11 Mart 2019 Pazartesi

Black


          Başrollerini Song Seung Hun ve Go Ah Ra'nın paylaştığı fantastik, gizem, suç türülerindeki OCN'nin 2017 dizisi Black...
          Yayınlandığı dönemde haftalık olarak takip ettiğim bir dizi. Haftalık izlenmek için daha uygun bir dizi. Song Seung Hun'un oyunculuğunu konuşturduğu yapımlardan biri aynı zamanda. Kimi zaman güldüren kimi zaman hüzünlendiren, iğrendiğimiz, irkildiğimiz, yok artık dediğimiz vicdansızlıkları ile olay örgüleri ile heyecanını her bölüm ayakta tutan bir dizi.
          Bir 저승사자 (çosıngsaca) yani ölüm meleği hikayesi aynı zamanda. Mesul olduğu çaylağı elinden kaçırınca yakalamak için bir ölünün bedenine girip insan hayatı yaşamak zorunda kalan bir çosıngsaca'nın hikayesi.
          Bugünlerde Romance Is A Bonus Book dizisinde şirket başkanı olarak izlediğimiz Kim Tae Woo hayat veriyor ölüm meleğine konuk oyuncu olarak. Çok başarılı bir oyunculuk sergiliyor bu arada. O yüzden Romance is a Bonus Book izlerken; Black'deki rolüne taban tabana zıt karakteri canlandırdığı için hayran kalıyorum her bölüm. Gerçekten çok başarılı bir oyuncu.
          Song Seung Hun ssi de zıt iki karakteri canlandırarak çok başarılı bir aktör olduğunu Black dizisi ile seyirciye bir kez daha gösteriyor. Han Moo Gang karakteri gibi çok sakin, naif, hassas bir karaktere hayat verirken, sonraları onun içine girmiş sert, korkusuz ve çokça deli ölüm meleği oluveriyor bir anda.
          Ona dizide eşlik eden Go Ah Ra; çok sevdiğim ve başarılı yapımları ile takip ettiğim bayan oyunculardan biri. Bu diziye de güzel renk katmış ve rolünü başarı ile oynamış bir isim. İnsanların nasıl öleceğini gören, hayatını kabusa çeviren bir yeteneğe sahip Kang Ha Ram karakterine hayat veriyor.
          İyi ki izlediğim dedim yapımlardan biri oldu benim için. Gizemi an gelip insanı korkutacak kadar gerilim doluyken, komedisi kahkahalar attıracak kadar eğlenceliydi benim için. Dünya ne kadar kötü, ne kadar iğrenç bir yer sonucuna varıyorsunuz finale gelince. An geldi acaba izlemese miydim diye de düşünmedim değil hani. O yüzden haftalık izlemek çok yerinde bir eylemdi dizi için.:)
          İzleyip izlememek sizin tercihiniz olsun bu yüzden. Ben dizide en çok güldüğüm sahneden bir resim ile yazımı sonlandırıyorum.


       
     

Adı:  블랙 / Beullaek
Tür: Fantastik, suç, gerilim, romantik
Bölüm Sayısı: 18
Yayınlandığı Kanal: O
Yayın Tarihleri: 14.10.2017 - 10.12.2017
Yayınlandığı Günler: Cumartesi - Pazar (22:20)

Oyuncular:
  • Song Seung Hun / Black - Han Moo Gang
  • Go Ah Ra / Kang Ha Ram
  • Ok Ye Rin / child Ha Ram
  • Lee El / Yoon Soo Wan - Kim Sun Young
  • Kim Dong Joon / Oh Man Soo
OST:

1. Take Me Out - Nam Tae Hyun (남태현)
2. Like a Film- leeSA (리싸)
3. Another Me - Min Chae (민채)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder