21 Aralık 2018 Cuma

Wanna One Dağılıyor, Veda Konseri Ocak'ta...

Sanırım sinirden öleceğim.
İnsanlık nasıl bir hal almış arkadaş. Bu dünya nasıl bu kadar vicdandan yoksun, saygısız,umursamaz, empati nedir bilmez, acı paylaşmak nedir anlamaz, sadece kendini düşünen bencil bir yer haline nasıl geldi ya...

Wanna One çok kısa sürede, hızlıca sevdiğim canım grubum
31 Aralık 2018'de bitecek olan sözleşmeleri uzatılmama kararı alınmış ve dağılmaları kesinleşmiş. 24-27 Ocak tarihleri arası sözleşmeleri bitmiş olmasına rağmen veda konseri yapacaklar.


Bir Wannable olarak haber yüreğimi parçaladı.
Ki altını çizerek koca harflerle söylüyorum. BU ÇOK NORMAL BİR DURUM. Proje grubu olsalar da ayrıldıklarını duymak bir fan için üzücü bir haber arkadaşlar siz nasıl vicdansız bir nesilsiniz ya..

Aman ayrılsınlar. Oh iyi oldu. Min Hyuk 'u geri verin, yok Sung Woon grubuna dönsün.

Tamam arkadaş dönsün... Biz de seviyoruz sizin kadar iki üyeyi de. Bizim grubumuzun da bir parçası bu adamlar. Kendi gruplarından ayrı kaldıkları için. Çıkış yapmış idoller olmalarına rağmen, yeni yetmelerle yarıştırıldıkları için, yıllarca verdikleri emekler çöpe atılıp stajer konumuna geri döndürüldüğü için biz de çok üzülüyoruz. Hatta bence biz sizden daha çok üzülüyoruz.

O çocukların sizi dağıtacağız tehditleriyle o programa gönderilmesi, kullanılması çok adice bir hareket. Ben o şirketlerle çalışmak zorunda oldukları için daha çok üzülüyorum. Gözümüzün içine baka baka ayan beyan kullanıyorlar sevdiğiniz sevdiğimiz bu idolleri...
Ne demek bir an önce dağılsın da grubuna dönsün. Şirketi sahip çıkmadı bu adamlara, ya popüler olamasalardı produce101 programında 5 senelik emeklerini yakıp dağıtacaklardı bu grubu. O zamanda MinHyuk dönebilecek bir grup bulamayacaktı. Kaldı ki Nu'est tüm üyeleri ile yetenekli bir grup. Ama şirketi onları küçük düşürdü. Kimse bunları görmüyor. Min Hyuk'u geri verin. Sanki rehin almışız savaş meydanında.

Wanna One zaten kısıtlı zamanı var diye sömürüldü de sömürüldü ortak şirket tarafından. Yoğun programın suyu çıkarıldı. Zaten yarışma sırasında yeteri kadar baskıya maruz kaldılar. Bir rahat verin ya bir acıyın ya. Daha kaç yaşında bu oğlanlar. Daha çocuk yaşlardalar. Onların yaşıtları okul koridorlarında kız tavlama peşinde. Biraz merhamet gösterseniz ölür müsünüz?

Bu grubu seven Wannable'ye biraz saygı gösterseniz ölür müsünüz?

Bir grup olarak şahane bütünlükleri var ben. Tek bir üyenin eksikliği ile Wanna One olmayacak bir grup

Sizin sevdiğiniz desteklediğiniz grup dağılacak dense içiniz yanmaz mı?
"oh iyi oldu bir an önce o gün gelsin" nasıl bir saygısızlık nasıl bir empati eksikliğidir ya

İnsanlar maymunda gelmedi biliyorum. Allah insanı ayrı yarattı ama yıllar geçtikçe ruhları maymuna doğru evrimleşiyor galiba. Görünür de insan olup içeri de hayvanlaşan yaratıklar haline geldi insan oğlu.


Onlar dağıldıktan sonra bile olsa;
 mutlaka bir Wanna One tanıtım yazısı yazacağım,
bekleyin.:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder