3 Mayıs 2012 Perşembe

Spy Myung Wol

          2011'in oldukça ilgi çeken bir dizisi Myung Wol the Spy. Başrollerini Han Ye Seul ve Eric'in paylaştığı dizi başlamadan evvel konusu itibariyle çok dikkat çekmişti. Bende bir romantik, komedi sever olarak izleme ihtiyacı hissettim. Ama beğenmedim.
          Evet, beğenmedim. İzlerken sıkıldım. Neden bilmiyorum ama hitap etmedi bana. Belki Protect the Boss gibi bir dizinin arkasından izlediğim için, belki daha iyilerini bildiğimden. Aslında başladığımda "Seveceğim sanırım ilerki bölümlerde" diye düşünüyordum ama ilerledikçe bana sıkıntılar bastı. İlerledikçe saçmalamaya başladı. Herşeyin sebep olduğu tarihi kitap "madem bu kadar kolaydaydı,kız ilk eve gizli gizli girdiğinde bulaydı yaa " diye düşünmeden edemedim. 16 bölümün kesinlikle fazlılık olduğunu düşünüyorum. Bir de Han Ye Seul dizinin ortasında çekimlerini terk edip gitmişti. Sebep olarakta uzun çalışma saatlerini mazeret etmişti. Bence dizinin saçmalaya başladığını mazeret etmeliydi.
          Dizinin tek beğendiğim yani Choi Ryu ve astına duyduğu aşkıydı. İlk baştan anlamıştım Myung Wol'u sevdiğini.:) İçimde hep şöyle bir istek vardı: Bıraksın Kang Woo'yu. Choi Ryu ile Han Myung Wol kuzeye geri dönsünler evlensinler yada başka bir ülkeye kaçsınlar evlensinler.:D Yani ikisi evlensin boşverin Kang Woo'yu ve zavallı yanlız hayatını. Hallyu hallyu takılsın o Güney'de.:))
          Tabiki bunlar benim düşüncelerim. Belki de siz beğeneceksiniz, bilemem. Ama ben sevmedim özetle.


Adı: 스파이 명월 / Spy Myung Wol
Diğer Adı: Myung Wol the Spy
Tür: Romantik, Komedi
Bölüm Sayısı: 18
Yayınlandığı Kanal: KBS2
Yayın Tarihleri: 11.07.2011 - 06.09.2011
Yayınlandığı Günler: Pazartesi - Salı 21:55


Oyuncular:
  • Han Ye Seul / Han Myung Wol

  • Eric / Kang Woo

  • Lee Jin Wook / Choi Ryu

  • Jang Hee Jin / Joo In Ah 


OST:
01 사랑이 무서워 Afraid of Love - Bobby Kim 바비 킴
02 세상 그 누구보다 - Park Jung Hyun 박정현
03 더 사랑한다면 려욱 If You Love Me More - Ryeo Wook [Super Junior]
01 사랑 할 수 있을 때 - Bobby Kim & Gil Hak Mi [길학미, 바비 킴]
05 이 느낌
06 스파이 명
07 하루8 사랑 할 수 있을 때 (inst)
08 사랑 할 수 있을 때 (inst)
09 더 사랑한다면 (inst)
10 세상 그 누구보다 (inst)
11 사랑이 무서워 (inst)
t)

4 yorum:

  1. Hmm, peki müzikleri nasıldı_? Bari müzikleri güzelse izlenebilirler listeme alayım :)Bazen hiç güzel olmayan bir dizi bile müzikleri ile kendisini izlenebilir hale getirebiliyor diye düşünüyorum ;)
    *Yorumların için teşekkürler...
    **NOT: Sayfanın en altında bulunan resim çok hoşume gitti :) Hepside izlediğim dizilerden kareler ;)

    YanıtlaSil
  2. Super Junior Ryeowook'un söylediği OST haricinde onlarında beğenmedim.:)
    ***Ben teşekkür ederim hem yorum hemde resim için:))

    YanıtlaSil
  3. aslında çok zor dizi beğenirim fakat ben bu diziyi beğendim, sadece son 6 bölümün gereksiz uzatıldığını düşünüyorum 18 bölüm çoktu ve olayı abarttılar, bi gidecek bi kalacak kuzeye diye. Lee Jin Wook yakışıklı bi adam olduğu için gönlünün ona kayması normal, ben de dizilerdeki 2. adamı sevince belli ki sonunda o mutlu olmayacak gıcık oluyorum o diziye. Neyse Lee Jin Wook'u I Need Romance 2012'de izlediğim için bu dizide 2. adam olması beni rahatsız etmedi. Hatta sonra 2.kızla birlikte olsunlar falan istedim.

    YanıtlaSil
  4. Belki o gereksiz 6 bölüm diziyi bana anlamsızlaştrdı ve soğuktu bilmiyorum.:))

    YanıtlaSil