3 Mayıs 2012 Perşembe

Protect The Boss


          2011'in en kaliteli, en eğlenceli dizilerinden biri Protect the Boss. Ben diziyi izleyeli 5 ay oluyor. Taslaktaki darma duman olmuş satırları toparlamaya çalışacağım bu yazıda. O yüzden içerik olarak çok birşey beklemeyin benden. Ama dizi şahane, hala izlemediyseniz mutlaka ve mutlaka tavsiyemdir.
          İlk 6 bölüm çok eğlenceliydi. 5 ay sonra bile hala aklımda. Başroller hikayeleri ve komiklikleri kesinlikle çok iyiydi. İlk 6 bölüm izlediğim en iyi ilk 6 bölümlerden biriydi. Son bölümlere doğru bizi korkutup tempo düşürsede son 2  bölüm çok iyi topladıklarını düşünüyorum.
          Öncelikle söylemeliyim ki yeni çift tanımayı çok seviyorum. Choi Kang Hee Ssi ve Ji Sung Ssi'yi ilk kez izledim. Çok uyumlu olduklarını söylemek isterim. Özellikle Ji Sung yani Cha Ji Heon'un çatlaklıkları beni inanılmaz eğlendirdi. Skandala karışmasına sebep olan deli kadının sevdiği sekteri olduğu anlayınca maketine yara bantlarını yapıştırması beni çok güldürdü.:)
          Ama en çok eğlendiğim sahne kuzenlerin yani Cha Ji Heon ve Cha Moo Wo'un saç-başa kavgalarıydı. Öncesi, sonrası her hali ile bu bölüme bayıldım.:)) Kız birbirlerinin saçlarını çekmeleri yeterince komikken; kavga ettiklerinde herkes tarfından azarlandıklarında çok tatlıydı ikiside, sevimli çocuklar gibiydiler.:D
          Cha Moo Won demişken, Jae Joong'dan bahsetmeden geçemeyeceğim. Ki bu canım insan biliyorsunuz bu yıl Türkiye'ye gelip Türk fanlarıyla buluştu. Jae Joong'u ilk izleyişim. DBSK'yi bilip dinlesemde çok içli dışlı olmadık hiç bir zaman Suju kadar.:) Bu sebeple olsa gerek ilk başlarda Jae Joong bana sanki klip çekiyormuş gibi geldi. Sonra oyunculuğunu takdir ettiğime söylemek isterim. Cha Moo Won dizinin süper namja karakteriydi. Yakışıklı, karizmatik, zeki, başarılı, yetenekli... Bu kadar süper namja modundaki oğlumuzun birşeyi eksik diyordum ama bulamıyordum. Meğer yemekte de becerikli faslını son bölüme bırakmışlar. Final bölümü ile Cha Moo Won genç kızların gözdesi olmasını konusunda tüm vasıflarını da tamamlamış oldu. Ama zaten No Eun Seol tarafından reddedildiğinde kareoke de şarkı söylemesiydi bayan izleyicilerin kalbinde çoktan taht kurmuştu ya bence neyse...
           Dizinin bir diğer eğlenceli unsuru Seo Na Yoon. Wang Ji Hye Ssi 'yi Personal Taste de izlediğimde nefret etmiştim kendisinden. Elime verseler bir kaşık suda boğardım. Ama burada o kadar saf ve eğlenceliydi ki. Başlarda yine bir gıcıklık vasfına sahip olsada beni son bölümler eğlendiren sahnelerin başını çekti.:) Sapık hayalleri çok komikti.:D
           No Eun Seol'un gelinlikle tekme atmasını dizinin en anlamsız bulduğum kısmı oldu. Hangi akla hizmet yazmışlar bilmiyorum ama oğlanların şaşırışına bittim:D
           Dizinin en çok eğlendiğim bir diğer kısımları ise 2 bardak içkide hemen sızan zengin ama masun gençlerdi. Zavallı No Eun Seol az uğraşmadı onlarla. Hele en sonunda Cha Moo Won'un içmesine şiddetle karşı çıkan grup...
          Yani ben diziyi gerçekten sevdim beğendim. Eğlenmek isteyenlere güzel bir romantik komedi. Jae Joong ve Heo Young Saeng 'in söylediği şarkılarda şahane. Özellikle altta yer alan Vocal Edit hallerini dinlemizi tavsiye ederim. Young Saeng ve Jae Joong'un billur seslerini kaçırmayın.:))







Adı: 보스를 지켜라 / Boseureul Jikyeora
Diğer Adı: 보스가 달라졌어요 / Boseuga dalrajyossoyo, 마지막 여비서 / Majiman Yobiso
Bilinen Adları: Protect The Boss, The Boss Has Changed, The Last Secretary
Tür: Romantik, Komedi
Bölüm Sayısı: 18
Yayınlandığı Kanal: SBS
Yayın Tarihleri: 03.08.2011 – 29.09.2011
Yayınlandığı Günler: Çarşamba - Perşembe 21:55


Oyuncular:
Choi Kang Hee / No Eun Seol

Ji Sung / Cha Ji Heon

Kim Jaejoong / Cha Moo Won

Wang Ji Hye / Seo Na Yoon

OST:
01 우리 그냥 사랑하게 해 주세요 Let's Us Just Love - A Pink 에이핑크
02 잘 알지도 못하면서 Don't Know Very Well - Lyn 린
03 지켜줄게 I'll Protect You - Kim Jae Joong 김재중
04 묻는다 Ask - M.Street 엠 스트리트
05 그대만 보여요 I Only See You - Ye Won & Kwang Hee [예원&광희]
06 슬픈 노래는 Sad Songs - Heo Young Saeng [SS501]
07 너 때문에 Because of you – Hyu Woo 휴우
08 이제야 알겠어 Now I Know Why – Son Hyeon Woo 손현우
09 우리 그냥 사랑하게 해 주세요 (inst.)
10 잘 알지도 못하면서 (inst.)
11 지켜줄게 (inst.)
12 묻는다 (inst.)
13 그대만 보여요 (inst.)
14 슬픈 노래는 (inst.)
15 너 때문에 (inst.)
16 이제야 알겠어 (inst.)


17 yorum:

  1. bu yazınızı okadar çok bekledimki ve en sonunda yazmıssınız... uzun zamandır blogunuzu takip ediyorum,yazılarınıza yorum yapmasamda begeniyorum. ama bu sefer uzun zaman sonra yazıyazmanız şerefine yorum yapıyorum:)pek yazmakta başarılı degilimdir... bu diziyi bende cok begendim ama hala 3 ay olmasına ragmen son iki bölümü izliyemedım bir ana önce izlemek istiyorum:(... neyse bundan sonra hiç aksatmadan yazmanız dilegiyle sizi takip edenler var:):)

    YanıtlaSil
  2. Beklettiğim için üzgünüm. Ellimde olmayan sorunlardan dolayı burayı aksatmak zorunda kaldım. Allah izin verdikçe yazmaya devam edeceğim.:))
    Mutlaka izleyin güzel dizi sevimli final.:)
    Yorum için teşekkür ederim. Daha sık yorumlar yapmanız dileğiyle...:))

    YanıtlaSil
  3. geri dönmene çok sevindim:) inş kendime zaman ayıra bilirsem izlicem en kısa zamanda ve yeni bir diziye başlamak istiyorum...:)

    YanıtlaSil
  4. Teşekkür ederim, bende mutluyum döndüğüme.:))
    Eskilerden kurtulup bende yeni bir diziye başlamak istiyorum.:)

    YanıtlaSil
  5. ''2 bardak içkide hemen sızan zengin ama masun gençlerdi. Zavallı No Eun Seol az uğraşmadı onlarla. Hele en sonunda Cha Moo Won'un içmesine şiddetle karşı çıkan grup...'' dizinin son bolumlerinde mi? bende 14 e kadar izlemiştim sonra bıraktım 3-4 ay gecti. bu yazıyı okuyunca tekrar kalanını izleyecegim

    YanıtlaSil
  6. O sahneyi hatırlıyorum ama hangi bölüm bilemiyorum. Ama sonlara doğru olması lazım.:)

    YanıtlaSil
  7. 9.dizim..toplam 21 dizi izledim ama bazılarının yazısını bulamıyorum :( (sitem etmiyorum admin yanlış anlama lütfen, günde 6 bölüm izliyorum hemen bitiyor dizi sorun bende yani :D) ama bu yazıyıda çok bekledim aynı Flower Boy Ramyun Shop'taki gibi :D Sonlara doğru cıvıttığını hissetsemde pişman değilim izlediğime

    YanıtlaSil
  8. Çok eğlecesi bir diziydi. Cıvıttığı yerleri bu eğlenceli anlar hatrına görmezden geldik.:)) Hangi diziler eksik olanlar, izleme istemdem takip edebilirsiniz yazdığım yada yazacağım dizileri.:))

    YanıtlaSil
  9. City Hunter listede görünüyor, Scent Of A Woman da öyle,
    Me Too, Flower!, Love Rain, I Do,I Do, Dream High 2 yok,
    The King 2 Hearts'ı izlemişsin yakında onu da listede görüp, okuruz inşallah :)

    YanıtlaSil
  10. City Hunter ve Scent Of A Woman yarım kaldı bazı hoş olmayan sebeplerden ötürü. Geri dönüp bitirdiğimde yazacağım inşallah. Diğerleri ise benimde izlemek istediğim diziler. Bittikçe yazarım artık.:)) Ama bu ara tembelliğim üstünde pek yazasım gelmiyor.:)

    YanıtlaSil
  11. Big de çok güzel bir dizi tavsiye ederim :)

    YanıtlaSil
  12. Bu yılın en çok beklediğim dizisi Big. Altyazılar tamamlasın hemen izlemek istiyorum.:))

    YanıtlaSil
  13. İlk 9 bölüm nasıl geçti anlamadım :)
    Bende Shin MinAh'ın yeni fantastik dizisini bekliyorum ilk tarihi-fantastik dizim olcak :)

    YanıtlaSil
  14. Bu yıl tarihi fantastik diziler pek moda. Hangisini izleyeceğimizi şaşırdık.:) Shin Min Ah ve Lee Jun Ki'yi izlemeyi bende bekliyorum.:)

    YanıtlaSil
  15. Çok güzel bir yazı olmuş çingu :) Bu tarz romantik komedinin komedi kısmının hakkını veren başka bir dizi önerebilir misin acaba?

    YanıtlaSil
  16. The Greatest Love ve Rooftop Prince geldi aklıma ilk. İzlemediysen tavsiye ederim. Aklıma farklı isimler geldikçe söylerim.:)

    YanıtlaSil
  17. The Greatest Love'ı izledim Rooftop Prince kesinlikle izleyeceğim ^^

    YanıtlaSil