3 Eylül 2013 Salı

Hungry!


          Ortaokul dönemlerinde zor bir durumdayken hayatına yeni bir kapı açan rock müziğe gönlüne vermiş çok yetenekli bir aşçısının öyküsü Hungry.
          30'una kadar rock müzikte istediği başarıyı yakalayamazsa aşçı olacağına söz veren 20 yaşındaki Eisuke, 10 yıl boyunca beklediği çıkışı yapamayınca, bazı zorlayıcı sebeplerle sözünü yerine getirmeye karar verir. Böylece görünüşleri bile sizi mest eden yemekli yakışıklı bir dizi çıkmış olur ortaya.

          2012 yapımı 11 bölümlük bir yemek dizisi Hungry. "Of be aman bee ne çabuk bitiyor bu Japon dizileri de bee"  isyanını yaşatan dizilerden biri aynı zamanda.
           İzlerken bir manga havası sezdiğim dizimiz tahmin ettiğim gibi bir manga uyarlaması. Tabi herşeyi havada kaldığı bir finale sahip bunun yüzünden. Belki bu yüzden kısa olması beni diğerlerine oranla daha da üzdü.

           Diziyi izlememdeki en büyük sebep Mukai Osamu... 1982 doğumlu Japon oyuncuyla ilk kez Honey and Clover dizisi ile karşılaşmıştım, benim ikinci Jdramdı. O ana kadar görüdüğüm en yakışıklı Japondu kendileri. Oynadığı karakter içimde boğazlama istediği uyandırsa da sevdim kendisi. Açık açık yakışıklılığına vurulduğumu itiraf ediyorum yani.:D

          Tesadüf bu ya izlediğim 3. Jdrama'nında başkahramını oydu. Mutlu olmak ve severek izlemekle beraber diziyi, sonunda Mukai Osamu boğazlama istediğimi uyandırmayı başarmıştı içimde yine.

          Koreliler der ki ilki tesadüfse ikincisi kaderdir, kader yolumu kendim seçtim bu sefer ve Hungry'ye başlamış oldum böylece. Honey and Clover'ın Mayaması hala çok yakışıklı olsa da, diğer iki dizisinde olduğu gibi bu dizinin sonunda da beni sinir etmeyi becerdi. Oysa bu kez çok umutluydum, mutlu sona ulaşmaya.:D

          Eisuke kaba, saba sürekli yüzü asık bir adamdır. Ama müşterilerinin hoş karşılamak zorunda olduğu için gülme çalışmaları yapar. Bu noktada izleyenlerinde gülemeyen adam gülmekten yanakları ağrır.:))



          Halbuki gül yüzlü Mukai Osamu'nun çok güzel bir gülümseye sahip olduğu ben çok iyi biliyorum.:D

          1991'li Takimoto Miori dizinin başrolunü paylaşıyor Mukai Osamu'cuğumla. Başta amine karakterlerine benzetip çok sevimli bulsam da, zamanla bir salak Go Mi Nam havası sezdim kendisinde. Meğer Japon Go Minam'mış bir önceki dizisinde. O yüzden olsa gerek Go Minam'lıktan çıkamamış ve ortaya yeni bir karakter koyma işinde biraz kafası karışmış gibi geldi bana.

          Bir önceki rolünden kurtulmayan bir diğer isim Miura Shohei. Kendisinin Hana Kimi'nin 2011 versiyonunda oynadığını biliyordum ama hangi rolde olduğuna bakmamıştım. Hungry izlerken anladım ki, Nakatsu'yu oynamış, çünkü o da Nakatsu olmaktan çıkamamış. Hala içine Nakatsu kaçmış bir haldeydi.:))

           Bunlara rağmen ben diziyi çok severek ve eğlenerek izledim. İzlemek isteyenlerin pişman olmamalarını dilerim.:))

-Final Spoi-

Japon Go Mi Nam'ın, en Go Minamlık yaptığı sahneydi final bölümü. Eisuke "Senin bir adamı baştan çıkarabilmen için 40 fırın ekmek yemem lazım. Ama üzülme ben sana güzel yemekler yapacağım." tarzında çocuk avuntusuna kız, tav oldu resmen, kandı, inandı, gaza bile geldi hatun, "Yoshh..." diye diye... Halbuki ben resmen hayal kırıklığına uğradım.:)


Adı: ハングリー! / Hungry!
Türü: Romantik, Yemek
Bölüm Sayısı: 11
Yayın Tarihleri: 10.01.2012 - 20.03.2012 (Salı 22:00)
Yayınlandığı Kanal: Fuji Tv 
Şarkılar:  
1.Rock Me Baby - The Bawdies
2.Mayonaka no Hidamari - Yasuta Nao
3.Hungry - The Bawdies

Oyuncular:

16 yorum:

  1. Ya ama sen dizileri öyle güzel anlatıyorsun ki listeme almadıklarımı izleme isteği uyandırıyorsun içimde, iyi de yapıyorsun ama :D Benim Jdramalarla pek aram yok Kdramalardan bir türlü sıra gelemiyor onlara..Ama senin yorumlarını okuyunca en kısa zamanda izlemek istiyorum inşaallah gerçekleştirebilirim :)
    Bu arada bununla alakası yok ama Kuragehime benim ilk animemdi.Senin önerinle izledim.Çok güldüm çok beğendim..Aynı şekilde Rich Man Poor Woman'da ilk Jdramam.İzlemeyi düşünmezken senin yazından sonra izledim.Onu da çok beğendim..Teşekkürler bu güzel yazılar için :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, kendimce konuşuyorum işte.:))
      Ama önerilerim işe yarıyorsa gerçekten çok mutlu oluyorum.:) Kuragehime çok sevdiğim bir anime. Seninde beğenmene çok sevindim.

      Sil
  2. Koreliler yanlış biliyor.. :) Tesadüf diye birşey yoktur.. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, bize göre tesadüf diye birşey yok. İlki de kader sonrası da kader...:))

      Sil
  3. Sevgili admin,

    Mary Stayed Out All Night dizisini izledin mi?

    Aslında izlediğin dizilerin listesinin olduğu yer varsa blogunda bi yönlendirsen beni :) Acemiyim de :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet izledim, izleme listemde sıralama alfabetik değil ama bulması kolay.:))

      İzleme listem= http://mykoreandrama-kp.blogspot.com/p/izleme-listem.html

      Mary Stayed Out All Night= http://mykoreandrama-kp.blogspot.com/2011/07/mary-stayed-out-all-night.html

      Sil
    2. Ben de şu an onu izliyorum.. Son bölümlerindeyim.. Güzel bir dizi.. Sonrası için karar vermek adına ve diziler hakkındaki o güzel görüşlerini okumak adınaa senin izlediklerine bakmak istedim.. :) Teşekkürler sevgili admin :))

      Bu arada kendime rumuz hâlâ bulamadımmmmm :(
      Ben o kişiyim diyeyim sen anlarsın :))

      Sil
    3. Ben teşekkür ederim, yorumlarına değer verdiğin için.:)

      Anladım elbette.:))

      Sil
    4. Adsız yorumlardan hoşlanmadığını biliyorum ancak diğer seçenekleri de ben seçemiyorum.. Google hesabı, wordpress falan ben de mevcut değil onlar, ne olduklarını bile bilmem :))
      Hatta ilk zamanlar ne kadar yorum yazmak istemiştim de hiçbirinden anlamadığım için kalmıştı güzelim yorumum.. Meğer anonim oluyormuş deneyerek öğrendim :))
      Bu sebepten anonimi seçiyorum lütfen kızma bana :)

      Ama artık yorumlarımın altına NUR yazacağım ben olduğumu anlarsın, anlaştık mı sevgili admin.. :))

      Sil
    5. Senin gibi tatlı dili anonimlere kızılır mı hiç? ^^ Anlaştık elbette. Ama sen sana daha kolay seçeneği söyleyeyim. :)
      Adı/URL seçeneğini seçip, sadece adı kısmını doldurup devam diyerek anonim olmadan yorum bırakabilirsin.:)

      Sil
    6. Deniyorum, İnşaAllah başarmışımdır, mesajım gidince görebileceğim başarıp başarmadığımı :)

      Senin izlediklerine bakıyordum da, eğlenceli yorumlarına.. :) Okudukça izlemek istediklerimin listesini kabarttın sevgili admin.. :)

      Kendi hikayemi anlatmak istiyorum sevgili admin müsadenle;

      Benim listem;

      1-Queen Seon Deok
      2-Boys Over Flowers
      3-Playful Kiss
      4-Personal Taste
      5-You’re Beautiful
      6-Love Rain
      7-Mary Stayed Out All Night
      8-Cinderella's Stepsister

      Şu anda Cinderella's Stepsister 4. bölümündeyim çok çok çok beğendim..

      Aslında Queen Seon Deok'tan sonra dizi izlememiştim kaç sene.. Orda Kim Nam Gil beğenim oluşmuştu.. (( Ben hep ikinci karakterleri beğenirim severim tutarım üzülürüm onlara.. Nedense bilmem ama.. :) ))

      Sonra tevafuken izlemeye başladığım Bof'la başladı kore dizisi maceralarım..

      Orda Hyung Jong beğeniyordum.. Onun için Playful Kiss dizisine başladım, kendisinin başka dizisi olmadığını öğrenince üzüldüm.. :( Ve Oh Ha Ni yani Jung So Min.. Bu kızı çok beğeniyorum ya cidden.. Başka dizilerini bulmam lazım :))

      Peşine bir tavsiye ile Personal Taste başladım ama pek beğenmedim :P

      Sonra yine tavsiye ile You're Beautiful başladım.. İşte orda Jang Geun Suk beğenim oluştu. İlk kez başrol karakterini beğendim.. Ordan da Jang Geun Suk için yolum beni Love Rain'e götürdü, Love Rain bir harikaaa... Onu izleyince diğer dizilere olan beğenim gitti dedim ama her dizide bu his oluşuyor yaa :) Ordan düz devam etti yolum, yine JGS için Mary Stayed Out All Night izledim veeeeee Moon Geun Young beğenim oluştuu... Cidden çok beğendim kendisini.. Playful Kiss'teki Oh Ha Ni gibi.. Bu ikisi harika :))

      Bu sefer yolum beni bu kızın yani Moon Geun Young'un dizilerine itti.. İsmini senden duyduğum Cindirella's Stepsister izliyorum şu an.. Peşine de büyük ihtimal yine onun dizisi olan Cheongdam-dong Alice izlerim herhalde İnşaAllah..

      He amaaa bu dizide Chun Jung Myung (Ki Hoon'du sanırım) işte ona olan beğenim beni onun dizilerine itmezse... :))

      Hangi dizide kimi beğenirsem onun dizilerine yöneliyorum anlayacağın.. :))


      Admin birşey itiraf edeyim :)) Aslında ben içimdekilerini döktüğüm upuzun yorum yazmak istemişimdir, sıkılırsın diye yazmamıştım.. Geçen bir yorumunda uzun yorumları çok sevdiğini okudum (( bu arada gör bak nasıl takip ediyorum seni )) ondan sonra işte bu uzunlukta yorum oldu, affola :))

      Sil
    7. Queen Seon Duk'u çok severim ben. Bidam benimde favorimdi ve öldüğü sahnede içim yanmıştı adeta. Ne açıklı bölümdü o ah~...

      Ne tesadüf ki Hyun Joong beğenim beni de Playful Kiss'e yönlendirmişti. Hatta Playful Kiss yazımda resmen sulanmışım Hyun Joong'a geçenlerde okuyunca fark ettim.:) Sanırım bir çok kişi bizim gibi Playful Kiss izlemeye karar verdi.:))

      You're Beautiful benim en sevdiğim dizilerden biri. Özledikçe izlerim atlaya zıplaya, sayısını unuttum artık.:))

      Ve son olarak çok seviyorum gerçekten uzun yorumları. Okuması çok keyifli oluyor benim için. Cevap vermeside öyle.:))

      Sil
    8. :)) Sevgili admin desene ortak yönlerimiz oldukça mevcut..

      Evet bidamın ölüm sahnesi baya etkiledi beni de.. Hele birisinin o sahneye yazdığı şiiri okumuştum, iyice acıklandırmıştı.. Hee tabi balbam balbam şarkısını unutmamak gerek.. Ne dinlerdim o şarkıyı.. :)

      Peki sevgili dost ne tarafa yönlensin yolum sence? Sanırım bir müddet Moon Geun Young'un beğenisi devam edecek.. Hıı Chun Jung Myung'a bi dönüş yapabilirim belki.. :))

      Sil
    9. "Hee tabi balbam balbam şarkısını unutmamak gerek.. Ne dinlerdim o şarkıyı.. :)" Ahhh~~ bende... diye bir iç çektim okurken. Queen Seon Duk'un bende çok özel yeri olan bir dizidir. Bir daha öyle sabredemedim, uzun tarihi dizilere...:))

      İçinden ne geçiyorsa onu izle derim, ben her zaman öyle yaptım. Daha güzel bir rota oluyor.:))

      Sil
    10. :) Ben de evet, tarihi uzun solukluları izleyemiyorum.. Hele kore dizileri izlemeye başlayalı bizim dizilerin hiçbirine sabredemez oldum.. Gerçi eskiden de pek izlemiyordum ya o da ayrı... :))

      Haklısın.. Şimdiye kadar hep öyle yaptım, şimdi de öyle yapayım.. :))

      Bana sabrettiğin için teşekkür ederim sevgili admin.. :) Bi başka yazının altında yorumda buluşmak üzere.. :))

      Sil
    11. Ben teşekkür ederim, beklemediğim her zaman.:))

      Sil