10 Ocak 2019 Perşembe

Cheese in the Trap (Film)


Orijinal adı: 치즈 인 더 트랩 / çici in do tıreab
Bilinen Adı: Cheese in the Trap (Tuzaktaki Peynir)
Türü: Romantik, Gerilim
Yönetmen: Kim Je Young
Yazar: Soon Ggi (orjinal webtoon), Kim Joon-A, Kim Je-Young
Süre: 116 dakika
Vizyon Tarihi: 14/03/2018

Oyuncular:















          Aynı isimli webtoondan; önce dizi olan sonra da film olan bir yapım Cheese in the Trap.

          Bir çok izleyici gibi bende ilk dizisi ile tanıştım, hikayenin. Dizi güzeldi ama hayatın temposunda yarım bıraktıklarım arasında kaldı gitti. Sonunu merak ettiğimden diziyi kaldığım yerden izlemektense filmi çıkmış hazır onu izleyeyim, hem bana diziyi bir özet geçsin diye düşünerek filmin başında buldum kendimi çerezlik aradığım günlerden bir gün.

          Pişman değilim, beklediğim gibi çerezlik bir yapımdı. Park Hae Jin sevdiğimden Park Hae Jin görmek güzeldi. Başrol kadrosundan da bir tek Park Hae Jin rol alıyordu dizide. Diğer oyuncular; belki senaryonun daha geniş tutulmasından olsa gerek daha az baskınlardı dizidekilere göre. 
Gözlerim en çok Lee Sung Kyung ssi'nin performansı aradı mesela.

          Hiç bilmeyenlere konusundan bahsedecek olursak, üniversitenin en popüler çocuğunun bölümün pasif kızlarından birine başlarda kötü davranmasına rağmen birden yanaşıp çıkmaya başlamalarını işliyor. Gizemi burada başlıyor yapımın. Bu çocuk bu kızı niye yanaştı? Gerçekten hoşlanıyor mu yoksa başına belaya mı sokmaya geldi?

         Diziyi izleyenler (bitirenler) son açısından filmin daha güzel, anlamlı bir sona sahip olduğunu, bakış açısına sahip olduğunu söylemiş. Yani izleyip izlememek sizin tatlış tercihiniz... 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder