6 Ekim 2011 Perşembe

Wonderful Life

Tersten başlıyorum bu defa yazmaya...:)

Adı: 원더풀 라이프 / Wondeopool Laipeu
Tür: Romantik, Komedi, Dram, Aile
Bölüm Sayısı: 16
Yayınlandığı Kanal: MBC
Yayın Tarihleri: 07.03.2005 – 26.04.2005
Yayınlandığı Günler: Pazartesi – Salı 21:55




Oyuncular:

  • Kim Jae Won / Han Seung Wan

  • Eugene / Jung Se Jin

  • Lee Ji Hoon / Min Do Hyun

  • Han Eun Jung / Lee Chae Young 

  • Jung Da Bin / Han Shin Bi


OST:
1. Babo - Park Hye Kyung
2. Jo gak - Ji Sun (Loveholic)
3. Woo ri ggi ri yae gi ji man - Cindy
4. Oh! My Darling - Seo Ji Woo
5. Nuh ra neun gul - Gi Hoo
6. Babo (Folk Style) - Marry-M
7. To Be With You - Park Chae Won
8. Jo gak (Classic Style) - Ji Sun (Loveholic)
9. Woo ri ggi ri yae gi ji man - Jung Jae Hwan
10. Ga na yo - Lee Yoon Jong
11. Sang sang - Gi Hoo
12. Haeng bok ha ra neun geu mal - Gi Hoo, Cindy 



          Tersten başladım çünkü: Eğer üst bölümde yazan açıklamaları okuduysanız dizinin türündeki fazlalık dikkatinizi çekmiştir. Hadi aile kısmını anladık da hem romantik hem komik hem dramatik nasıl oluyor abartmışsın diye düşünmeyin. Bende ilk gördüğümde bu nasıl oluyor be dedim. Ama dizi gerçekten öyle. Başlarda romantik komediyi tatlı tatlı ilerlerken dizi son 4 bölüm resmen drama bağlıyor. Hatta dram olayını geçip acıtasyon bile var yani. Ufacık bir çocuğun hastalık içinde acı çekmesi resmen içinizi yakıyor ama o kadar abartmışlar ki bazı yerler resmen acındırma durumuna getirmişler. Zorla ağlatacak illa insanı. Anladık işte uzatmayın yahu. Sırf çocuk iyileşip iyileşmeyecek mi merakımdan izledim finali. Yoksa gereğin fazla uzatmışlardı durumu. 
          Dizinin yazarı benim en sevdiğim dizi finali olan Capital Scandalı'n yazarı. Gördüğümde şok oldum. İki final nasıl aynı kalemden çıkmış şaşılacak şey doğrusu.:)

         Herkes Kim Jae Won'un 2011 dizisini izlerken ben taa 6 yıl önceki dizisini izledim. Gönül isterdi ki bende izleyeyim 2011 ama malesef küçük bir alt yazı sorunum var. Neyse ayrıntıya gerek yok. Konumuza dönelim. 
          2005 yılı yapımı olan bu dizi tek gecelik bir kazadan meydana gelen çocukları yüzünden evlenmek zorunda kalan iki yabancı hakkında. 

          Dizinin en izlenir yanı Shin Bi'ydi. Çok tatlı kız. Iljimae'de daha çok güzel olduğunu düşünmüştüm. Bizim ufaklık küçükken daha da sevimliymiş maşallah.:) Bir 10 yıl sonra ondan bir afet olacakmış gibi hissediyorum:))
          Eugene ile ilk kez Three Dads One Mom ile tanışmıştım. Bu kızın Kore dizilerinde bir dönem babası olmayan çocuğun annesi olma potansiyeli vardı sanırım. Ve kadın her anne olduğunda saçını kısa kestiriyor ki bu da bana ilginç geldi biraz. Kore'nin ajumma modeli zaten bu model birazda.:))

          Full House ile kendine hayran yapmış oyuncu Han Eun Jung, orada olduğu gibi burada aynı dengesiz ve bencil karakteri oynuyor. Hatta burada daha da sinir bozucu oldu bir ara. Ama bu dizide anladım ki Han Eun Jung'un güzelliği yalnızca saçında. Kısa saç hiç yakışmamış bence, bilmiyorum belki dizide peruk olduğu için kötü duruyordu ama....Çirkindi işte hıh.:) Allah aşkına daha güzel peruk takamamışlar mı ya ? :S:S:S
          Erkek oyunculara birşey demiyorum klasik olgunlaşmamış başrol ile sevdiği kadının yalnızca mutluluğunu görmek isteyen yan roldü.
          Yani diyebilirim klasik karakterleri olan son dört bölüm gereksiz bir drama bağlayan bir diziydi işte. İzleyip izlememek sizin boş vaktinize kalmış...:))

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder