3 Eylül 2011 Cumartesi

Harvest Villa



          Böyle gereksiz diziye gereksiz bir yazı yazacağım şimdi.:)
Sırf gülmek istediğim ve tanıtımda komedi yazdığı için izlemek istedim bu diziyi. Ama hiç komik değildi. Aksine o kadar sıkıcıydı ki hala bitirmiş değilim diziyi. son 3 bölüm beni bekliyor. Üstüne bir sürü şey izledim ama hala diziyi bitirmeye iştahım yok. Dediğim gibi çok sıkıcı bir dizi.
          Hiç kimsesi olmayan Oh Bok Gu'nun başına gelen abuk bir hikaye:)) Oh Bok Gu bilmem kaç yıldır babasını görmemektedir. Tüm hayatı yanlızlık içinde geçen bir dublördür. Birgün yan daireye yeni bir kiracı taşınır. Oh Bok Gu ilk bakışta kızdan hoşlanır. Kız başta kendisinden hoşlanmasa da zamanla çıkmaya başlarlar. Evlilik kararı alır ve evlenirler. Herşey çok kısa sürede gerçekleşmiştir. Ancak kızın çok büyük bir sırrı vardır. Kendisi yılanın insan şekline girmiş halidir. Yani kız adamın kuyusunu kazmak için adamın yanında olur aslında sahip olmak istediği tek şey kocasını öldürüp, kocasına kalan miras altınların üstüne konmaktır.
          Aslında bu olayların altındaki gerçek kişi o değildir. Herşeyi altınları en başından beri bilen avukatın planıdır. Ben zaten anlamıştım avukatın yılanın başı olduğunu.
          Hırsızlık ile elden ele geçen bu altınlara herkes ne kadar meraklı. Oh Bok Gu bile "Babamdan altı kaldı ama sizin yüzünüzden sevinemiyorum" dedi ya karısına işte o noktada yuhh artık dedim. Onlar olmasa bile sevinmemesi gerekir. Üzülmesi gerekir. Ne yapacak hırsız malını. Ne vicdan:S Hatta babasını hırsız olduğu için utanması gerekir.
         Adam kaç sene altınlar yüzünden hapis yatmış hala oğluna vermek istiyor. Bağışla gitsin ya. O altından size hayır gelmiyor anlasana işte:D
         En son Oh Bok Gu'yu suçu olmadığı halde bir de polisler cinayetten tutuklamasın mı? Hepten arap saçı ve saçmalık.
         Dizide bir de Park çekirdek ailesi var ki bence en izlenilesi olanlar onlar. Yani adamın karısına duyduğu aşk güzel yoksa onlarda saçmalık diz boyu. Ama en dikkat çeken onların hikayesiydi. Yani banane Oh Bok Gu'dan durumundayım. Bitirirsem sırf Park çiftinin sonunu görmek için izleyeceğim.
         Bay Park yani Park Tae Chon tek kişilik mafya gibi birşey o kısmı hala anlamış değilim. İşi adam dövmek, karısını aldatan adamları enselemek vs. Bir gün kendini seksi zanneden bir bayan ofisine gelir ve kocasının kendisini aldattığını söyler. Amacı elinde kanıtı olarak mahkemeye gitmek ve tabiki boşanırken paralarını almaktır. Bay Park da düşer adamın peşine. Ancak adamın sevgilisi kendi karısından başkası değil.
         Bitiremediğim için sonunu bilmiyorum ama bn çok sıkıldım izlerken bence izlemeyin hiç gerek yok. Fıstık gibi birbirinden güzel şahane diziler var. Onlar ne güne duruyor. Ben bir hata ettim sizde etmeyin derim. Yine de karar sizin. Mamderuheyo.:))



Adı: 위기일발 풍년빌라 / Wigiilbal Poongnyeon Villa
Bilinen Adları: Harvest Villa / Good Harvest Villa
Tür: Gizem
Bölüm Sayısı: 20
Yayınlandığı Kanal: TVN
Yayın Tarihleri: 05.03.2010 - 07.05.2010
Yayınlandığı Günler: Cuma 23:00


Oyuncular:
  • Shin Ha Kyun / Oh Bok Gyu 


  • Lee Bo Young / Yoon Seo Rin 

  • Baek Yoon Shik / Park Tae Chon 

  • Kim Chang Wan / Kim Sang Chul 

2 yorum:

  1. Shin Ha Kyun'u Brain dizisinde izleyip dizilerini araştırırken görmüş ve indirmek için binbir zahmete katlanmıştım(nedense). sıkıcı bir diziyle karşı karşıya kaldım öff birde bitirmek için o kadar ugraştım ama ıııggghh olmadı bitiremedim napalım ha kyun başka dizilerde buluşalım hehehe

    YanıtlaSil
  2. :)) bitmiyor bende bitiremedim. Saçma bir dizi.:)

    YanıtlaSil