kumao Unniii bu güzel yazılar için :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Değil mi? Yani maden Eun Kyul ile mesajlaşıyor. Tae Joon'dan niye ses yok. Atletizm şampiyonasında yapılan herşey gösteriden mi ibaretti yani. Aşıklarının güçlü olduğuna inanmamızı bekliyorlar mı gerçekten böyle bir finalle. Hala anlam verebilmiş değilim inan ki.:))
      Çok teşekkür ederim güzel sözleri için, eğlendirebiliyorsam ne mutlu bana.:))

      Sil
    2. Aynen..Atletizm şampiyonasından sonra havaalanına gidip durdursaydı mesela sarılsaydı orda bitseydi ya da madem Jae Hee'nin abisinin istediği gibi Amerika'da okuması gerekiyor veda edip gitseydi adam gibi de ondan sonra geçseydi 1 yıl sonraya..Yani bize sorsalar ne güzel finaller yazarız ahh ahh :D:D
      Rica ederim ne demek sonuna kadar hakediyorsunuz :))

      Sil
  6. Izlemek istedim bak simdi.Ama ilk once Japon versiyonunu izlemek istedim.Mesela ilk once Bof'u izlemistim ve Hana Yori Dango hic guzel gelmemisti.Simdi tam tersiniz yapayim bakalim nasil bir sonuc alacagim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Japon versiyonunu bir başka seviyorum. Kesinlikle tavsiyemdir. Gülmek isteyen herkese bir ilaç niteliğinde benim gözümde.:))

      Sil
  7. Mesela ben ilk bof u izledim sonra hana yori dango yu izledim kesinlkle hana y d. Daha guzeldi.. Acaba bundada oyle mi sen hangini onerirsin canim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben bu dizininilk Japon versiyonun izledim kesinlikle Japon versiyonu çok güzel, çok başka...

      Sil
  8. merhaba :D ben to the beautiful you 5 . blüme geldi ama yorumlara bakınca hana kimi daha iyi geldi gözüme:D
    acaba diziyi bırakıp hana kimi ye mi başlasaam yoksa bitirsem mi karar veremedim :D sence (bu arada ben kore versiyonunu yıure beautifula benzettim cha eun mesela jerem e benziyo hepsi öyle :D
    )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hana Kimi başka bir dünya Beautiful You'dan çok farklı izlersen eğer anlayacaksın. Ben ikisini de sonuna kadar izledim ve şikayetçi değilim. Devam edip etmemek senin kararın. Madem başlamışsın bitir derim. Ama Hana Kimi'yi izlemeni kesinlikle tavsiye ederim.:)
      Evet You're Beautiful'a bende benzetmiştim. Hana Kimi'nin alakası yok karakterlerinin görünüşünde ama...

      Sil
  9. bencede teşekkür edrim tavsiyelerin için blogun çoook güzel :D

    YanıtlaSil
  10. Selam unni ben hep senin yazilarini takip edip cok begeniyorum . Guzel yazilarin icin komao . Diziyi dun gece bitirdim sonu pek yeterli gelmedi aslinda ama guzeldi ustteki yazilara bakinca hana kimi izlenebilir diye dusunuyorum . Hoi hoi : ))) adim sedef

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Sedef... Kesinlikle izlenmeli diye düşünüyorum Hana Kimi'yi.:))

      Sil
  11. Ben bu diziye bu hafta başladım beklentilerim yüksekti ama biraz oyunculuklar acemiycemi desem yada başka bişy di onu tam kestiremedim ama olmamıştı .. . Zaten bitiremedim diziyi:)başlangıçta ne oldgunu anlamadım kız bi yanda hop erkek oldu liseye giriverdi sonra anladım neden girdiğini neden girdiğini tanıtımında okumustm ama dizide daha güzel anlatılabilinirdi biraz o platonik olan aşk yansıtılsaydı daha güzel olurdu .. .Ve başroldeki erkek oyuncu bir Le min ho bir Lee Seung Ki sıcaklığını sempatikliğini veremedi buzz gibiydi ama üçüncü başrol cok sevimli ve tatlıydı sıcaktı izleseydim sırf onun için izlerdim zaten:)haaa birde 3 yada 4 . bölümdeki öpüşme sahnesi (ilk öpşme sahnesiydi sanırım) bana cok absürt geldi yane kısaca saçmaydı .. .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yanlış hatırlamıyorsam ilk öpüşme sahnesi Kang Tae Joon'un sarhoşken Goo Jae Hee'yi öpmesiydi. Eğer bahsettiğin sahne o ise Japon versiyon ile aynı olduğu için yapılmıştı.
      Choi Min Ho şarkıcı zaten benim gözümde, oyuncu olmak için bir kaç yüz fırın ekmek yemeli. :) Ama Min Ho bana sadece dizi de değil gerçek hayatta da çok soğuk, hafif kendini beğenmiş biri gibi geliyor. Gerçi çok sıkı bir Shinee fanı değilimdir ama bakışlarından onu hissetim. Yine de yüzü çok güzel maşallah. Ben sevdim kendisini aslında.:)

      Ama dizinin Japon versiyonunu izlemeni tavsiye ederim. Bundan daha absürt şeyler var Japonlarda ama aşırı komik ve eğlenceli. Hiç sıkmadan izlettiriyor kendini.:)

      Sil
    2. Aslında japon versiyonundan olan bi sahne die düşünmüştüm cünki Japonların biraz değişik bi ahlak yapıları var sanırım japon film ve dizi izledim ve bana itici geliolar hemde haddinden fazla .. Özellikle Hana yori de ki başrol Domyouji gerçekten sevimsiz iticiydi .. Min ho ya gelince:) enerjisi bu bence belki başka projelerde sasırtabilir bizi .. . bu arada bu söylemeden gecemicem 10 a yakın belki daha cok kore dizi izledim hep farklı başrol izledim aynıları tekrar etmeden aralrında bana cok fazla sevimli gelen Lee Seung Ki ydi onun enerjisi cok daha farklı .. Japon versiyonu Hana kimi yi diosun sanırım o diziyi izlicem İnşallah yakın zamanda .. . bakalım gercketen yakışıklılar cennetimi :)

      Sil
    3. Aaa... Şaşırdım açıkçası. Ben severim Domyouji'yi. :)

      Pek yakışıklılar cenneti sayılmaz daha çok komedi deryası. :))

      Sil
    4. :D Hana yorideki Makino yu sevmiştim ama :D Domyoujinin bi tek MAAA KİNOoo deyişini seviorum : ) İnşallh bol bol gülerim :)

      Sil
  12. bi oturuşta bitiremediğim dizilerden biri daha.. şu sıralar otomen dışında hiç birini bi oturuşta bitiremedim. işkence çekiyorum resmen izlerken :D bi de i hear your voice var onu da yavaştan almak istiyorum belki ben bitirene kadar bölümler tamamlanır diye :D

    diziyi izlerken en çok düşündüğüm şey, bizim okulun yurtları öyle olsa ben kesin yurtta kalırdım oldu :D hatta erkek yurdunda bile kalırdım :D :D tabi bizim yurt da bi çok okulun yurduna göre mükemmel ama yani o yurdun yanından bile geçemez :D final bölümü izlerken sürekli zaman çubuğu mudur nedir ona baktım, yani "aha kız okuldan ayrılıyo, şunun şurasında da bitmesine bi kaç dk kaldı bunu nasıl bağlayacaklar?" diye düşünüp durdum ve en son sahneyi hiiç beğenmedim.. yani zaten kızın neden ülkeden ayrılıdığını da anlayabilmiş değilim... en başta ailene söylediğin gibi gideydin o kız lisesine arkadaş, ne zorun vardı da ta abd'ye gittin? zor olmasa gerek, gerçek belgeleriyle kayıt olurdu, zaten bütün okul onun kız olduğunu öğrenmişti kimse bu neden kız okuluna geçiş yaptı demezdi :D lisedeki kızlar da zaten onun erkek kılığına girdiğini nerden bilecekti ki?

    hadi onu geçtim, sizin dediğiniz gibi neden bir yıl sonra geliyodu tae joon, arkadaş neden yani? çok mu işi vardı? peh...

    final dışında beğenmediğim bir şey de minho'ydu.. bana hiç yakışıklı gelmedi nedense, kızın yerinde olsam ben cha eun kyul'u seçerdim hem sevimliydi hem de kendini gay sandı çocuk seni sevicem diye :D (bu arada izlediğim her erkek kılığına girmiş kız dizisinde olduğu gibi burda da kendini gay sanan biriyle karşılaştık :D haha ) halbuki tae joon senin erkek olduğunu düşündüğü zamanlarda neredeyse senden tiksiniyodu yani...

    benim en sevdiğim karakter eun kyul'du ama hemen sonrasında tabiki sangchu geliyodu :D ben aslında çok severim köpekleri ama ne kadar tatlı olursa olsunlar yanıma yaklaştırtmam çok korkarım :D yani bi köpeği sevebilmem için benden uzakta olması gerekiyo :D

    ben bi de 2. yurdun başkanını çok sevdim taki köle olana kadar :D
    aslında ilk bölümler dizi eğlenceliydi, yurtlar arası yarışlar felan :D bence komediydi oralar ama sonradan iyice drama, romantiğe çevirdiler.. :( hatta ben Hanazakari No Kimitachie'nin ilk bölümünü izledim de ondan daha komikti bence ama tabi ben sadece ikisinin de ilk bölümleri için diyorum bunu :) hem japon versiyonun sadace bi bölümünü izledim hem de kore versiyonun sonları çook sıkıcıydı yani o yüzden yanlış anlaşılmasın, to the beautiful you'yu daha çok sevdiğim gibi bi fikre kapınılmasın :D

    aslında ben de büyük bi hevesle izlediğim ilk bölümlerden sonra diziden bıktım ve zaten final acayip hayal kırıklığıydı ...

    bi dizi daha bitti öyle ya da böyle.. şimdi king of dramas'ı işkenceler çekerek bitirilecekler sırasına soktum zaten kendisinin de 3 bölümü kaldı.. hadi bakalım hayırlısı :D

    bi de bi kaç gün önce otomen diye bi japon komedisi izledim her bölüm 30 dakikalık, 1. sezonunu bitirdim zaten 8 bölümdü.. çok eğlenceliydi senin listende göremedim de eğer izlemediysen sen de izle bence çok eğlenceliydi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok gülmeli diziler izlemek istiyorum şuan. Önerini aldım hemen en kısa sürede izleyeceğim ama izledikten kaç ay sonra yazarım bilemiyorum. Yazmamı bekleyen nice dizi varda sırada.:(

      Yanlış hatırlamıyorsam Japon versiyonunda kız lisesindeki başkan tarzındaki bir kız erkek kılığına girdiğini biliyordu. Kore'de buna uydurmak istemişler herhalde. Ama doğru söylüyorsun, öylesi daha mantıklı olurdu. Ama bayılıyor Koreliler son dakika araya ayrılık koymaya.:/

      Hana Kimi'yi mutlaka tavsiye ederim. O başka bir dünya adeta. Ben çok sevdiğimden öylede düşünüyor olabilirim tabi.:D

      King Of Drama'yı haftalık takip etmiştim ben o sıkıntı olmadı o yüzden, ama yazmak bir türlü kısmet olmuyor. Söyleyecek çok şeyim olduğun olsa gerek onun hakkında. Neden söyleyeceğim çok şey var, tahmin et bakalım, evet bingo doğru cevap SİWON...:D

      Siwoncuğum kadar olmasa da (:D) Min Ho'nun güzel yüzü var maşallah ama kişiliğinden emin değilim.. Hiç bir ünlününkinden emin değilim elbette de yine de ondan bir negatiflik alıyorum.:)

      Nasıl bağladım yine yanıtı Siwon'a ama.:D Bu nedense sana özel oluyor onu fark ettim. Kimsenin kafasını şişirmiyorum oysaki Siwon diye... Ama her seferinde kabak sana patlıyor, kusura bakma:)

      Sil
    2. benim için hiç sorun değil merak etme hatta hoşuma bile gidiyor, araya siwon sıkıştırman :D
      king of dramas'la panda'yı sıraya koymuşsun valla tam da yeni izlediğim için merakla bekliyorum yazıları :D :D

      otomen'i ne zaman yazarsın bilmem ama sen yine de izle :) benim ilk japon komedimdi ve çok hoşuma gitti :D gerçi itazura na kiss'i seyrediyorum ama o komedi değil yani... di mi?

      hana kimi'yi ben de izlemek istiyorum ama sırada yarım bıraktığım o kadar dizi varki onlardan fırsat gelirse izleicem inş :D hatta sırada ne var'da görünce tekrar aklıma geldi ben alice'i de bitirmedim :S :D (tam adını yazmak çok zor geldi de :D ) ben yarım bıraktığım dizileri saysam varya burdan sizin oraya yol olur :P

      ama o kadar yarım bıraktığım diziyi bırakıp full house'a başladım o da ayrı konu :D ay valla ne yapacağımı şaşırdım :D kendimi şeker dükkanına girmiş çocuk gibi hissediyorum birini biraz yalayıp hemen öbürünü açmak istiyorum :D bütün şekerler mundar oldu benim yüzümden :D

      Sil
    3. Aynı durum bende de var, benimde yarım bıraktığım dizilerden yol olur. Hayır, işin kötüsü geri dönüp bitirmekte istemiyorum. şöyle bir başlayıp hemen dizi bitirdiğim günleri çok özledim.:)

      Nasıl yazacağım onları bilmiyorum, üstünden çok zaman geçti, hatırlamıyorum bile. Ama Siwoncuğum her halini hatırlıyorum tabiki :D

      Sil
    4. aynen ben de geri dönmek istemiyorum :(
      zaten siwon dizinin en komik ve en eğlenceli ögesiydi :D allahım ya o ifadeler neydi öyle :D

      ben sana hatırlatıyım hemen; the king of dramas; bi tane yapımcı var bi de yazar birbirlerine aşık oluyolar araya da biraz dizi, senaryo, ikinci kadın, kötü adam, kör anne, kendini beğenmiş iki tane oyuncu felan eklemişler :D başka bişey yoktu yani dizide :D hatta ikinci adam bile yoktu daha ne diyim, böyle kore draması mı olur allahaşkına?! :D

      panda; (bu çok karışıktı gerçi ama hemen anlatabilirim inanıyorum kendime :D ) bi adam var, bu adam hafızasını kaybetmiş çocukluk aşkını, arkadaşını anasını, babasını, dedesini felan hatırlamıyor, o kadar insan bunu arıyo ama o küçük çocuk büyüdüğü için kimse bunun o olduğunu anlamıyo. şans bu ya (!) bu adam nasıl olduğunu tam olarak bilemediğimiz bi şekilde dedesinin yanına yerleşiyo ve ona dede diye sesleniyo. hatta bu da yetmiyo gene büyük bir şansla(!) gidiyo çocukluk aşkının pastanesinde çalışıyo. hatta daha da şansı bitmiyo bu adamın çocukluk arkadaşı tam da o dönemde çocukluk aşkını buluyo. bunda da araya biraz pasta, biraz dövme, biraz kötü anne, bi kaç tane de iyi arkadaş eklemişlerdi. :D

      işte iki dizi bunlardan ibaret :D tabi iki dizide de siwon da donghae de çok tatlıydı, mimikleri, tavırları, sevimlilikleri zaten diziyi bitirmemizi sağlayan yegane şeylerdi :D (bu arada king of drama'yı daha bitirmedim, çaktırmaa :D)

      hatırlamana yardımı dokundu mu bilmem ama böyle kısaca yazması çok eğlenceliydi :D

      Sil
    5. Hayal kırıklığına uğratmak istemem ama o kadarı bende hatırlıyorum:D
      Yalnız Panda'yı anlatışına bayıldım. Şahane bir özet olmuş.Kopyala yapıştır mı yapsam...:D

      Ama King Of Dramas'dan çok fazla şey çaprtı benim gözüme, inanmazsım Siwon haricinde de hemde.:D Çok şey öğrendim ben o diziden...

      Sil
    6. haha yap çok memnun olurum ben kopyala yapıştır yaparsan :D

      tabiki biliyodum senin o kadarını hatırladığını :D

      zaten yazdıkça hatırlarsın diziyi merak etme :) bende öyle oldu yani flower boy next door'u yazarken :)

      ben hala the king of dramas'ı bitiremedim ama başta çok sevmiştim diziyi, sonra araya zaman girdi, izleyemedim bi süre.. araya zaman girincede soğudum galiba diziden neden bilmem :/ ama senin ne öğrendiğini merak ettim şimdi :) yazını da aynı şekilde merakla bekliyorum :) eminim eğlenceli bi yazı olacaktır o da :)

      Sil
    7. Ben haftalık izledim benim araya haftalar girdi yani bende bir ara soğudum, sonra Siwon sayesinde bitirdiğim dizi.:D

      Sil
  13. gerçekten çok güzel bir bloğun var maşallah :) yoğun sınav günlerinden sonra ilaç gibi geliyor önerilerin valla :))) hemgülüyorum hem de hoşuma gidiyor senin yorumların hana kimiye de en kısa zamanda başlayacağım inşallah :)))
    fiiiigtiiinnnggg:))) aja aja :DDD

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Eğlendirebildiğime çok sevindim. Kendimce karalıyor birşeyler işte...:)

      Sil
  14. Blogunuza hayran kaldım süpersiniz. Bu diziyi kaçıncı izleyişimdir bilmiyorum bıkmadan sıkılmadan oppalarımı izliyorum hepsi muhteşemler TANITIM için sağolun.

    YanıtlaSil
  15. Ha Neul için başladığım bir dizi. Kötü olduğunu anladığımda çok üzülmüştüm ama yine çok yakışıklı oppammm. Ji Won'u neden hep sevgilisi çalınan kız rolüne koyarlar anlamıyorum ama ne kadar tatlı bir kız olsanda heirstede buradada rolünün hakkını verdi <3 Hyun Woo'nun futbol sahnelerine bittim zaten :D

    YanıtlaSil
  16. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  17. çok güzel yazı olmuş bende şun ttby u ,iliyorum gerçkten hiç sıkılmadan izlediğim dizi oldu ama sanki dizide bana bişey eksikmiş gibi geldi diğer karakterler pek öle görünmedi ama isterdim bu gidişle japon versiyonunu izlicem her blogta japon versiyonu dikkat çekiyor listeme ekledim.... sulli yi çok beğendim ha ji won u da azcıkta olsa hatırlatıyor gerçkten cok güel kız min ho oppa zaten karizma lee hyun woo tam şirin abidesi
    :)))))))

    YanıtlaSil