27 Şubat 2014 Perşembe

Kamisama Hajimemashita

          Geri dönüşümü bir anime ile yapacağımı hiç düşünmemiştim. Ama kısmet...:))
Geceni bir vakti henüz bitirdiğim ve çok sevdiğim animeyi tavsiye etmeye geldim sevgili çingular...
          Dün gece saat uyku saatimi çoktan geçmişken uzun süredir anime izlemediğim hissettim. Yarım kalan animeler yerine yeni bir tane izleme isteği içimi garip birşekilde dürtmesin mi? Rastgele "Sanki bu ismi daha önce de görmüştüm" diyip başladım animeye.


          O çok sevdiğim tilkilerden biri yine karşımdaydı. Dokuz kuyruğu yoktu bu kez tilkiciğin ama tek kuyruğu bile ihtişamlı-çekici olmasına yeterli...:D

          Fantastik bir öykü tahmin ettiğiniz gibi animemiz.
Konusunu söylemek istemiyorum zira, hiç anime izlememiş bir insanın içinde izleme istediği uyandırmayabilir. Ama olayın en can alıcı noktasını söylemekte yarar var. Biz kızların pek bayıldığı özelliklerden birini barındırıyor çünkü: Tek bir kızın etrafında bir sürü çıtır namja... :D Mesaj alındı değil mi?:D

          Her animede olduğu gibi bir manga uyarlaması animemiz. 2008 yılında yayınlanmaya başlayan ve hala devam eden mangaya sahip ki bu da ikinci sezon olsun lütfen umutlarına sebep oluyor insanda duyunca. Zira anime serimiz sadece 13 bölümcük. Ovalarımızda var neyseki serpilen su modunda.



          Ben ilk dokuz bölüme resmen bayıldım ve dokuzunu da bir solukta izledim adeta. Çok güldüm, eğlendim, meraklandım, heyecanla takip ettim, yeri geldi hüzünlendim, ağladım... Özetle ben bu animeye bayıldım. Şimdi yollara düşüp mangasını mı okuyayım ne yapayım bilemiyorum. Çok ihtiyacım varmış böyle bir yapıma benim. Sizde benim gibi uzun süredir anime diyarından uzaksanız izleyin gitsin derim.:)

4 yorum:

  1. Gerçekten harika bir animedir konusuyla, yapımıyla, seslendirmesiyle.. Ki keza mangasını da tavsiye ederim büyük bir zevkle okuyor insan ve olaylar daha da gelişiyor :) Neyse eve gidince 131345. kez yine seyredeyim ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Manga okumaya fırsat bulamıyorum ben. Üstelik animenin tadını da alamıyorum. Ama hikayenin devamını da çok merak ediyorum. İkinci sezon çıkmazsa okuyacağım mecbur. Ama içimde ikinci sezona dair bir umut var.:))

      Sil
  2. ben de çok seviyorum bu animeyi

    YanıtlaSil