18 Kasım 2011 Cuma

Lie To Me



          Lie To Me hakkında çok olumsuz yorumlarla karşılaştım. Bu yüzden kötü bir dizi bekliyordum açıkçası. Peki kötü olduğunu düşündüğüm diziyi neden izledim? Aslında uzun süredir erteliyordum. Ama üç çok kuvvetli nedenim oluştu birden:
1- 2011 bitmek üzere ve ödül törenleri gelmeden tüm 2011 dizilerini izlemek istiyorum. Sanki ödülü ben vereceğin ne saçma bir neden değil mi?:) Neyse merak işte deyip geçelim:))
2- Söz konusu oyuncu Kang Ji Hwan olunca... Havada, karada her koşulda izlemek istediğim oyunculuğunu acayip beğendiğim insan dizide oynayınca... nasıl izlemem?:) Tüm Kang Ji Hwan yapımlarını ne kadar kötü olursa olsun izlemeliyim. Çünkü biliyorum Kang Ji Hwan yine iyi oynayacak. Ki ben hiç sevmediğim Coffee House bitirmiş biriyim.:))
3- En önemli, en tetikleyici, en büyük sebebim ise canım çingum Işık'ın tavsiye etmesiydi. Bu sebepten ötürü bu yazıyı da Lie To Me sever Işıkcığıma armağan ediyorum.:))

          Dizinin ilk sekiz bölümü güzeldi. Ama sonrasında tempo düştü düştü, dizi sıradanlaştı. Buna rağmen ben diziyi sevdim. Hele o ilk sekiz bölüm acayip sevdim. Ancak bu duruma en etkili kısım Kang Ji Hwan'dı sanırım. Zaten oyunculuğunu pek sevdiğimi artık biliyorsunuzdur. Titiz, kibar, özgüveni tavan yapmış, karizmatik, yakışıklı, ilk hoşlanmaya başladığı zamanlarda bunu kabul etmeyen ama bu yeni duygular karşından şaşkına dönen çocuksu, sevimli, sempatik, korktuğunda abartıp çalılıklara yapışan :D, ciddi olması gerektiğinde duygularına engel olamayıp ses tonundaki imaları... tam bir Kang Ji Hwan oyunculuğu vardı yine ortada. Sinirli olmak bir insana bu kadar mı yakışır.:) İdeal koca olmayı becermek marifet değil oyunculukta ideal koca olmaya yakışmak marifet bence.:D Tüm kadınların ilk görüşte beğendiği bir adamı oynamak Kang Ji Hwan'a bir başka yakışıyor sanki.:))
          Yani ben derim ki "Kang Ji Hwan uğruna izlenmesi gereken bir dizi". En azından ilk sekiz bölümü kesin izleyebilirsiniz.
          Övgülerim bitti. O halde yazıda burada bitti. Hayır bitmedi. Ne kadar seversem seveyim eleştirmeden duramam ben:D Dolasıyla eleştirmeye meyilli Lie To Me 'ye torpil yapamayacağım.:)) Yani burdan sonra bol spoi.:))
          Benim fikrimce oyuncular gayet iyiydi. Zaten Yoon Eun Hye ile Kang Ji Hwan'ı izlemediğimiz kaç yer kaldı. Ee yönetmen de iyiydi, Secret Garden yönetmenlerinden. O zaman dizi neden çok çok iyi değil. Sorun kesinlikle yazar. Sanki yazar romantik komedilerde en çok beğendiği hangi sahneler varsa kendi senaryosuna da yazmış son bölümler. He orjinal fikirleri yok muydu? Elbetteki vardı. Karoke sahnesi, kola sahnesi, meydana çıkıp yırtınma sahnesi ("Ben Ah Jung'u seviyorum" diye haykıran Ji Hwan'dan bahsediyorum. Oraya ayrı geleceğim biraz sonra.:)) daha önce görmediğim sahnelerdendi. Ama yan kadın karakteri bilmem kaç dizide gördük daha önce. Hatta kızım giyiniş görünüşü konuşuşu bile diğer diziler ile aynıydı. Bir de kalkıp her dizideki gibi Ki Joon'un haberi bile yokken "evleneceğiz" diye Ah Jung'u uzaklaştırmaya çalıştı ya... Bu karakterde sıradanlık diz boyu. Sonra Ah Jung'un işinden atılması ve işini bir bölüm sonra geri alması çok beklendik bir olay. Resmen bölüm doldurulsun diye yapmışlar hıh.:)
          Tatil köyü sıradanlığına ne demeli. Nedense aynı anda gitmeleri icap ediyor oraya. Sonra başrol kızımız beklendiği gibi o kapalı yola giriyor. Nedense bir de bulunabilsin diye telefon süsü düşüyor, kayıyor ve ayağını yerden oynatamayacak kadar çok incitiyor. Hadi hepsini kabul ettim. Ama en anlamadığım noktayı sormak istiyorum; Hyun Ki Joon 'un  telefonu çekiyorsa aynı model telefon olan Gong Ah Jung'un telefonu neden çekmiyor. Telefon düştü bozuldu desem e kız hastane de yine o telefonu kullanıyor. Ve her daim onca otel içinde nedense World Otel oluyor. Yani özetle hep bir karşılaştırma kısmı... Tabi sık sık birbirini gören insanlar için kolay bir araya gelmek, sıkıyorsa 3 ay sonra pat diye karşılaşsınlar hıhh :D Burdan o yazara sesleniyorum. Ablacım asıl aşk acısı görememekte yatar. Karşılaşmak için mazeretler yaratamamakta yatar. Mantığın karşılaşmak istememesine rağmen gözlerin inatla onu aramasında yatar. Bunlar aşk acısını dandik ayrılıklar ve anlamsız karşılaşmalardan ibaret sanıyor sanırım.:)) Tabi aşkta tesadüfler vardır ama bu kadar sıradan düz mantık değil. Aşk mantığını ters yatırıp 40 takla attırır üstüne bir de. Ben diziyim diye yırtıyor kendini senaryo. Dediğim gibi tüm suç bence yazarda.:))
           Ya yedi harika jürisi saçmalığına ne demeli? Bunun için yönetmeni de paylamak istiyorum hemen. Adamların fıkralardaki gibi bir Japon, bir Fransız, bir İngiliz modundaki tavrını vurgulamak için ayrı dillerde konuşturmaları ve buna rağmen Hyun Ki Jun'un sadece Japonca çeviri yapması mantık sınırlarımda tavan yaptı. Bu adamlar Japonca biliyorsa -ki böyle ortak bir dünya olayında hepsi %100 İngilizce anlaşırlar- neden inatla farklı dilde konuşuyorlar. Yok bilmiyorsa Ki Jun hepsine ayrı ayrı mı çevirdi. Ayrıca bu adamlar kendi aralarında nasıl anlaşıyor. Üstelik Ki Jun madem bu kadar zeki, her dili biliyor. Çinli iş adamları ile çalıştığı halde niye Çince bilmiyor. Yani dil olayı dizinin en rezil olaydı bence. Hele Ah Jung'un Jeju'yu Korece tanımlarken arkada Kang Ji Hwan'ın sessizce çeviri yapıyormuş gibi dudaklarını oynattığı sahnede ben yerlerdeydim gülmekten. O yüzden Jeju tanımına konsantire bile olamadım malesef.:))
          Çok mu acımasız oldu eleştirilerim.O halde sevdiğim şeylere geri dönelim.:)
Ben Ki Jun'un sekreteri Park Gun'u çok sevdim. İnatla kendi patronuna rest çekip her seferinde "Ben Ah Jung'un tarafındayım" diye diretmeseydi ve Hyun Sang Hee, Gong Ah Jung'a yardım etmeseydi biraz zor kabullenirdi Ki Jun, Ah Jung'u sevdiğini.:))
          En sevdiğim diyalogdan bahsetmek istiyorum bir de. Ah Jung'un babası uyuyan Kang Ji Hwan'a bakıp kızına sorar: Bunun neyini seviyorsun? Ben cevap veriririm: Çok yakışıklı, görmüyor musun?:D
Gözüm Ah Jung'un cevabı olan alt yazıya kayar: Çok yakışıklı.  Ben: Hahaha:D
          Bu kadar Ah Jung demişken, Yoon Eun Hye'den bahsetmeden geçersek ayıp olur değil mi? Herşey iyiydi, güzeldi, sıradanlaştığı zamanda katlanılabilirdi ama o Yoon Eun Hye'nin ağlaması ne felaketti ya. Aşk acısı mı çekiyor yoksa kabız mı olmuş, dışarıdan biri görse ayırt edemez fikrimce.:))
          Gelelim son olarak bayan seyircileri en çok etkileyen romantik sahnelerden ikisine.
      1. Meydana çıkıp yırtınma sahnesi: Duyar gibiyim, hepinizin ne romantik sahneydi dediğinizi. Ama biri beni böyle ortalık yere çıkaracak, ben seviyorum bu kızı diyecek hatta kendini yırtacak, ona bir çarparım bir daha çarparım :D Ben kesinlikle odun bir insan değil ama bu derece rezil olmaya katlanamam valla :D Neden? Çünkü bizim buralarda insana ay ne romantik diye bakmazlar. "Ana deliler bak napıyorlar be bunlar" diye dalga geçerler maaz Allah.:))
      2. Ayakkabı sahnesi: İşini kaybeden Ah Jung üzüntüden partiden kaçarken dağları devirip ayakkabısız dışarı fırladığını hatırlarsınız. Sonrasında külkedisini bulmuş prens modunda ayakkabıları giydiren Hong Ki Jun size çok romantik geldi değil mi? Yok yok kabul ben odunlaşmışım. Ben ondan da çok hoşlanmadım yavf. Arabaya binecekti madem arabada söyleydi söyleceklerini. Söyle söyle yanına bin. Pehh. Bir erkek bu kadar abartılı romantik olursa ben samimi bulmam arkadaş, oyuncudur o erkek bi kere.:))
         
          Sonuç itibariyle güzel başlayan ama her dizinin kaderine maruz kalıp sıradanlaşıp biten bir diziydi. Ben yinede sevdim. En azından ilk sekiz bölümün izlenmesi gerektiğini düşünmekteyim.



Adı: 내게 거짓말을 해봐 / Naege Geojitmaleul Haebwa
Diğer Adı: 달콤한 스캔들 / Dalkomhan Scandal
Bilinen Adları: Lie To Me / Try Lying to Me / Sweet Scandal
Tür: Romantik, Komedi
Bölüm Sayısı: 16
Yayınlandığı Kanal: SBS
Yayın Tarihleri: 09.05.2011 - 28.06.2011
Yayınlandığı Günler: Pazartesi - Salı 21:55

Oyuncular:

  • Kang Ji Hwan / Hyun Ki Joon

  • Yoon Eun Hye / Gong Ah Jung

  • Sung Joon / Hyun Sang Hee

  • Jo Yoon Hee / Oh Yoon Joo

  • Hong Soo Hyun / Yoo So Ran - Ryu Seung Soo / Chun Jae Bum
              


OST:
01 뻔뻔한 거짓말 – 허가윤(포미닛) (4minute)
02 3!4!0! (쌈박 한 사랑 공식) – 자두 3!4!0! /Jadu
03 이 밤이 지나가면 – 김형준
04 안녕 정말 안녕 – 엠투엠 /M To M
05 I Belong To You – 엠블랙(MBLAQ)
06 You Are My Love – 김연우
07 구름 위를 거닐다 – 조규찬
08 안녕 정말 안녕 (Inst.)
09 You Are My Love (Inst.)
10 구름 위를 거닐다 (Inst.) 


          Çinguma armağan ettiğim bu yazı içime sinmeyip, biraz darma duman olduğuna karar verdiğim için bu resimleri de yanında hediye etmeyi uygun gördüm.:))

30 yorum:

  1. Öncelikle Işıktan önce yazdığım için;Işık çok özür dilerim,dayanamadımda :))
    Okurken en çok güldüğüm yazın bu oldu galiba.Yine formdaymışsın maşallah:)
    Yazının altın cümlesi bence kesinlikle bu;'Burdan o yazara sesleniyorum. Ablacım asıl aşk acısı görememekte yatar...'(Her yazının altın cümlesini seçip hiç birşey yazmasam onu belirticem tabi istersen ^^) Kang Ji Hwan'ın dizisidir diye mi ne çok bi içten olmuş bu cümle bayıldım:)Yazdıklarında eleştiri ve yorumlarda her zamanki gibi seninle aynı fikirdeyim ama ben en çok finale takılmıştım.Hala anlamış değilim herşey güzeldi hoştu sonra yok evlenemem şimdi eee kızım onca yalanı söyledin hevesini aldın tabi diye sormazlar mı.:)Sonra Jejuye gitti aylar geçti hala tık yok arıyorum dedi dedi sonra bi çömlek buldu evet dedi.Sıkıldığımdan mı acaba birşey mi kaçırdım ben yoksa son bölümü hani dizi 16. bölüm olucak ya illa o yüzden mi yazmışlar?
    Beni aydınlatırsanız çok sevinirim sayın yazar saygılarımla :D

    YanıtlaSil
  2. benim en sevdiğim sahnelerden biri Ah Jung un kiraz çiçeklerinin gittiğini fark edip ağlamasıydı

    YanıtlaSil
  3. Trebleclefcim seninde yorumun beni çok güldürdü. "Jejuye gitti aylar geçti hala tık yok arıyorum dedi dedi sonra bi çömlek buldu evet dedi." :))
    Hakikaten ya ne çömlekmiş. Belki diğer izleyenlere anlamlı gelmiş olabilir ama bende bir gram mantık bulamadım o çömlek olayında. Tamam insan evliliğe hazır olmaz hadi anladım da bunu çömlek ile nasıl haletmiş olabilir bunu anlamadım. Demek ki yazar hanıma göre neymiş evlenmek için çömlek bulmak lazımmış. Millet boşuna türbelere bez bağlıyor:D

    "Altın cümle" fikrine bayıldım. İstenem mi çok mutlu olurum.:))

    YanıtlaSil
  4. ozgecn şi:) kiraz çiçeklerinin gidişinde ağlaması gerçekten hoş bir sahneydi ama Yoon Eun Hye ağlarken çok sıkmış kendini. Bunda sahnenin anlamına göle düşürdü benim gözümde.:))

    YanıtlaSil
  5. :D Aynen öyle.Baktın kararsız kaldın ara çömleği bulursan senindir bulmazsan zaten hiç senin olmamıştır.:P Çok takmıştım ben bu çömlek olayına.İlahi yazar abla çok güldük sayende:)(Hazır sen seslenmişken bende sesleniyim dedim:))
    Çömlek bi yana çok sevdiğim taraflarıda var bu dizinin.Romantik sahneye yorum yapmazsam olmaz yani:)Bana göre en romantik yani en şahane sahne hani kız Jeju tanıtımı için gidiyodu ya Jeju'ya gemiye binicektide Kang Ji Hwan arabayla gidelim dedi yok dedi sonra açtı Jeju şarkısını o söylüyomuş gibi yaptı.İşte o sahne Kang Ji Hwan mimikleri falan harikaydı^^
    Bir güzel yanıda ost'u sayesinde küçük Raincikleri tanıdım(MBLAQ:))O şarkıyı hala açıp dinliyorum.Bide pek tatlılar grupçana ya:DSeviyorum onlarıda.:)

    Altın cümle;okuduğum her yazına muhakkak yazıcam o zaman.Bende çok mutlu oldum :)

    YanıtlaSil
  6. Canım çingumm..En "kötü" yazın böyle olsun emi :))) Yine aynı sahneleri sevip aynılarını eleştirmiş, yine kang Ji Hwan hatrına ekran başından "memnun" ayrılmışız.. Yine mi güzeliz yine mi çiçek, hamdolsun :D
    PS: lie to me sevme ve sevdirme derneği gururla sundu :D

    YanıtlaSil
  7. Trebleclef'cim: ne demek canım, içinden geldiği gibi yaz, ne parayla ne sırayla ;) hep yaz, çok yaz hatta.
    "Baktın kararsız kaldın ara çömleği bulursan senindir bulmazsan zaten hiç senin olmamıştır" hahahhaa çok güldüm,çok heveslendim, ben çömleğimi bulmaya gidiyorum :)))

    YanıtlaSil
  8. Bakma benimde bu kadar eleştirdiğime, seviyorum ben bu diziyi.:) Zaten kıl olduğum tek şey yazar hanım. Güzel hikayeyi, konuyu sıradanlaştırdığı için o da.:))
    Jeju şarkısına çok gülmüştüm. Tam oturmuş Ji Hwan'a.:D Kang Ji Hwan süper insan ya:))

    Küçük Raincikleri hep görmezden geliyordum ama MAMAdan sonra listeme girmek için zorluyorlar beni keratalar.:)) Sanırım 2PM'den sonra bir MBLAQ incelemesine başlayabilirim biraz daha zorlarsa:))

    O zaman altın cümlecikleri mutlaka bekliyorum.:))

    YanıtlaSil
  9. Işıkcım ben yorum yazarken sen gelmişsin.

    "Lie to me sevme ve sevdirme derneği gururla sundu :D" hehehe. Evet derneğimiz olarak tüm çingucanları Kang Ji Hwan ama işte Lie To Me izlemeye davet ediyoruz.:))

    Çömleyi bulursan bize de haber ver canım. Bir Kang Ji Hwan -aman işte külkedisi kaybetmiş bir Hong Ki Jun diyecektim :D- bizim payımıza da düşer belki:))

    YanıtlaSil
  10. Aslında benim LTM sevgim dizinin "mükemmel" olmasından değil "Kang Ji Hwan"ın bu dizide "mükemmel" olmasından kaynaklanıyor. Çünkü senin de dediğin gibi dizinin senayyosunda çok ciddi "boşluklar" var. Özellikle ikincil karakterlerin hikayelerinde ve sizin de bahsettiğiniz gibi finalinde.

    Bir de maden "en romantik sahne" seçiyoruz, bence bu dizinin en romantik sahnesi,parkta "kiraz çiçekleri" altında "yakınlaşma" sahnesiydi. Herhangi bir temas olmamasına rağmen, o elektriği çok iyi yansıtmışlardı bence ;)

    Bu arada çömlek aramaya çıktım ama çömlek "rolü yapan" odun buldum iyi mi.. Rol yapan Kang Ji Hwan olsa iyiydi.. Elde var "sıfır":D

    YanıtlaSil
  11. Haklısın canım en iyi sahne oydu. Zaten çok merak ediyorum Kang Ji Hwan rol aldığı bütün bayan oyunculara nasıl gerçekten hoşlanıyormuş gibi bakıyor. Yoksa gerçekten hoşlandığı oluyor mu?:)
    O elektriği bize kadar iletmede de her zaman başarılı. Her zaman dediğim gibi Kang Ji Hwan'ın oyunculuğunu bir başka beğeniyorum:))

    Zaten bizim şansımıza anca odun denk gelir. Zaten çömlek eşittir toprak parçası değil mi? Bir toprak parçasından da Kang Ji Hwan anca dizilerde çıkar.:))

    YanıtlaSil
  12. Bence hoşlanmıyordur, hoşlanmaz, hoşlanmamalı, hoşlanamazz :)) O değil de, hadi canım oppam çook iyi bir oyuncu ve aşk adamı olduğundan böyle güze??l bakabiliyor, ya karşısındaki zavallı "aktristler"??? Bu muhteşem bakışlar karşısında nasıl hayatlarına devam edebiliyorlar, anlamıyorum :D

    Şanslı koreli aktristlere: Hava, su, ateş, TOPRAK
    Şanssız biz kadınlara: Hava, su, ateş, TAHTA (odun) :(

    YanıtlaSil
  13. Haklısın canım bende öyle düşüyorum yani düşünüyordum bugün Lie To Me'nin kamera arkasını izleyene kadar. Ünlü kola sahnesini çekimini izledim hemde. Doğru anı yakalayabilmek için defalarca kestikleri ve yeniden yaptıkları için daha kola çalkalamayı hemde sahnenin büyüsü tamamen bozulmuş. :D
    Yani şanslı artistlere de yönetmen mani oluyor. Ayy çok üzüldüm oh ohh :D

    YanıtlaSil
  14. Aaa, ben ng'lerini, cut scene'lerini fln izlemedim hala. Öyle mi olmuş, hay allah, bak ben de çook üzüldüm buna şimdi :D ohhh.. Zaten netten izlediğimden, kayıtlarını ele geçirir geçirmez 3-5 hatim indiririm hemmen ;)
    Ama unutamadığım bir sahnesini söyleyeyim hemen ki "LTM sevme ve sevdirme dernek başkanı" olarak görevimi de layıkıyla ifşa etmiş olayım: Sanırım 15 bölümdeydi, Ah Jung'un Jeju'daki evine gelmişti Ki Joon. Orada yatakta "defter kapmaca" oynarlarken Ah Jung'a tel gelmişti. O konuşurken Ki Joon'un "yatakta oturup, hırkasını omzundan indirip, -gel buraya yaslan- der gibi göğsünü gösterdiği sahne" vardı ki, Ji Hwan orada çooook tatlıydı :))))

    YanıtlaSil
  15. Sevgili başkanım çok güzel bir sahneye deyindiniz. Çok gülmüştüm ben orada. Tam Kang Ji Hwan'a yakışır bir hareket olmuş, ay Ki Jun diyecektim pardon:D

    YanıtlaSil
  16. Sevgili LTM sevme ve sevdirme derneği başkanım çok teşekkür ederim ama zaten dayanamayıp sevgili yazarcığımın yazılarına yorum yazıyorum da yazıyorum.Hani kovsa sevgili yazar beni blogdan yeridir.:)

    Kim çömlek kaybetmişte biz bulalım dimi ama:))Çömlek dedik dedik aklıma Kim Bum kuzucuğum geldi yav BOFdaki hali:)Hani diyordu ya beni çömlek yaparken gören hiç bir kız bana hayır diyemez.Çömlek şart yani.:))
    Küçük Raincikler incelemeye hemen başla derim.Sesleri güzel şarkılarınıda beğeniyorum ben.Bu ayın başında comeback yapıcaklar heyecanla bekliyorum:))Ayrıca çok tatlılar,katıldıkları programların türkçe altyazılıları var izle derim aşırı eğlenceliler.:)Hele Rain Hyunglarını her fırsatta taklit etmeleri ayrı bir tatlı^ ^
    Yine ne çok yazdım dimi ya.:)Kusura bakmayın nolur.:))

    YanıtlaSil
  17. Aaa hiç kovar mıyım? Ben yorumlarımdan son derece memnunum.:) Övsen de yersen de her zaman kabulümdür.:))

    Hiç aklıma gelmemişti Kim Bum ve çömlekler. Çok güldüm. Demek bizim sorunumuz sadece çömlekmiş. Bu tespiti yaptığımız iyi oldu. Çömleği bul gelsin Koreli oppalar:D

    2PM incelememi bitirip (bu ara incelemeyi bırakıp dizilere sardım da yine:D) hemen küçük Rainciklerin programlarını izlemeye başlayacağım.:))

    YanıtlaSil
  18. Memnun olmana çok sevindim.Mutlu oldum çok^^
    Yermek ne demek efendim est.:))

    Oppalara giden yolda çömlek şart tabi:)Belkide yazar hanım ablanında finalde vermek istediği mesaj buydu :P

    :))O zaman heyecanla bekliyorum inceleme sonucundaki yorumunu.Çok malzeme var onlarda.Arkadaşımla bazen sırf onları konuştuğumuz oluyor.Çok tatlılar çok ^^ :)

    YanıtlaSil
  19. Oh, my god! "Koreli oppa bulma ve saklama sanatı"nın anahtarını bulmuşsunuz çingularr :)) Harikasınız.. Tahtaoymacılığını bırakıp çömlekyapmacılığına başlıyoruz hemen :D

    YanıtlaSil
  20. Sende harikasın :))'Tahtaoymacılığını bırakıp çömlekyapmacılığına başlıyoruz hemen :D.' Bu çok güzel olmuş.:)Ah ah olsaydı buralarda da bir Kim Bum öğretseydi bizede çömlek nasıl yapılır.:D

    YanıtlaSil
  21. Trebleclef'cim,üşenmeyip Seul'e gidelim, Kim Bum'u bulalım, çömlek nasıl yapılır öğrenelim canım. Herşey sanat için, herşeyy :))) Değil mi ama?

    YanıtlaSil
  22. Işıkcım ben bunu daha yeni gördüm kusura bakma nolur.Hehehehe kesinlikle :))Eğitim şart sanat şart artık bu devirde:D

    YanıtlaSil
  23. yorumunu okurken 8 ay önce Ji Hwan rüzgarına kapıldığım gün aklıma geldi.ben k-drama dünyasına geri kazındıran oppa!''LİE to ME'' bugüne kadar herhalde konusu olmayan ama kendisinden vazgeçemediğim tek dizi.16 bl.3 kere yazar değşirse ...Kang ji hwan muhteşem oyunculuğnun harcandığı bir proje .ratingler yüzünden Ji Hwan'ın ne kadar gerildiğini de biliyorsundur. bir KJH sever olarak twitter ve FB takip ediyormusun?! oppamızı destek verelim :)http://twitter.com/#!/with_KangJiHwan http://www.facebook.com/pages/Kang-Ji-Hwan/250520922764

    YanıtlaSil
  24. Facebooktan beğeni listemde sayfa ama twitter da üyeliğim olmadığı için bakmak aklıma bile gelmemişti. Teşekkürler linkler için.:)
    Umarım gelecekte oyunculuğunu harcamayacağı Kang Ji Hwan'a yakışır bir diziyi ile görebiliriz onu.:)

    YanıtlaSil
  25. Bu yazı diziyi izlerken eğlendiğimden 10 kat daha fazla eğlendirdi beni :D Böyle güzel ve komik bi yazı için çoook teşekkür ederim :) Ayrıca senin romantik bulmadığın sahneleri bende romantik bulmadım bloggerim yanlız değilsin :D

    YanıtlaSil
  26. Teşekkür ederim Hilalcim.:)
    Romantik olmayan romantik sahneler konusunda yanlız olmadığıma sevindim. :D

    YanıtlaSil
  27. Daha ilk 6 bölümünü izlemiş bulunmaktayım bu dizinin gayet sevimli :)

    YanıtlaSil
  28. İlk bölümler öyle. Ama son bölümler yazara kurban gidiyor dizi.:))

    YanıtlaSil
  29. Aynen, dün gece bitirdim diziyi sanki bir şeyler eksikti dizide bir tanesini buldum mesela; Sang Hee ile Ah Jung'un arası baya boşluktu :/ Sonra Ki Joon'un kıskanacağı insan yoktu -.-

    YanıtlaSil
  30. Bu boşluğa da razıyım ben aslında.
    Yazar ilk bölümlerdeki orjinalliğini son bölümlerde yakalayabilseydi tüm eksiklikler kapanırdı aslında.:))

    YanıtlaSil