3 Eylül 2013 Salı

Yankee-kun to Megane-chan

 

Adı: ヤンキー君とメガネちゃん / Yankee-kun to Megane-chan
Bilinen Adları: Yankee-kun to Megane-chan / Flunk Punk Rumble / Yanmega 
Tür: Komedi, Okul
Bölüm Sayısı: 10
Yayınlandığı Kanal: TBS
Yayın Tarihleri: 23.04.2010 -25.06.2010 (Cuma 22:00)
OST: Loose Leaf - Hilcrhyme
Oyuncular: 




          Yanki olmadığı halde, yanki sanılıp sürekli kavgaların içine çekilen Daichi ve yanki olduğu halde yankilikten vazgeçip örnek öğrenci kılığına bürünen Adachi'nin eğlenceli dizisi Yankee-kun to Megane-chan.

           Öğrencilerin yaşadığı sorunlar, içe kapanış, okular arası çetelerin kavgaları, ön yargılar, ön yargılanların hayallere sırtını dönmeye sebep olması gibi pek çok konuyu eğlenceyi arka planına katarak anlatıyor dizi. Okulun 1 numaralı öğrencisinin de geçmişte yanki olması durumu en güzel şekilde özetliyor bana göre.

           İzleyip izlememeyi sizlerin tercihine bırakarak spoilere geçiyorum. Gerçi Jdrama sevipte diziyi izlemeyen pek insan kalmamıştır ama...:))

           Başkahramanımız Adachi, çok sevimli bir kız, hareketleri, Daichi'ye sürekli yapışması çok eğlenceliydi. Alttaki sahne ise beni en çok güldürenlerden biri...

          Ama Adachi biraz bana Gokusen'in Yankumi'si hatırlattı. Sanki Yankumi'nin öğrencilik yılları gibi bir hali vardı.:D

          Shinagawa Daichi yani Narimiya Hiroki de şu kızlar ne buluyor hiç anlamış değilim.:D Kendisi ile ilk kez Honey and Clover dizisinde karşılaşmıştık. O zamanda kazanan adam oydu. Bu dizide de kızlar onun peşinde koşuyor. Halbuki orada gül gibi İzumi varken...çınk çınk... :))

          Dizi bir manga uyarlaması olduğundan final açısından yine havada kalan bir finale sahipti ancak eğlenceli bir final sahnesi ile son buldu. Bu da bana yetti.:))

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder