17 Mart 2011 Perşembe

Boys Over Flower


    Boys Over Flowers hakkında söylemek istediğim o kadar çok şey var ki…
Her şeyden önce güzel dizi kesinlikle. Oyuncular, müzik grupları, yapımcılar vs. herkes iyi para kazandı BOF'dan. Bende çok şey kazandım bu diziden. Kim Hyun Joong’u tanıdım. Canım grubum SS501 tanıdım. Çok sevdim onları. :) Dizide oynayan birçok oyuncuyu sevdiğim, sevdiğim oyuncularla karşılaştım. Güzel şarkılar dinledim. Güzel sahneler izledim. Final yine dizinin güzelliğin yanında sönük kaldı ama yine bittikten sonra dizi etkisi altında uzunca süre kaldığım diziler arasında yer aldı.
    Önce şarkılardan bahsetmek istiyorum. Çok güzel şarkıları var dizinin. SS501, T-Max, Shinee, Kara gibi ünlü gruplar seslendiriyor dizinin OSTlarını. Dedik ya çok ekmek çıktı diziden:)

    Gelelim diziden beğendiğim yada aklımdan kalan yerlere. Öncelikle her daim aklımda kalan şey Kim Hyun Joong'tu. Özellikle saçlarını kestirip hazırlandığı sahne vardı ya ahh ne yakışıklılık o:D
Aklımın bir köşesinde hep duran bir diğer şey ise Kim Bum’un gülüşü. Canım ne şeker çocuksun sen öyle.:)

    Karakterler çok etkileyiciydi gerçekten. Oyuncular güzel elektrikler verdi izleyenlere. Yetenekler tek dizi ile belli olmaz ama gerçekten güzel iş çıkarmışlar burada. Herkes bilir Boys Over Flower bir animeden uyarlanma dizi. Lee Min Ho'nun saçları aynı animedeki gibi kıvırıcık yapılmış tüm dizi boyunca. Ama gelin görün ki ben hiç sevemedim o kıvırcık saçları. Zaten Geum Jan Di'de ilk bölümler benimle aynı fikirdeydi. 
    Aman aman Geum Jan Di... F4'ün yegane ilgilendiği kız oldu kendileri. Unniye lafım yok lakin dört tane çiçek gibi yakışıklı çocuğun yanında güzelliği eksik kalmış. Daha güzel bir kız mı oynatılsaydı acaba diye geçiyor herkesin aklından. Ama olsun biz yinede seviyoruz Jan Di'yi. 
Ben dizide 4 yakışıklıyı daha dikkatli izlerken annem yanıma gelip hep Jan Di'yi izledi. Çok sevdi Jandi'nin komuşmasını ve hareketlerini:)
      Her genç kız gibi(!) Geum Jan Di'nin gönlünde iki erkek vardı. İlk Yoon Ji Hoo... Kız haklı napsın en zor anında hep yardımına koşan birinden nasıl etkilenmesin. Hele ki bu kadar güzel gülümserken.:))
    Aptallık etti Ji Hoo. Neymiş ilk aşkının peşinden koşacakmış. Bu Koreli erkeklerde de ne meşhur canım kendinden büyük ablalarına aşık olmak. Hiç uygun mu o kız sana. Boşver ben sana daha güzellerini bulurum, daha gençlerini bulurum Hyun Joong. Mesela benn:D
     Dünya üzerinde böylesine seven, güzel seven, böylesine yardım dolu, hem yakışıklı, hem düşünceli, hem akıllı, hem zengin; aman aman on parmağında on marifet; çapkın olmayan, tek kıza gönülü verip ne olursa olsun onun yanında duran, iyi günde kötü günde kendini unutup yanlızca sevdiğine koşan yok bu dünya üzerinde, mevcut değil böylesi galaksi üzerinde. Böylesi sadece olur dizilerde filmlerde...
Öyle de olsa Kim Hyun Joong'un popüleritesinin artması belki de bu karakteri oynamasından kaynaklandı. Hangi kız böyle bir namjadan hoşlanmaz ki :))
    Baş karakter Go Jun Pyo'ya gelelim şimdi de. Kıza kafayı takıp işkenceden işkenceye sürekleyip her durumda mağdur etme çapası sonunda onu aşka sürükledi. Lee Min Ho da çok başarılı bir performans sergiledi Boys Over Flowers'da. Lee Min Ho olarak çok sevilen bir star olması yanında uyuz Go Jun Pyo olarakta çok seviliyor bence kendisi. 
    Kim Bum dedik ya güzel gülüşlü. Gerçek hayatta F4'ün en küçüğü ama dizi de her ruh halini başarı ile gerçekleştirdi. Nasıl unutulur Ga Eul'a yalancıktan da olsa aşkını itiraf etmesi. Bayıldım o sahneye. Dizi içerisinde bir çok izleyenin en beğendiği sahnelerden biri olsa da kamera arkasındaki gerçekler romantik değil komik bir durum olduğunu gözler önüne seriyor. Sanıyoruz ki Kim Bum saksafon çalıyor. Halbuki çalamıyor hatta kendisi bile gülüyor haline... Benim favori çiftim Yi Jung ile Ga Eul'dı. Kim So Eun'ı Evlenemeyen Adam'da tanımış ve çok sevmiştim. Bu dizide oynadığını görünce çok mutlu oldum zaten. Üstelik Kim Bum ile de çok yakışıyorlar. Kore'de benimle aynı fikirde...:)
    Song Woo Bin ise grubun sorunsuz mafya ile bağlantılı da olsa en normal üyesi belki de oydu. Kim Joon'un ise dizideki karakteri ile ilgili küçük bir sitemi var. O da "yo yoo " "adamım" "OK" gibi ünlem cümlelerinden başka repliğim yok demesi. Çok gülmüştüm special bölümümde bunu söylediğinde.
     Dizi de en sevdiğim karakterlerden biri de Go Jun Pyo'nun ablası idi. Kim Hyun Joo unniyi Miss Kim'de izleyip çok sevdiğimden burda gördüğüme çok mutlu oldum.Go Jun Pyo ile Geum Jan Di'ye çok yardım etti kendisi. Çok iyi yürekli biriydi karakateri. Tabi evdeki dadının yardımlarını unutmamak lazım.
    Dizide oynadığına sevindiğim bir diğer oyuncu ise Queen Seon Duk'un büyük ustasıydı. Büyük usta burda da büyüklüğünü yaptı ve hep Go Jun Pyo'ya yardım etti o cadı anasına rağmen.
    Dizide beni en gıcık eden insan o cadı anneydi işte. Uyuz kadın ne para gözmüş ya çıksın gözü dedirtiyor insana. :d
    Dizide en beğenmediğim yer ise son dakika golüymüş gibi Go Jun Pyo'nun hafızasını kaybetmesi idi. Çocuk hafızasını kaybetti, kalbini kaybetmedi ya. İnsan kalbini verdiği kızı unutur mu? Hadi unuttu diyelim tamam. Nasıl başka bir kızla çıkarsın sen ya. Hemde Jan Di yüzünden annene rağmen evlenmekten kurtulmak için yapmadığın kalmamışken. Küçük Emrah'a dönecektik bir iki bölüm daha uzasaydı herhalde. Zavallıların başına gelmeyen kalmadı maşallah. 
Ayrıca Ji Hoo ile Jun Pyo'nun Jan Di için  yarışması da biraz abesti iştigaldi ama yine çok kötü değildi:)
    Mükemmel erkek, mükemmel arkadaş, mükemmel karakter mükemmel vefalı torun dizinin sonunda müziği bırakıp dedesi için doktor oldu. Dedik ya yok böyle varlık.:) Çok istedim Kim Bum ile So Eun'da bir çift olsun, onlarda Jun Pyo ve Jan Di mutluluğu yaşasın ama kısmet olmadı zavallılara. Kim Bum yurtdışına gitti de bişi oldu sanki hıhh:)) Final sahnesinde Ga Eul'da yanlarına almaları gerekirdi bence. Final oldukça zayıftı diziye göre. Ama güzel ve akıcı diziydi. Favori dizilerim arasında kendisi:))



Adı: 꽃보다 남자 / Kgotboda Namja
Bilinen Adları: Boys Before Flowers / Boys Over Flowers
Tür: Romantik, Komedi
Bölüm Sayısı: 25
Yayınlandığı Kanal: KBS2
Yayın Tarihleri: 05.01.2009 - 31.03.2009
Yayınlandığı Günler: Pazartesi - Salı 21:55

Oyuncular:
  • Koo Hye Sun / Geum Jan Di





















  • Lee Min Ho / Go Jun Pyo





















  • Kim Hyun Joong /  Yoon Ji Hoo
  •  Kim Bum / So Yi Jung





















  • Kim Joon / Song Woo Bin





















  • Kim So Eun / Chu Ga Eul

















  •  Kim Hyun Joo / Go Jun Hee


















OST Listesi:
Boys Over Flowers Original Soundtrack
1. Cennet - T-Max
2. Çünkü Aptalım - SS501
3. Biliyorsun - Someday
4. Yanımda - SHINee
5. Şanslı - Ashily
6. Starlight Tears - Kim Yoo Kyung
7. Biraz - Suh Jin Young
8. Bir Kez Daha - Tree Bicycles
9. Biliyorum (Saxophone Inst.) - Lee Jung Sik
10. Benimle Dans et (Inst.)
11. Mavi Çiçek (Inst.)
12. Çok Üzgün (Inst.)
13. Açılış Müziği (Cennet Intro.) - T-Max

Boys Over Flowers Original Soundtrack Part 2
1. Evet De - T-Max
2. Wish Ur My Love - T-Max feat. J
3. Özlem Kalp - A'ST1
4. Sevgili Olma - SS501
5. Ne Yapmalıyız - Jisun
6. Aşk Ateşi- Kara
7. Love U - Howl
8. Almost Like Love - Brand New Day
9. Gözyaşları düşüyor - Lee Sang Gon
10. Cellogic (Inst.) - Kim Young Min
11. Daga Gada(çizmek) (Inst.) - Dong Yo
12. Garip (Inst.) - Park Hye Ri
13. Aşk Uğruna (Inst.) - Park Hye Ri

Boys Over Flowers OST 2.5 - F4 Special Edition
1. Mutluluk denilen bir şey - Kim Hyun Joong
2. Birşey Kalbimi Mutlu Etti - A&T (A'st1 & T-Max)
3. Mücadele kötü bir his (Ballad Ver.) - T-MAX
4. Mücadele Kötü Bir His (Dance Ver.) - T-MAX

** Kim Hyun Joong - Because I'm Stupid (Luxury Edition) 




    116 yorum:

    1. İlk Hana Yori Dango'yu izlediğimden belki ama ben kore versiyonundan pek hoşlanmadım.İzlerken sıkıldım ve dizi hakkında hiçbir şey bilmeden 10. bölümden başlasam ji hoo'yu ana karakter sanardım. Bütün romantik sahneler onunla ilgiliydi.Yi Jung-Ga Eul sahneleri beni tek heyecanlandıran şeydi.Lee Min Ho Matsumoto Jun gibi altından kalkamamıştı rolün.Tabi bu benim düşüncem benden nefret etmeyin Lee Min Ho hayranları lütfenn :))

      YanıtlaSil
    2. İlk hangi versiyon izlenirse o seviliyor sanırım. Çünkü bende öyle oluyor. Diğer türlü konuyu bildiğim ve gözüm diğer versiyonu alıştığından pek sarmıyor. Hana Yori Dango'yu izlemediğim için bilmiyorum. Ama önce onu izleseydim bende bu şekilde düşünebilirdim.:))

      YanıtlaSil
    3. ben bu filme bayılıyorum en sevdigim dizi bu ama ben hana yori dangoyu sevmedim ordaki f4 hiç yakışıklı yok ama boftaki f4 çok yakışıklılar en cokta kim bum onu çok seviyorum

      YanıtlaSil
    4. ERKEKLER ÇİÇEKLERDEN ÖNCE GELİR12 Kasım 2011 20:22

      bayılıyorum bu filme ikisinide izledim ama kore versiyonu müthişşşşşşşş bence GO JUN PYO çokkkk tatlı YOON Jİ HO ÇOK YAKIŞIKLI , SO Yİ JUNG ÇOK KARİZMATİK , VEEEEEEEEE SONG WOO BİN ÇOK EĞLENCELİ YANİ WOO BİN FARKI

      YanıtlaSil
    5. asya dizi açılmıyor nereyi önerirsin acaba ??? bu arada siten çok çok çok çok çok çok çok ama çok... güzel .

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. yeppudaa dan izle bence

        Sil
      2. dizimag'dan izle bence orası güzel

        Sil
    6. Çok teşekkür ederim:))
      yeppudaa'yı önerebilirim.:)

      YanıtlaSil
    7. sonunda bitirdim .dd ama sonu çok güzeldi. (f4 için söylüom şimdiki lafımı)analar neler doğuruyor bir de bizdeki analar neler doğuyuyor

      YanıtlaSil
    8. 2.sezon çekimleri başlamış diyorlar bilgi verirmisin ?????????????

      YanıtlaSil
    9. 2. sezon başlamış diyorlar birde diğer versyonu ne acaba

      YanıtlaSil
    10. Bu aralar şahsi sıkıntılarımdan dolayı drama dünyasından kopmuş durumdayım, ilk kez ikinci sezon duyuyorum.
      Kore haricinde Japon animesi ve dizisi mevcut dizinin.:)

      YanıtlaSil
    11. bir sürü kore dizisi izlesem bile bu f4 e aşıkk oldum resmen... herkes izlesin kesinlikle pişman olmayacaksınız.. kore kızlarını sırtlarında taşımalarına hala alışamadım ya

      YanıtlaSil
    12. ilk boy of flowers'i izledim ve gerceken cok güzeldi... zaten bu diziyi başta le min ho için izlemiştim ama f4 ün diğer üyelerine de hayran kalmdım değil yani =)) daha sonra hana yori dango yuda izledm fakat ilkler unutulmazmış bof'un yerini tutmadı bende =)) ilkler başka oluoo arkadaş ya ...

      YanıtlaSil
    13. İlkler kesinlikle çok başka oluyor. İkinci izleyişte ilkte olanları arıyor insan.:))

      YanıtlaSil
    14. ya BOF un acaba 2. sezunu olacak mı ?

      YanıtlaSil
    15. arkadaşlar boys over flower ile boys before flower arasındaki far ne vee en önemlisi 2. sezon cıkcak mıı çok acil yazın !!!!

      YanıtlaSil
    16. Hiç bir fark yok. Yazım farkı haricinde. İkinci sezon yok diye biliyorum.

      YanıtlaSil
    17. Uzun zamandır izleyip de yarım bırakmayı düşünmediğim dizilerden o zaman bu kadar açık görmemiştim ama şimdiki halimle bir daha izlesem dizinin hoşuma gitmeyen taraflarını toplar topak haline getirir ve en sonunda da izlemeyi bırakmama neden olurdu ama şimdi pek pişman değilim romantizmi güzeldi 2. erkek karakterine normalden daha fazla yer vermişler kore nin alışılmış tarzını birkaç dizide anlıyorsun hemen zaten: iki erkek olur kız ilk önce 2. erkeğe takılır ancak bir sürü olaylar silsilesiyle ana erkek kazanır tabi en sonunda.Ama en başta bahsetmişsin zaten animesinden uyarlandığını şahsen animeyi izlemedim izlemek de istemem eski olduğu için çizimlerinin tatmin etmeyeceğini düşünüyorum diziden memnunum korelileri sevenlere ve bunca zamanlık kültür farklılığından dolayı bize ters gelen şeylere katlanabilen dizi severlere tavsiye ederim tabi bu uzunlukta bir yorumu okumaya üşenmezlerse :P

      YanıtlaSil
    18. Bende animesini izlemedim. Ama birgün gözüme takıldı şöyle bir göz atayım dedim. Çizimler gerçekten eski. Çizimler beni de tatmin etmedi. Kore versiyonu yetti de arttı bana. Diğer versiyonlara gerek yok anlamış oldum.:))

      YanıtlaSil
    19. merhaba.. adını bilmiyorum fakat yazıların okadar güzel ki hepsini hiç sıkılmadan okudum bu güzel yazılar için çok çok teşekkürler bana çok şey kattı diyebilirim kore'ye olduğum kadar yazılarınada hayranımm :)

      YanıtlaSil
    20. Merhaba...
      Çok teşekkür ederim. Kendimce karalıyorum birşeyler işte. Çok da iyi değiller aslında ama bunları duymak beni mutlu ediyor.:))

      YanıtlaSil
    21. bence gerçekten harika hepsi :) bilgisayarı açtığım zaman ilk işim yeni yazı var mı diye bakmak :)

      YanıtlaSil
    22. Kore versiyonunu izledim çok beğendim şimdi yorumlarda okudum animesini ve Japon versiyonunu da merak ettim onlara göz atayım ben bi ^^

      YanıtlaSil
    23. Animesinin çizimlerini beğenmedim. Ama Japon versiyonunu bende merak ediyorum.:))

      YanıtlaSil
    24. Şimdi 4.bölümünü izliyorum, evet çizimleri o kadar güzel değil beklenilenin altında animede Yoon Ji Hoo daha sert gibi geldi bana sanki :/

      YanıtlaSil
    25. namja ne demek ?

      YanıtlaSil
    26. teşekkürlerr :):)

      YanıtlaSil
    27. Merhaba ben diziye yeni başladım. Henüz 11. bölümdeyim. Sizin dizi tanıtımınızı okuyup sonlarda üzülmeye başlayınca yorumları hiç okuamdna es geçtim. Onları diziyi bitirince okuyacaım artık. Demek mutlu son yok, demek Jandi ile Go Jun Pyo ile birleşemeyecekler mi :(
      Of ya Türk dizisi olsa ne güzel buluşurlardı :(

      YanıtlaSil
    28. Dizi mutlu sonla bitiyor. Ama öyle dandik bir mutlu son ki...:))
      Bende izledikten sonra okumanızı tavsiye ederim. Bir başladım mı spoiler vermeden yazıyı tamamlayamıyorum da ^^.

      YanıtlaSil
    29. spoiler nedir ya ben de bloglarda görüyorum ne olduğunu bilmiyorumm

      YanıtlaSil
    30. Yazının devamında, dizinin içeri hakkında bilgilerin olduğunu ifade ediyor.:))

      YanıtlaSil
    31. of o zaman ben bu yorumda bol bol spoiler vericem kusuruma kalma. Ben şuanda 14. bölümdeyim ve zavallı Jan di, peşinden gitit ama Jun Pyo onunla görüşmüyor bile, bunlar kavuşsun da mutlu olsunlar diye bekliyorum ben de, az evvle jan diyi hüngür hüngür ağladığı sahneyi izleidm valal ben de ağladım :(

      YanıtlaSil
    32. Son dakika mutluluğu var dizide. son bölüme kadar kolay mutlu olmayacaklar malesef. Biraz daha bekleyeceksiniz.:))
      Bende ağlamıştım o sahnelerde.:))

      YanıtlaSil
    33. Sonunda BOF'u bitirdim. En sevdiğim dizi 49 Gün ile kapıştılar, hangisini daha çok sevdim bilemedim. Ama bu dizi bana Go Jun Pyo'yu tanıtıp aşık etti..
      Sonuna çok kızdım, daha romantik bir sahne çekebilirlerdi. Evlilik teklifi de yetersizdi. düğün sahneleri kesinlikle olmalıydı. Ne diyim ben şimdi bu Koreli yapımcılara. hıııh
      Sana bir şey soracağım. Dizi yorumunda Special bölümünü izlediğinden bahsetmişsin, nerede o, bana linkini atar mısın lütfen.

      Bu da benim dizi yorumum:)
      http://bendengecenkikayeler.blogspot.com/2012/08/kore-dizisi-boys-over-flowers.html

      YanıtlaSil
    34. Bence 49 Gün daha iyi.:))
      BOF'un kötü bir yan etkisi var. F4 üyelerinin yakışıklılıkları. Herkese bir tanesi isabet ediyor malesef. :))
      Youtube'dan izlemiştim, ama dizinin ortasında yaşanan talihsizlik yüzünden yapılan bir bölümdü. Kamera arkaları görüntüleri var sadece özel bölümde.

      YanıtlaSil
    35. ben ne olursa olsun lee min ho nun tarafındaydım one hata yaptıysa hala onu sevdim ve hiç pişman değilim hayatımda bu kadar tatlı bir çocuk görmedim iyiki varsın lee min ho

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. aynen . illede lee min ho olsun ister çamurdan olsun misali :)iyiki varsın lee min ho

        Sil
    36. yazımı okuyun lütfen7 Eylül 2012 21:41

      bence boy ower flowers harıka ona bayılıyorum 2. sezon kske cıksa bide bişi duydum kore dizisi izleyen kızlar baska erkeklere asık olamıyomus ne komik.Bu filmi her zaman her yerde izlerim bayılıyorum of ben asık oldum hemde bu filme erkekler çiceklerden önce gelir... herkese tavsıye ederim...

      YanıtlaSil
    37. İki yıl önce izlediğim güzel bir dizi. Hakkını vermek lazım.:))
      Gerçekten başka kimselere aşık olamıyorlarsa komik. :)
      Ama dizilerde yazarların yazdığı mükemmel karakterler insanın standartlarını yükseltmiyor değil.:)) Bence bu ikisini ayıramıyorlar yoksa sadece ırka duyulan aşk ilk kez duyuyorum.Ve gerçekten komik dediğiniz gibi.:))
      Aşk o kadar basit birşey değil. Bunu söyleyenler gerçek aşkı bilmediğinden öyle diyordur bence.:))

      YanıtlaSil
    38. Kim bum un saksafonla çaldığı şarkıyı bilen var mı??

      YanıtlaSil
    39. boys over flowers sadece 25 bölüm mü?

      YanıtlaSil
    40. Yanıtlar
      1. benim bildiğim 2. sezon çekimleri başlamış yanılıyor muyum acaba ?

        Sil
      2. Benim konu hakkında bir bilgim yok. Kesin duyuruya hiç rastlamadım. Ama 2. sezon olsa bile aynı kadronun olmasına imkan yok. Herkes 4 yıl önceki pozisyonundan çok farklı yerde... Kore Dramalarda ikinci sezon olayında zaten kadro her zaman farklıdır.:)

        Sil
    41. yeni bölüm olsun lütfen psikolojim bozuldu diziyi bitirince ya da bana bof gibi gzl bi dizi önerir misiniz ?

      YanıtlaSil
    42. Yeni bölüm yok malesef. BOF gibi derken aynı tarz olarak düşünemiyorum ama bir sürü güzel dizi var. Benim liste kabarık olduğundan hangisi önersem karar veremiyorum ama ondan sonra Playful Kiss ve Sungkyunkwan Scandal izlemiştim. Tavsiye ederim.:)) Özellikle Sungkyunkwan Scandal'ı...

      YanıtlaSil
    43. Bu diziyi Faceden takip ediyorum. 2. sezonu ile ilgili görsel bile vermişler. Keşke 2. sezonu çıksa bir bilgi verin lütfen Kore Günlükleri....

      YanıtlaSil
    44. İkinci sezon diye bir durum söz konusu değil. Dizinin üstünden 4 yıl geçti neredeyse. Oyuncular başka yerlere aldı başını gitti. Benim konu ile ilgili kesin bir bilgim yok ama aynı kadro ile ikinci sezon çekileceğini pek sanmıyorum.:))

      YanıtlaSil
    45. 25.bölümde havuz sahnesinde çalan bir şarkı var gu jun pyo havuza atladıktan sonra çalan kimin ve hangi şarkı olduğunu yazarmısınız?

      YanıtlaSil
    46. en cok sevdiğim film bof hastayin ona tum oyuncularina ve sarkilarina hele f4 sizi cooooooook seviyorum

      YanıtlaSil
    47. Tüh Ben de Sevinmiştim 2. Sezonu Olacak diye Yine De Saqol Kore Günlükleri...!!!

      YanıtlaSil
    48. 25. bölüm havuz sahnesinde önce Jisun - What Should I Do şarkısı çalıyor. Daha sonra AST'1&T-Max - Something of my heart şarkısı çalıyor. Sanırım sizin sorduğunuz AST'1 nın ki...

      YanıtlaSil
    49. bu filmin sonunda yani finalinde ne oluyor jandi go jun pyo ile mi evleniyor nolur öyle olsun... :D

      YanıtlaSil
    50. ben yakında pskologa filan gitcem ya etkisinden cıkamadım lee min ho ve kim bum favorim

      YanıtlaSil
    51. Yaa keşke devam etseydi en azından 1 bölüm gu jun pyo ile gum jan dinin evlenme sahnesini görmeyi çok isterdim :(

      YanıtlaSil
    52. bu dizi film çok çok beğendim :) boys overs flowers

      YanıtlaSil
    53. Jan Di Kore'nin EN ,anlamayanlar için ingilizcesi THE MOST, güzel ,BEAUTIFUL yani, kızlarından biridir. Aha şimdi ingilizcem çöktü :D Başa ONE OF sona da GIRLS koysak oldu gibi :D O değil belki Türk dizilerinin senaryosu daha iyi ama Koreliler oynamadıkları için biz beğenmiyoruz. Belki asıl olay sadece Korelilerin oyunculuk yapmasında. Pis Yedili bence baya iyi bir dizi ama Orço oynayınca olmuyor işte Lee Min Ho gibi adamı koy izlenmezse şerefsizim :D Şimdi biraz düşününce sizinde hoşunuza gitti eminim :D Ama bu tabiki imkansız siz o yüzden illa le min ho diyorsanız Faith var süper dizi onu izleyin :)

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Ben Türk Dizileri'nin suyunun çıkarıldığını düşünüyorum aslında. Yani bir dizi 100 bölüm olur mu? O sayıyı bile geçiyorlar. Türk Dizileri'nin Kore Dizileri'nden kötü yapan şey senaryonun uzaktıkça uzatılıp, gereksiz dramlara, aynı anlamsız kirli oyunlara sahne olmasıdır bence. Yoksa kaliteli diziler ve kaliteli oyunculuklarda biliyorum ben. Ama dizi tutuldu diye sezon üzerine sezon yiyince izlenilecek yanı kalmıyor, sıkıntı basıyor insana. Örneğin; ben Öyle Bir Geçer Zaman Ki'yi yayınlandığı ilk sezon çok severek ve çok başarılı bularak izlemiştim ama sezon sayısı, bölüm sayısı arttıkça izlenilecek yani kalmadı. İkinci sezonun yarısında bıraktım. Oysa Kore Dizisi'nin bir başı, bir sonu var. Bence ikisini ayıran tek özellik bu: Türkiye'de kalitenin reytinge, paraya galip gelmesi... :))

        Faith'i bende izledim. Şimdi söylediğim belki BOFcuları kızdıracak ama bence BOF'a göre daha kaliteli bir yapım. Hatta kıyaslanırsa Choi Young, Go Jun Pyo'yu döver diyorum.:))

        Ve söylemeden geçemeyeceğim son şey; bence Jandi'den çok daha güzelleri var. En yakın örnek BOF'un Ga Eul 'i yani Kim So Eun...^^

        Sil
    54. Boys Over Flower 2 çıkıcak diye bir haber duydum . Bunun hakkında bir bilgin var mı ???

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Bilgim yok, çok soruluyor bu soru bana. Ama ben sanmıyorum 2. sezon olsun. Çünkü aynı kadroyu tekrar bir araya getirmek bence mümkün değil. İkinci sezon olsa bile oyuncular farklı olacaklardır diye düşünüyorum.:)

        Sil
    55. Korelilere bu dizi sayesinde yakınlaştım aşık oldum sevdim diyebilirim. O kadar dizi izledim ama hala benim sıralamama göre 1. onun yerini tutıcak bir dizi bulamadım. Belkide ilk dizim olmasının etkisidir bilmiyorum ama ilk defa bu dizide ağlamıştım. <3 You Are Beatiful, Playful Kiss ve Personal Taste'de favorim. Onları çok seviyorum. Sıkı bir Kim Hyun Joong ve Lee Min Ho hayranıyım. Kim Bum'u da asla unutmam tabii. <3

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. İlkler hep daha farklı oluyor.:) BOF benim 13. dizim. Bende severek izlemiştim buna rağmen...

        Sil
    56. Bu diziden bir türlü kopamıyorum. <3 Oyuncu kadrosuda beni çok etkiliyor zaten.

      YanıtlaSil
    57. Bu dizi çok güzel Türkiye de hiç böyle diziler yok bende kore dizileri izliyorum çok güzeldi ama finali sanki diğer bölümlere göre biraz sönük kaldı ama yinede güzel bir dizi keşke 2.sezonu gelse bilki yine de izlerim

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Türkiye'deki dizi sektörü şuan reytingden başka amaç içermiyor. Hep aynı saçmalıklar var dizilerde... Oysa eskiden ne kadar güzel diziler vardı bizde de.
        İkinci sezon olsa bende izlerdim ama aynı kadro ile mümkün değil malesef...:(

        Sil
    58. bu dizide düd dü bab bah diye bi şarkı var adını bilen varmı acaba?

      YanıtlaSil
    59. bn bof ve playful kiss i izledim ve kesinlikle bağımlısı oldum kim hyun joong a bayılıyorum gülmek çok yakışıyo bu iki diziye benzer diziler önerirmisiniz bu yarzda olsun ama lütfen

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. İki dizide Japon mangalardan uyarlanma... İllaki bu tarz derseniz Japon mangalarından uyarlanan dizileri araştırmanızı öneririm.:)

        Sil
    60. 안녕하세요! (merhaba) boys over flovers ta en sevdiğim şeylerden biride goo joon pyo nun ahşşş deyişi kızdıgında yada böcek gördüğüde böyle bagirmasi çok hoşuma gitti.favori karakterim so yi jung(김범) en çok ağladiğim sahnede so yi jung un sevdiği kiz arkadasinin yaptigi surprizi gorememesi ve gaul ya nin onu bulmasindan sonra bunu tekrar yap diye bagirdigi sahne en cok guldugum sahnede dogruluk cesaretlik oynarlarken cevap vermemenin cezasi olarak ji hoo nun so yi jung u optugu sahne:-) sizlere bir dizi önerecegim eger cok aglamak istiyorsaniz bir japon dizisi olan "bir litre göz yaşı" kesinlikle izleyin...en eglenceli karakterm ise suphesiz song woo bin onun oynadigi her sahnede gulmusumdur:-) hepinize;감사함니다(tesekkurler)

      YanıtlaSil
    61. Ji Hoo ile Jan Di birlikte olsunlar bence 2. sezon jan Di Jun Pyo'yu terk etsin

      YanıtlaSil
    62. aslında ikinci sezon diye birşey var ''boys over flowers after story'' fakat 10 ar dakikalık 4 bölüm her bölümünde birinin hayatının kısaca devamını veriyorlar bulabilirseniz izlemenizi öneririm zaten 4 sene sonra olduğu için diziden biraz kopuk ama olsun sonuçta hepimiz bof u özlüyoruz hiç yoktansa 40 dk bile yeter :D

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Biliyorum bende After Story'yi... Ben hiç beğenmemiştim ama onu.:)

        Sil
    63. arkadaşlar ı love you F4

      YanıtlaSil
    64. 2. sezon gerçek mi?

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Şu soruyu ne çok duyuyorum bu ara.:) Benim konu hakkında bir bilgim yok. Daha öncede söyledim olsa bile aynı kadro ile mümkün değil...

        Sil
    65. keşke F4 türkiyeye gelse.

      YanıtlaSil
    66. ama bu dizinin devamı vardı jan di ve jun pyo evleniyorlar annesi kabul etmiş gibi görünüyor aile yadigarı bir kolyeyi veriyor daha saonra nasıl oluyor hatırlamıyorum jandi yi bunu çalmakla suçluyor f4 jandi ye yardım ediyor onun finalindede bebekleri oluyor türkçe altyazılı olarak izlemiştim tvde yayınlanmadan önce eminim izlediğime. onu bulabilir misiniz acaba

      YanıtlaSil
    67. Gu Jun Pyo sayesinde Lee Min Ho yu sevdim . daha doğrusu BOF sayesinde Lee Min Ho ile tanıştım ve dizinin ilk 10 dakikası içinde aşık oldum . Çok tatlı benim Oppam :D

      YanıtlaSil
    68. çok güzel diziydi yahu. ayrıca kim bum gerçekten çoook tatlıydı :):):)

      YanıtlaSil
    69. Bofa bayılıyorum bof sayesinde kim bum ve le min ho ile tanıştım daha bitmedi son 5 bölümdeyim ama en sevdiğim dizilerden biri şimdiden :D

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. tanıdım demek istedin herhalde.

        Sil
    70. yaaa bendee şu an 18 deyim ve içim sıkıldıı herşey kötüye gidiyor gibii daha fazla kalbim dayanmadı ve sonu nasıl bitiyor diye baktım mutlu sonmuş ama benim favori çiftim ga eul ve ji yung tu ama onlar kavuşamıyorlarmış galiba .s şimdi izlediğim bölümde de kim bum un eski aşkı çıktı off ya ben ga eul ile olmasını istiyordum .s gene çok hoş akıcı bir dizi tavsiye ederim herkese :)

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. aynen bende ga eulla olsun istiyodum ama sondan 2. bölümdeyim olmıcak galiba :(((

        Sil
    71. yaaa sezon 2 de aktörler aynı deyilmi...

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. 2.sezon yok ki! ya da var ben mi bilmiyorum?

        Sil
      2. 2. Sezon yok... Defalarca söyledim ben ama...

        Sil
    72. bir bölümde jan di ve Ji-ho gelin ve damat oluyorlardı o hangi bölümdü bilen varmı??????????????

      YanıtlaSil
    73. Bir günümü Bu diziye harcadım hiç uyumadan tüm bölümlerini izledim....Bayıldım ve etkisinden cıkamadım heryede devamı varmı diye araştırdım sanırım yok.Bir aşk hikayesi ve kusursuz erkegi bu kadar güzel oynayan Jun pyo bayıldım ona ağlarken gözlerim şişti.Jan di yi hep kızdım ama o da karekterini güzel oynadı sempatik bir yüzü vardı güzel olmasını beklenmezdi zaten kalbinin güzelliği ile Jan pyo yu kazandı... tartışmalarını çok sevdim şakalar jestler süperdi son sahnede hafızasını geri kazanması için yaptığı hareket ölmeye gitti ama kolyeyi bırakmadı :) F4 sözüm yok çok güzel bir arkadaşlık örnegi sergilediler.Arkadaşlıkları için yapmıcakları şey yok kısacası tüm karekterleri cok sevdim ve keşke devamı olsa :( Ama final sahnesi benimde içimi burktu evlenmelerini (o kadar olaydan sonra) ve ve diğer karektelerinde mutlu olduklarını görmek isterdim

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Devamı yok 24 bölümde son buluyor. Sonradan F4 hakkında kısa videolar var ama dizinin devam demek onlara çok yanlış bence.:)
        Keşke daha güzel bir final olsaydı demişimdir bende hep. Ama Kore dizileri genelde kötü finalli oluyor, alıştım artık.:)

        Sil
    74. After story i doğru düzgün altyazılı bulamadım allahını seven link atsın

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. http://www.minozturkey.com/konu-Boys-Over-Flowers-After-Story-Gu-Jun-Pyo-Turkce-Altyazili.html

        Sil
    75. Kore dizilerine uzun bir ara vermiştim ama bloglarda Boys Over Flowers'a o kadar çok rastladım ki ben de bir bakayım dedim. Bakış o bakış. Sonrasında K-dramaya büyük bir hızla geri döndüm. Yani BOF benim için bir dönüm noktasıydı diyebilirim. :) Diziye gelirsek... Ben başlarda Ji-hoo ile Jan-di'nin arasındaki aşk anlatılacak sanmıştım( tabi koymuşlar yakışıklı çocuğu...) ama beklediğim gibi olmadı. Her ne kadar Lee Min Ho'nun kıvırcık saçlı haline kıl olsam da Gu Jun Pyo karakterini de çok sevdim. Atasözlerini sürekli yanlış söylemesi ve yanlış söylediğini kabul etmemesi... :D Aslında Jun-pyo'nun cadı anası hariç sevmediğim bir karakter yoktu diyebilirim. Hele F4'e bayıldım. Ku Hye Sun'nun aynı anda hem bağırırken hem konuşabilme yeteneği olduğunu gördüm. :D Vee dizinin müzikleri de inanılmaz güzeldi bence. :))) İzlerken zevk aldığım dizilerdendi. Herkese tavsiye ederim. ^^

      YanıtlaSil
    76. ama ost'lerinde fight the bad feeling'i göremedim. en sevdiğim şarkısı oysu halbuki ^^

      YanıtlaSil
    77. sadece mükemmel bir film bayılıyorum yaa :D

      YanıtlaSil
    78. Special bölümlerin altyazılısı yok değil mi?

      YanıtlaSil
    79. Yaa hangisini seçiyooooo Biri söylesin meraktan çatlicaaam >.<

      YanıtlaSil
    80. f4 iyidi ama jung gyung pyoyu sevmedim

      YanıtlaSil
    81. kızda çok tatlıdı yalnız

      YanıtlaSil
    82. okulun müdürü olan kadın çok cadı

      YanıtlaSil
    83. after story ne???

      YanıtlaSil
    84. jun pyo jandi kim bum I love you

      YanıtlaSil
    85. Benimde ilk izlediğim kore dizisi! 5kere izlemişimdir jandi karekterini herkes başka birisi oynasaydı iyi olurdu daha güzelleri vardı diyor şöyleki bence kesinlikle tam karekteri niye çünkü junpyo da bende herşey var jandi eksikliğimi tamalıyor diye kendisi söylüyor.güzel olması değil çirkin olması gerekiyordu ki çirkin hiç değildi.Sevimli,gururlu,sıcak ve fedakar jandiyi jandi yapan himetci kıyafeti ve bölümleri gercekten iyidi ve çok güldürmüştü.Kısaca oyuncuların hepsi karekterlerini çok güzel canlandırdılar yaşlısından gencine hepsi çok iyidi herkese tavsiye ederim.Animesini ve jopon versiyonunuda izkedim en iyisi kore versiyonu

      YanıtlaSil
    86. dizi hakkındaki görüşlerine katılıyorum

      YanıtlaSil
    87. Dizi hakkında yazınız çok içten kaleme alınmış keşke gönül 2. sezonu ister ama malesef

      YanıtlaSil